Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

согласен,

о собаки не грамотные, они в школе не учились

и не всех же детей кусали

бывают случаи, очень плохо что так бывает, и ребёнков жалко

Опубліковано

Згідний. Але коли захисники кажуть що діти самі винні, що вони щось не так роблять, вони також не всі

в школе учились

Опубліковано

Згідний. Але коли захисники кажуть що діти самі винні, що вони щось не так роблять, вони також не всі

в школе учились

точно,

в нашем страшном мире дети должны быть оборудованы мамами (папами, бабушками или нянями, если позволяют финансы)

как для обучения так и для защиты

Опубліковано

алсо, не помешает еще штраф за подкормку бродячих животных, как это происходит, например, в Германии. ни одной пенсионерке и в голову не прийдет нести свои объедки на съедение "тому бедному пёсику", если такое деяние обойдется, скажем, в сотню-две полновесных гривен.

ага, і розстріл за корупційні діяння пенсіонерів - (як у Китаї)

по всій цивілізованій Європі за негуманне відношення до тварин - ТЮРМА, а в Росії собак їдять і на палю вішають. Каротччєєє вєрьной дорогой ідіоте таварістчі.

Опубліковано

отвлеку вас немного. особенно тех, кто любит к месту и не к месту говорить о "гуманизме", "негуманном отношении", etc.

Гумани́зм (от лат. humanitas — человечность, лат. humanus — человечный, лат. homo — человек) — мировоззрение, в центре которого находится идея человека как высшей ценности; возникло как философское течение в эпоху Возрождения (см. ренессансный гуманизм).

Гуманизм утверждает ценность человека как личности, его право на свободу, счастье, развитие, проявление своих способностей

а тот "гуманизм", о котором тут некоторые твердят - это обыкновенная зоофилия.

в нашем страшном мире дети должны быть оборудованы мамами (папами, бабушками или нянями, если позволяют финансы)

собака вне территории частной собственности (квартира, двор, дом) должна быть оборудована ошейником, намордником (опционально), поводком и хозяином. в противном случае ее место либо в спецучереждении aka "прытулке", либо в мусорной куче с температурой тела равной температуре окружающей среды.

Опубліковано

собака вне территории частной собственности (квартира, двор, дом) должна быть оборудована ошейником, намордником (опционально), поводком и хозяином. в противном случае ее место либо в спецучереждении aka "прытулке", либо в мусорной куче с температурой тела равной температуре окружающей среды.

c ребёнками так же поступать

p.s.

а органические отходы разве можно в мусорную кучу бросать?

Опубліковано

лично для меня жизнь и здоровье любого ребенка несоизмеримо важнее жизни собаки, особенно бродячей. а вот твою позицию можно назвать, по меньшей мере, странной.

p.s. а органические отходы разве можно в мусорную кучу бросать?

в мусорный коллектор для органических отходов (например помои с пункта питания) - можно. главное, не оставлять на улице.

Опубліковано

лично для меня жизнь и здоровье любого ребенка несоизмеримо важнее жизни собаки, особенно бродячей. а вот твою позицию можно назвать, по меньшей мере, странной.

и на этом спасибо

а некоторые говорят что я агрессивный и тупой

p.s. а органические отходы разве можно в мусорную кучу бросать?

в мусорный коллектор для органических отходов (например помои с пункта питания) - можно. главное, не оставлять на улице.

имхо части тел как человеческих так и животных нужно по другому утилизировать

Опубліковано

а некоторые говорят что я агрессивный и тупой

Нет тупых и агрессивных людей, есть соответствующие поступки, и иногда они оправданы, и да, каждый имеет право на агрессию (в адекватных этому случаях)

по теме: бродячих собак всех стерилизовать (деньги при желании найдутся, в карман меньше пусть себе ложат), собак у хозяев поставить на учёт и паспортизовать, возможно, вживлять чип-идентификатор с идент. кодом владельца (в скором будущем)

Опубліковано

по всій цивілізованій Європі за негуманне відношення до тварин - ТЮРМА, а в Росії собак їдять і на палю вішають. Каротччєєє вєрьной дорогой ідіоте таварістчі.

Ти ще практику Кореї згадай smile3.gif

Загалом же проблема виникла через те, що дехто ставить собак на одну сходинку з людиною.

Чомусь, коли виникає загроза перевищення популяції диких звірів, то їх відстрілюють, а коли подібна популяція в місті стає загрозою, то голову піднімають ті, кому з тваринами комфортніше ніж з людьми і починають будувати свою утопію, прикриваючись вибірковими європейськими стандартами. glare.gif

Опубліковано

Ти ще практику Кореї згадай smile3.gif

Загалом же проблема виникла через те, що дехто ставить собак на одну сходинку з людиною.

Чомусь, коли виникає загроза перевищення популяції диких звірів, то їх відстрілюють, а коли подібна популяція в місті стає загрозою, то голову піднімають ті, кому з тваринами комфортніше ніж з людьми і починають будувати свою утопію, прикриваючись вибірковими європейськими стандартами. glare.gif

а звідки ти взяв що собака нижче сходинкою, нам до собак (та й взагалі до тварин)дуже далеко.а лЮДИНА -це зло для всієї планети. Таваристчі царі пріроди

Опубліковано

а звідки ти взяв що собака нижче сходинкою, нам до собак (та й взагалі до тварин)дуже далеко.а лЮДИНА -це зло для всієї планети. Таваристчі царі пріроди

Йоклмн .... я під цю цитату аж 6 фраз стьоба написав але публікувати не буду. Хай тобі завтра по-трезвяку буде соромно трішки менше.

Опубліковано

кроме того, разве кто-то заставляет смотреть? это важно?

Підтримую всіх, у тому, що якщо вуличні собаки агресивні і становлять загрозу для людей, а особливо дітей – з цим, щось треба робити. Але рахую, що цим мають займатися певні комунальні служби та з дотриманням певних умов.

Поділюся з Вами своєю життєвою історією. Цієї весни до нашого двору (5-ти поверховий будинок) приблудило маленьке собача. Діти двору його підгодовували, гралися з ним, назвали Муся, дорослі також брали в цьому участь. Собачка дещо підросла, і показала себе як дуже мудрa собака: знала всіх своїх мешканців двору, гавкала на чужих собак (захищаючи дворових дітей) та на пияків, які приходили ввечері на дитячу площадку зі своєю випивкою. Сусіди (і я в тому числі) серед знайомих шукали господаря, хто б міг взяти цю собаку. Для села (батьків, бабусь-дідусів) це була б ідеальна собака: яка знала біду і вміла цінувати турботу. Ми планували її стерилізувати, але вона не доросла до цього віку.

Одного ранку, моя донька вийшовши в двір, прибігає додому зі сльозами на очах – Муся вмирає. Вийшовши в двір, я побачила таку картину: собака в агонії, але ще жива, а по ній вже повзають зелені мухи. Діти плачуть, намагаються поїти її водою, проганяють мух. Я не хотіла, що б моя дитина (та інші діти) це все бачила, і ми, взявши собаку в машину, поїхали в ветлікарню. Там, Мусю почали капати, і краще б ветлікар цього не робив - а одразу її усипив. Агонія посилилася настільки, що собаку неможливо було втримати, це був кошмар в мене на руках. В результаті ми привезли собаку до себе додому, де на підлозі в ванні вона через кілька годин і померла.

Мене до сьогодні мучить совість, що я не знайшла вчасно цій собаці господаря. (В своєму господарстві вже є кіт і собака з вулиці).

Тому, дуже Вас прошу, якщо будете травити собак, особливо які живуть в Ваших дворах – подумайте про своїх дітей, які будуть бачити їх страшну смерть. Я б дуже хотіла, щоб той з сусідів, який отруїв собаку в нашому дворі – попередньо взяв її до себе додому та відчув «легкість» цієї смерті на своїх руках.

Опубліковано

Китайці колись і горобців знищували, тільки в результаті загинуло до 30 мільйонів людей...

Опубліковано

Китайці колись і горобців знищували, тільки в результаті загинуло до 30 мільйонів людей...

ну так горобців, а не домашніх попугайчиків.

От ніяк не можу догадатися, як "зачистка" домашніх тварин може на щось повпливати

з.і. догадатися нафіка китайці це придумали теж щось не вдається :)

Опубліковано

Scabiosa, ну це вже гон якийсь. Крайнощі ще ніколи до добра не доводили.

"Найкращий засіб від головної болі - гільотина". Марія Антуанетта.

P.S. "Задовбали" собаколюби - ЛЮДИНОНЕНАВИСНИКИ. Ні одна сльозина дитини не варта якогось пса, тим паче бродячого. :angry2:

P.P.S. Про горобців в Китаї знаю. Але собаки домашні і бродячі - точно з іншої категорії. А навіщо їм то - неважко здогадатись - "кусять оцєнь хоцецца", ресурси економлять, більше того, колись читав, що в них в деяких містах "драконівські" податки на собак, і вони їм голосові звязки вирізають, аби не гавкали (!!) і не "здали" хазяїв.

Опубліковано

з.і. догадатися нафіка китайці це придумали теж щось не вдається :)

був собі китайський мер, якийсь такий Богдазю Шибалі (всі імені вигадані) і ну не запам"ятався він своєму місту нічим добрим за роки правління. Але часто його чмирили тим що питання собак не було вирішене. От і надумав прославитися хоч чимось шоби пам"ятник йому потім поставили як новатору і хорошому господарнику. Красти ж в Китаї неможна, бо розстріляють, а якщо більше нічого не вмієш - то мусиш якось фантазувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...