Перейти до змісту

GeForce 8600 GT прорблема з куллером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Під час включення комп"ютера куллер страшно бурчить десь секунд 15 потім все нормально....

Чи можна куллера якось відремонтувати самому якщо ні то де у луцьку його можна купити і яка на нього адекватна ціна........

Опубліковано
Під час включення комп"ютера куллер страшно бурчить десь секунд 15 потім все нормально....

Чи можна куллера якось відремонтувати самому якщо ні то де у луцьку його можна купити і яка на нього адекватна ціна........

загалом для деяких карт є нормальним при старті гудіти, а потім все стає на свої місця

Опубліковано

це нормально... в мене x1950xt, 8800GTS 320 i 512, 2900xt і ще багато-багато відяшок так робили )

а 4им воно тобі заважає ?

Опубліковано

це нормально... в мене x1950xt, 8800GTS 320 i 512, 2900xt і ще багато-багато відяшок так робили )

Я то думвав що це типу капець ......................просто раніше вона тихо робила!!!!!!!!!!

Опубліковано

В 8800GTS 512 та ін. турбіна при включенні працює на 100% секунди 3, тому і шумить, а потім вмикається автоконтроль обертів і шум знижується. В даному випадку (15сек) швидше за все зносилася втулка вентилятора, треба розібрати і почистити вентиль, капнути машинного масла, це продовжить йому життя, але ненадовго. Найкращий варіант - це шукати, чим його замінити.

Опубліковано

Повністю погоджуюсь з попереднім постом, я вже два рази міняв кулера, змазував їх, то все ненадовго, правда в мене 6600 GT

Поставив Zalman VF700 і ніяких проблем вже півроку і думаю що надовго.

Якщо те відео ще буде хоча б рік служити або два рекомендую поставити щось із залмана або інший якісний кулер і мати спокій.

Опубліковано

Залмани взагали тихо працюють, а ось у самого стояла 8600 гт от тільки одне но вона з пасивним охолодженням хіба ні?

Опубліковано
Залмани взагали тихо працюють, а ось у самого стояла 8600 гт от тільки одне но вона з пасивним охолодженням хіба ні?

по-різному буває. в одних виробників активне, в інших - пасивне

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...