Перейти до змісту

Diablo II

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є проблема: В гру заходить, але після того як вибрав персонажа якби підвісає - далі нічого не відбувається.

Опубліковано

Народ є ідея. Для чого нам придумавати велосипед. Давайте усі разом законектимося до Алкар серверу створиму гру і будемо разом проходити. Отже що для цьго потрібно: Якщо ви закачали архів vanabee із фтп і зробили усе правельно у вас коли ви заходите знизу з ліва пише 1.12. Далі потрібно зайти сюди http://games.alkar.net/game/d2lod/files/ Скачати спотатку • LoD_111b_Files.zip - 6 Мб Пропатченные файлы от версии 1.11b. - розпакувати їх в папку з грою. Потім • Alkar_Mod.zip - 2.7 Мб Мод, необходимый для игры на нашем сервере. - також в папку. Після цьго • d2internet.zip - 30 Кб Архив с файлами для подключения игры к нашему серверу. Распакуйте в директорию с игрой и запустите setupd2.batІ • І в кінці d2loader111b.zip - 23 Кб Программка-лоадер для запуска игры без CD. - через цей лоадер и заходите в гру. Перед тим як зайти в гру заходьте сюди http://games.alkar.net/game/d2lod/reg і реєструйте акуант на сервері. Потім заходите в Діабло через вище згаданий лоадер клацайте BattleNet водьте свій зареєстрований Логін і пароль - і ви уже на сервері. Далі хтось з нас створює гру. Всі до ньго джойняться

Опубліковано

варто пробувати по мережі ТСР/ІР в одній підмережі.

чи пробувати достукатися до когось.

я буду дома десь о 21 год.

зістукаємося спробуємо

Опубліковано

Solo а для чого тобі після бнета грати по сеті???. В бнеті цікавіше. + Ми будем проходити тікі нашою луцькой командою. і ше + шо не буде ніяких проблем з конектами, як це можу бути при створені гри через ТСР ІР

Опубліковано

мне перса своего жалко)

я в него мона сказать душу вложил)

поетуму за игру в сети я зв 2я руками)))))

Опубліковано
я буду дома десь о 21 год.

зістукаємося спробуємо

а удаленно сервер не можешь запустить? чтобы мы побегали.. ато не можем спингаться(все в ДМ 10.33.0.*) =(

Опубліковано

так тоже треба включити, щоб ви могли достукатися.

Доречі, попробував зробити сервака - ніц не вийшло.. :( Або я шось затупив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...