Jump to content

Сімейні фотоальбоми

Recommended Posts

Дуже люблю переглядати старі сімейні фотоальбоми. Пожовклі чорно-білі світлини з кутиками, тоненький папір між сторінками, це як подорож в минуле. Дякуючи мамі, вони гарно оформлені.

Я перейняла дану традицію і чемно продовжувала поповнювати сімейні альбоми, допоки не з"явився комп'ютер і цифровий фотоапарат. І от уже за 5 років назбиралась величезна кількість цифрових фото, які зберігаються в хронологічному порядку, але не друкуються, лишень під рамку чи в подарунок.

Чи ведете ви сімейні фотоальбоми? 

Яким саме надаєте перевагу: звичайним чи цифровим? 

Поділіться досвідом оформлення  :)

Чи ведете ви сімейні фотоальбоми? 

Яким саме надаєте перевагу: звичайним чи цифровим? 

Поділіться досвідом оформлення  :)

Я обожнюю оформляти фотоальбоми :g15: , тому навіть зараз, коли все можна зберігати на комп"ютері всеодно друкую фото в альбом, правда не всі, а лише найкращі. Дуже люблю колишні фотоальбоми, де фотки вклеювались, а між листками був такий напівпрозорий папір. Я з братом зробила своїй старшій сестрі не фотоальбом, а цілий витвір мистецтва. В неї був фотоальбом колишнього зразка, товстенний такий в шкіряній обкладинці, в нього ми вклеїли найкращі фото сестри від самого народження і до народження її донечки, кожну подію ми підписували, клеїли наклейки відповідні, а на папері, що між листками малювали малюнки. Продивившись цей альбом, можна взнати всю історію людини від народження і по сьогоднішній день. Планую пошукати схожий фотоальбом сучасного зразка, щоб переоформити свій весільний.2e4995a02317104ed0e3a4bbefd65f67.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...