Перейти до змісту

Питання по ЛНТУ

Silva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А ніхто не подумав про те, що тут студенти можуть мстити вимогливим викладачам? А цей форум, можливо, читають хлопці з УБОЗу? Це все не жарти і це репутація (і доля) людей.

Є в технічному такі викладачі, що їх по два-три рази в наручниках з каферди виводили з заламаними руками з міченими грошима в карманах - а вони і досі працюють і "працюють"...

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є в технічному такі викладачі, що їх по два-три рази в наручниках з каферди виводили з заламаними руками з міченими грошима в карманах - а вони і досі працюють і "працюють"...

Несмотря на то, что может и брали, но, к примеру, тот же Сушик, очень классный дядька, лекции у него классные, в предмете своем шарит, чего и требовал от студентов. Кто не знал, не мог выучить - сдавал другими методами. Все честно, я считаю.

Опубліковано

к примеру, тот же Сушик, очень классный дядька, лекции у него классные, в предмете своем шарит, чего и требовал от студентов. Кто не знал, не мог выучить - сдавал другими методами. Все честно, я считаю.

В даному вибадку чесно, але є і викладачі для яких вчи - не вчи, якщо не заплатиш - не здасиш чи екзамен чи курсову, хоч ти її і сам зробив. Особливо це стосується заочників...

Опубліковано

В даному вибадку чесно, але є і викладачі для яких вчи - не вчи, якщо не заплатиш - не здасиш чи екзамен чи курсову, хоч ти її і сам зробив. Особливо це стосується заочників...

Так надо ж на ком-то зарабатывать преподавателям :)

Опубліковано

Так надо ж на ком-то зарабатывать преподавателям :)

Є ж різниця коли ти (як студент) платиш викладачу - бо ти хочеш заплатити (не маєш часу вчити даний предмет чи не можеш його осилити)

і тебе заставляють заплатити (хоч ти його і знаєш чи курсову по ньому сам написав). Я думаю що є. І в університеті, який до того ж носить статус національного, останньому не місце...

Опубліковано

Несмотря на то, что может и брали, но, к примеру, тот же Сушик, очень классный дядька, лекции у него классные, в предмете своем шарит, чего и требовал от студентов. Кто не знал, не мог выучить - сдавал другими методами. Все честно, я считаю.

Я Сушика добре знаю як порядну і совісну людину. Тому й відписалась у цій темі.

Опубліковано

Підтримую Тамару.

Коли я навчався в ЛДТУ, то не те що ніякої поганої інформації не було про цих людей (Сушик чоловіка і дружину), а не було навіть слухів, що при умові роботи з студентами служить досить вагомим доказом :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

як договоритись з Ящинським,шоб в заліковці було   :smile-zachot:

пропонуйте всі варіанти бо я перший курс і ше про нього 0 а на вигляд дядько злий))

Опубліковано

як договоритись з Ящинським,шоб в заліковці було :smile-zachot:

пропонуйте всі варіанти бо я перший курс і ше про нього 0 а на вигляд дядько злий))

Вчити не пробував?

Опубліковано

не получяється

Тогда высока вероятность, что дальнейшая жизнь тоже не получится, но не растраивайся - в нашей стране ты одинок всёравно не будешь :)

Опубліковано

з Ящинським не домовишся. він дядько не злий, просто чудовий викладач і вимагає, щоб хоча б якесь зелене поняття з предмету ти мав. так що варіант з вивченням хоча б основних понять - це головний варіант :0001:

Опубліковано

Та там вся кафедра українознавства нормальна. З Сушиком я тільки раз мав справу, коли перездавав екзамен з Історії України перед держ екзаменом. Я знаю його брата класний чувак, вміє розвеселити.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Блін, в кого вів фізику Коровицький? я так розумію з ним "парішать" не поканає... але чи докіне він нахаляву бали щоб мати допуск до сесії... вот в чому питання...

Опубліковано

хто що може сказати про Ситника? Він може доставити пару балів якщо не вистачає? "Злий" чи "хороший" дядько? :rolleyes:

Опубліковано

Хто знає Мороз-Федорчук - охорона праці. Важко у неї? Вона мій керівник з ОП по диплому.

Знаю... Мені підписувала розділ ОП в дипломі. Здається з ВНУ прийшла, 2-ий, чи 3-ий рік в ЛНТУ працює. Не важко, якшо сам робив диплом, інакше шли до неї керівника, сам наврядчи домовишся, але спробувати можеш.

Опубліковано

Блін, як отримати залік в Берегової якщо ніфіга не знаєш з теор. механікі?)) та [женщина легкого поведения] сьогодні до 8 годин парила нам мозгі, і так не поставила залік більшій половині групи ... як в неї здавати взагалі?

і ше харахунок КНІТу, хтось знає, відомості з заліків походу здають завтра зранку, чи можушь зробити відстрочку на тиждень, так як на зимовій сесії? ато взагалі жесть....

Опубліковано

Блін, як отримати залік в Берегової якщо ніфіга не знаєш з теор. механікі?)) та [женщина легкого поведения] сьогодні до 8 годин парила нам мозгі, і так не поставила залік більшій половині групи ... як в неї здавати взагалі?

В Драгана ви би все знали...blush.gif

Опубліковано
В Драгана ви би все знали...

дуже дякую за інформацію. але може хтось шось по темі порадить? особливо з цими відомостями запара

Опубліковано

Завтра здає більшість)

Але деякі викладачі можут притримати і до кінця сесії, їх за це сварити ніхто не буде.

Опубліковано
Завтра здає більшість)

Але деякі викладачі можут притримати і до кінця сесії, їх за це сварити ніхто не буде.

дякую. а ше, якщо я з заліка не набираю 34 бали, то на повторний курс?

Опубліковано

дякую. а ше, якщо я з заліка не набираю 34 бали, то на повторний курс?

угу, точніше 35 балів, але тут усе залежить від викладача, може зробити додаткове опитування, щось на кшталт колишніх заліків.

Опубліковано
угу, точніше 35 балів, але тут усе залежить від викладача, може зробити додаткове опитування, щось на кшталт колишніх заліків.

надіюсь берегова саме з таких...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...