Перейти до змісту

Нова, ще більш потрібна послуга від Укрпошти!!

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Електронне повідомлення через Інтернет

У Вас є чудова можливість, не виходячи з дому чи офісу, відправити електронне повідомлення через Інтернет на адресу фізичних осіб та " До запитання" в межах України!

Електронне повідомлення, прийняте через Інтернет – послуга, що приймається на порталі Укрпошти. Повідомлення пересилається електронними каналами та доставляється (вручається) адресатові (одержувачу) відтвореним на паперовому носії.

Для пересилання електронного повідомлення через Інтернет, користувачу потрібно мати:

комп’ютер мінімальної конфігурації (Pentium II/Celeron 300 MHz, 32M RAM, 2G HDD, Windows 98/Me/XP/2000), підключений до Інтернет на швидкості 24 кб/с;

смарт-картки Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП);

зчитувач смарт-карток НСМЕП.

Для відправлення електронного повідомлення через Інтернет-портал Укрпошти користувач повинен зайти в розділ «Оn-line сервіси» та вибрати посилання «Електронне повідомлення через Інтернет», або зразу зайти на веб-сайт http://perekaz.ukrposhta.com. У розділі «Електронне повідомлення» необхідно заповнити запропоновані поля бланку електронного повідомлення, підтвердити зазначені дані й бажання провести платіж.

Електронне повідомлення, прийняте через Інтернет, не може перевищувати 300 слів або 3000 символів.

До пересилання в межах України приймаються електронні повідомлення, адресовані на домашню адресу фізичних осіб та «До запитання».

За категоріями пересилання електронні повідомлення, прийняті через Інтернет, поділяються на звичайні та термінові. Вони можуть доставлятися адресату на художньому бланку, а також із замовленим відправником терміном доставки.

Інформація про вручення електронного повідомлення, прийнятого через Інтернет, може направлятися електронною поштою на електронну адресу відправника (за додаткову плату).

Тариф на пересилання електронного повідомлення, прийнятого через Інтернет, становить 0,45 грн за 1 слово, але не менше 10,80 грн. без ПДВ.

Якщо Вас зацікавили наші можливості, прошу зайти на веб-сайт http://perekaz.ukrposhta.com, заповнити запропонований формат бланку та відправити електронне повідомлення через Інтернет

icon_plus_1.gifСуперанонс цієї суперпослуги від сайту рагу.лі

сьогодні 01:05

Barris XL

категорії: блоґ-запис

Танцюйте!

Я вже досить давно здогадувався що в нашому світі існує значно більше ніж три звичні виміри. Сьогодні отримав чергове підтвердження цієї гіпотези.

Укрпошта почала доставку електронних листів

Укрпошта почала доставку листів, відправлених в електронному вигляді. Компанія роздруковує їх і відправляє за вказаною адресою.

Принцип послуги наступний: охочий відправити листа на папері може зайти на сайт Укрпошти, заповнивши необхідні поля, ввести текст листа, і після оплати повідомлення лист буде доставлено за вказаною відправником адресою вже в друкованому вигляді. Для користування послугою потрібно мати банківську картку для електронних платежів, повідомляється в прес-релізі Укрпошти.

Ціну одного слова при цьому Укрпошта встановила на рівні 45 копійок, при цьому в повідомленні повинно бути не менше 30 слів.

(Кореспондент.net)

Немає жодних сумнівів, подібне нововедення вигадали люди, що існують в якомусь паралельному вимірі до всього іншого людства.

Насправді, ця феєрична ідея анонсувалася вже досить давно, але тоді, якщо мені не зраджує пам'ять, ціна послуги була значно гуманнішою і складала одну гривню за надрукований аркуш. А тут, певно, гроші сильно знадобилися і тепер лист відправлений по новомодній технології обійдеться в 15 гривень. (За тестового листа з тридцяти високоякісних матюків сайт Укрпошти запросив з мене 16 гривень 20 копійок.)

Тепер, запевняє нас Укрпошта, в нас є чудова можливість прямо з дому відправляти листи по Інтернету. Для цього нам потрібно лише декілька дрібничок: комп'ютер, Інтернет, смарт-картка "Національної системи масових електронних платежів" (що це?), кард-рідер, програмне забезпечення для проведення електронних платежів і трішечки грошей. Як бачите, все просто.

До сліз розчулив редактор тексту повідомлення, який турботливо розраховує кількість слів у тексті, і навіть має щось типу захисту від_економних_любителів_писати_без_пробілів. ;)

Проте в цього сервісу є і величезний плюс. Якщо допустити, що доставку організують не "як завжди" і лист буде друкуватися безпосередньо в поштовому відділенні отримувача, то нарешті цивілізовано вирішиться споконвічна проблема цікавих сільських листонош – їм більше не треба буде розпечатувати чужі листи для того щоб прочитати що в них пишуть. Але чомусь я майже переконаний, що по причині банального "людського фактора" напівелектронні листи будуть друкувати лише в певних відділеннях, а вже звідти як завжди – на собаках.

Боже, не дай їм довідатися про існування аськи.

P.S.

Рекомендую відвідати сайт Укрпошти і помилуватися тим, який маразм фінансується на державному підприємстві.

P.P.S.

Особисто я зміг придумати тільки одне раціональне виправдання існуванню цього сервісу – треба було якось освоїти фонди виділені на впровадження інформаційних технологій. А от вигадати хоча б один спосіб, як цим витвором можна користуватися з власної волі – вище моїх здібностей.

і єслі у вас нема прінтера, ви висилаєте собі таке пісьмо з нужним тєкстом і почтальон приносить вам його прямо додому!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це навіть кручє, ніж SMS на стаціонарний телефон!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстатє, яка класна маркєтінгова ідєя для укртєлєкома:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причом, вже реалізована.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причом, вже реалізована.

заінтрігував. тепер цікаво дізнатися статистику ористування цією інноваційною послугою :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ридаю під столом :D А я ще подумав, що можна цілий лист за 2-3 грн слати, а не слово у розмірі 45 копійок :jeer: "Не всіх дурних криза побила"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з нижніми пробілами _ чи ще чимось для зв*язку слів можна друкувати і дешевше буде. більше 15 послідовних символів вважається за 1 слово...Залишилось офомити НСМЕП картку і купити зчитувач лише для цієї послуги :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тепер Укрпошта оголосить конкурс з грошовою премією для того, хто придумає кому і як це ноу-хау впарити.

хоча для пошти все як завжди:

маркетинг придумав

ІТ - відділ прикупив принтерів і кривенького софта

технологи - технологію грамотну написали

працівники пошти один одному листи шлють - план виконують

красота

ааааааааа ! я знаю кому впарять. Тепер всі держустанови перейдуть на автоматизовану розсилку кореспонденції (типу інформаційні листи, повідомлення, вимоги, повістки і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тепер Укрпошта оголосить конкурс з грошовою премією для того, хто придумає кому і як це ноу-хау впарити.

хоча для пошти все як завжди:

маркетинг придумав

ІТ - відділ прикупив принтерів і кривенького софта

технологи - технологію грамотну написали

працівники пошти один одному листи шлють - план виконують

красота

ааааааааа ! я знаю кому впарять. Тепер всі держустанови перейдуть на автоматизовану розсилку кореспонденції (типу інформаційні листи, повідомлення, вимоги, повістки і т.д.)

А чому ні? Економія часу. Можливо і справді повістки, і тд будуть відсилатись у такий спосіб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все б може й так і було, от тільки оплачувати листи, які не хочеш отримувати, навряд чи знайдуться охочі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ні? Економія часу. Можливо і справді повістки, і тд будуть відсилатись у такий спосіб.

і я кажу - економія і красота. Взяти хоча б виконавчу службу. Повідомлення про вручення паштальоном - раз; а оптом і дешевше буде - два. А там дивись і форми спеціатєльні зможуть підтримувати - вот вам і в податкову ходити не треба.(самі прийдуть :),

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступний сервіс буде "Пошук в інтернеті від Укрпошти". Детальніше - тут:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нагадує телеграму, з тією різницею, що зараз її можна відправити з компа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нагадує телеграму, з тією різницею, що зараз її можна відправити з компа

Це і є телеграма! Тільки проведений ребрендинг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто далекий від пошти взагалі, там софт не кривий, говорю бо працював там айтішніком.

Наприклад є програма через яку шлють електронні платежі, ні разу не глюкнула.

Просто на Укрпошті треба звільняти з посади, у Луцьку наприклад директорів деяких УДППЗ "Укрпошта", бо вони вже занадто твердолобий для нових технологій, а айтішніків завжди щимив, думає що вони тільки на кнопкі нажимають.

Там просто цирк такий, що інструкцій є "дофіга" й читкіх, а їх нехтують.

Наприклад "Укртелеком" то взагалі зробив такий скачок в розвитку, що мене це дивує, найняли дійсно толкових управлінців, які нормально рулять, тому що ОГО :)))

ціна 10 грн :) не менше за листа, то це вже взагалі круто :)

Може простіше б зробили, нехай там хай А4 сторінку тільки можна вислати, нехай собівартість її, 1 грн (нехай) :) конверт з маркою 2 грн собівартість (нехай) - туди входить і доставка, якщо за марку платимо.

Підсумок - ми маємо 3 грн собівартість, добавляємо туди 50 коп, для лінивого клієнта ціна 3,5 - просто чудовий сервіс :) – якщо це все поставити на поток, і точно визначитись з собівартістю, думаю буде 2 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здаєтся що ці люди живуть в своєму світі який абсолютно не перетинаєтся з нашим (компютерних задротів), тому така послуга може бути і корисною для когось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, так і є, живуть десь неясно де :) техніка купляється тисячами, все вроді є, тільки управляти тим всім не хватає клепкі в голові :)

Тому й придумують, впевнений "деруть" з аналогів якихось, які вже працюють в інших країнах, тільки у нас менталітет інший, й заробітки інші, й пріорітети інші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто далекий від пошти взагалі, там софт не кривий, говорю бо працював там айтішніком.

Наприклад є програма через яку шлють електронні платежі, ні разу не глюкнула.

- ржунімагу, програма є. Програма може й є, бракує ще компютерів до програми. А що до "...там софт не кривий..." значь руці - АРМ скільки часу налаштовували?

Там просто цирк такий, що інструкцій є "дофіга" й читкіх, а їх нехтують.

- я Вам удивляюсь (с).

По темі. Послуга може бути затребувана, як аналог послуги по відносно швидкій доставці листа з повідомленням про вручення.

Хто не знає (навіть якщо працював на пошті) лист рекомендований, чи з повідомленням про вручення, доставляється в рази довше ніж звичайний, оскільки мусить бути "прописаний" на кожному пункті обробки кореспонденції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По темі. Послуга може бути затребувана, як аналог послуги по відносно швидкій доставці листа з повідомленням про вручення.

Хто не знає (навіть якщо працював на пошті) лист рекомендований, чи з повідомленням про вручення, доставляється в рази довше ніж звичайний, оскільки мусить бути "прописаний" на кожному пункті обробки кореспонденції.

+1, але за рекомендований загублений лист можна пошту нагнути, а за звичайний ні :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...