Перейти до змісту

Нови розділ "Арт"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні Адміністратори Борди, на мою думку, тут на форумі для повного щастя не вистачає окремого розділу під назвою "Мистецтво", де могли б бути розміщені такі підрозділи, як "Музика", "Література", "Образотворче мистецтво"....... та інші. Там могли б розміщувати свої роботи місцеві митці, можна було б обговорювати музику та виконавців, ділитися новинами в світі, писати про класиків різних жанрів та багато інших корисностей.

Дякую за увагу, сподівають Ви підтримаєте мою ініціативу!

Любі форумчани, а як вам така ідея?

ПееС: Суди ще можна прикрутити голосувалку, але я нажаль такого чудп робити не вмію(((((((((((

Опубліковано

Музика і фото вже ж є? Навіщо їх дублювати? Для решти теж можна підібрати підходящі розділи, що вже створені, навіщо плодити нові? На головній і так без Ctrl+F можна загубитись.

• Адміністратори
Опубліковано

и еще подразделы

Паинт-галерея кота Барсика

Бодиарт хомяка Пети

Блок-флейты ди (белая)

Блок-флейты ди (коричневая)

Хиповые зарубы инструментов Время

Пластилиновый мир Васи Березкина (23 садик, 2-я группа)

Опубліковано
В смислі, щоб музику і фото впіндюрити в один великий розділ.

музыка и фото рядом? не вижу ничего общего.

тем более для музыки просто обязан быть отдельный раздел.

Опубліковано

Таки музика і фото і картини і театр і решта- то все можна поєднати під одним широкоформатним поняттям Мистецтво:)

Але дивіться - як собі хочете. хОзяїн-барін:):):)

Опубліковано
Музика і фото вже ж є? Навіщо їх дублювати? Для решти теж можна підібрати підходящі розділи, що вже створені, навіщо плодити нові? На головній і так без Ctrl+F можна загубитись.

Підкажи будьласка, де я можу поговорити про художників, про дизайн, де можу виставити свої роботи, подивитись на роботи інших??? Як на мене, то розділ "відпочинок" не підходить, адже для мене то не відпочинок (як і для багатьох на форумі), а стиль життя, робота....

Тому пропоную створити окремий розділ "Мистецтво" куди б і вмістити такі розділи, як "музика" та "фото", зробивши їх підрозділами. Логічно ж? А ще крім художників є скульптори, вишивальниці, поети... Чому ж їм тулитись в такмих розділах, як "Відпочинок" чи "Зроби сам / ОчУмелые ручки"?

Опубліковано
з вас поляна, мистецтвознавці

t0rik , якщо врахувати, що основними "замовниками" є стільки дівчат , то може варто остерігатись ;)

Опубліковано

t0rik , якщо врахувати, що основними "замовниками" є стільки дівчат , то може варто остерігатись ;)

О дааааааа... Ми такі..... - без КЛОФЕЛІНа з дому не виходим ;)

Опубліковано

иигггг:)

Осінь, ми зрозуміли, що ти на "розливі " :D

• Адміністратори
Опубліковано

нагадати скілько раз ти впала? :D

Опубліковано

нагадати скілько раз ти впала? :D

Forever Autumn (10:50:44 28/12/2009)

скока раз я падал?

Daemon (10:51:07 28/12/2009)

2

Daemon (10:51:07 28/12/2009)

чи 3

Forever Autumn (10:51:15 28/12/2009)

я**бу

З.І. Я всьо помню і запісиваю. І я давно казаль, шо у нас самий луччіший Одмін! :rolleyes:

Опубліковано

создали целый блок.

есть замечание: Музыка переименовать в Аматорская Музыка, чтоб не путать с основным разделом.

ну или еще как-то, но переименовать - точно надо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...