Перейти до змісту

Вибори Мера

P0HIH

Вони усі хочуть стати мером Луцька  

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

І саме основне - це відверта дурість з транспортниками! За збитковість куплених в лізинг Богданів і за втрати міського бюджету мільйонів гривень - пан Шиба має нести кримінальну відповідальність, а не лише громадську!

да, при шибі свідомо вбили тролейбуси - це факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

да, при шибі свідомо вбили тролейбуси - це факт.

Ну так ще не вбили, а те що попереднього керівника зняли із-за того що не давав вбивати - це вже історичний факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зато Він гарний піарщик і артист. Як Він гарно посміхаеться до нас з голубих єкранів... Лапочка-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не знаю яким дивом Шиба пробився на пост Мера (видно всі чекали чогось нового),

але як господар він ніякий, тільки посміхатися в нього добре виходить.

А так по ділу, то не може й кілька слів до купи зв"язати.

Обіцяв, що винесе ринки за місто,

а тут як власники ринку Північний вирішили розширити ринок і наставити черепашок вздовж проспекту Соборності, то Шиба був перший, хто просував цей проект.

Одним словом говорить одне, а робить інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо взяти до уваги, що ми уже пів року НЕОБГРУНТОВАНО платимо за проїзд на 50коп більше ніж мало би бути (порахуйте тепер особисті збитки за цей час на різниці проїзду) - то Шибу потрібно однозначно СУДИТИ!!!!

Я за те щоб лінчувати або хоч камінням закидати у фонтані на Театральному. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...