Перейти до змісту

Радио "Луцьк" - 15 років в ефірі :)

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

наперед вітаю!

і прохання до лучан: остерігайтесь!!!

завтра на вулицях міста будуть бродити п"яні ткацики і курбани)))))

Опубліковано

"-- Двадцята година двадцять хвилин на студійному годиннику радіостанції "Луцьк" і в ефірі програма "Зона відпочинку". В студії для вас працює бла-бла-бла, за операторським пультом Олег Чичелевський, який готовий задовольнити найвибагливіші смаки наших музичних гурманів, а на телефонній лінії наш перший на сьогодні слухач. Добрий вечір, хто з нами?.."

До болю рідні слова :)

Вітаю - всіх, хто був. Всіх, хто зостався. І всіх, хто прийшов! :)

Опубліковано

Прочитала про річницю Радіо "Луцьк" і така ностальгія накотила... Це ж в студентські роки в гуртожитку скільки чудових пісень було почуто...причому ВПЕРШЕ... Ех, аж захотілося відмотати плівку життя назад... І хоч зараз радіо майже не слухаю, все-одно коли вмикаю, то "Луцьк" :) .

Процвітання хорошій радіостанції! І дякую за якісний ефір!

Опубліковано

Дааа, гарне колись було радіо. За обід можна було почути Sex Pistols, Rammstein, Niravana, Suicidal Tendencies, ні то шо січас...

Опубліковано

та і зараз це найкраще радіо, де завжди можна почути укр. музику на відміну від всякого "столічного" лайна, де крім попси, і ляпання язиками нічого нема...

Вітаю!

Опубліковано
та і зараз це найкраще радіо, де завжди можна почути укр. музику на відміну від всякого "столічного" лайна, де крім попси, і ляпання язиками нічого нема...

Вітаю!

Абсолютно згоден - на сьогодні це найкраща радіостанція в Луцьку (на мій смак, наголошую !). Щоправда з початком 2010 року російськомовної музики стало більше (шкода, що це не сталось за рахунок, скажімо "Чайфу", "ЧиЖа" і т.п.).

Конкурувати з "Луцьк-ФМ" могла б "СіД-ФМ", але у них лише 30 хв. на годину... :(

Опубліковано

Вітаю!

Абсолютно згоден - на сьогодні це найкраща радіостанція в Луцьку (на мій смак, наголошую !). Щоправда з початком 2010 року російськомовної музики стало більше (шкода, що це не сталось за рахунок, скажімо "Чайфу", "ЧиЖа" і т.п.).

Конкурувати з "Луцьк-ФМ" могла б "СіД-ФМ", але у них лише 30 хв. на годину... :(

Вітаю 107,3FM з такою чудовою подією!!! Бажаю процвітання та вдячних слухачів. А ще бажаю хороших рекламодавців та спонсорів!!!

Ваша прихильниця з часів, коли працівники радіо приходили в маг."Смак" та завжди купували щось смачненьке, а гарненьким продавцям присвячували в прямому ефірі ту чи іншу композицію. :D

Опубліковано

Приєднуюсь до привітань:) Як для мене -НАЙКРАЩА ФМ РАДІОСТАНЦІЯ яку можна послухати - тільки їй надаю перевагою.

Так тримати і бажаю вам не дай бог зійти з того шляху української і іноземної рок музики:)

Так тримати:)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

и я поздравляю !!!! только позно гг

радио Луцк нужен сайт, а то 15 лет в кифире а живут без цивилизации...... и вообше как то раз слушал ночью музыка просто бред!!!! незнаю как сейчас раньше там передачка была с 00.00 до 03.00 ночи музыка просто ОТСТОЙ ГОПНИЧЕСКИЙ для каких то панк рокеров ..... одним словом кошмар..... надо менять формат станции а то застой там какой то.....

а радио "сид" спаскудилось окончательно и вообще в луцке слушать нечего старьё и попса нудотная ..... нету танцевального радио...

спасибо за внимание

Опубліковано
ОТСТОЙ ГОПНИЧЕСКИЙ для каких то панк рокеров
Смеяться или плакать? *SCRATCH*

Танцевальное радио (эфирное) априори неприбыльное, а на энтузиазме долго не повещаешь ;)

Опубліковано

а kiss fm или dj.fm в украине слушают а вот р. ЛУЦК не рыба не мясо это жалкий мутант радио РОКС и Ренесанс (джаз) это всё присутствует в эфире 107.3 ....

Опубліковано
а kiss fm или dj.fm в украине слушают а вот р. ЛУЦК не рыба не мясо это жалкий мутант радио РОКС и Ренесанс (джаз) это всё присутствует в эфире 107.3 ....

То й слухай на здовля ту байду...

А Більшість дописувачів теми за нинішній формат радіо-Луцьк.

ЗІ. А сайт дійсно потрібен.

Опубліковано

вот появится радио РОКС когда нибудь все кто слушали "Луцк" перекрутят волну это точно....

радио Луцк просто устарело само по себе..... деректор там на сколько я знаю ему за 60 и что он может предложить для молодёжи ......

на радио нет сис. админа ......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...