Перейти до змісту

Вибори Мера

P0HIH

Вони усі хочуть стати мером Луцька  

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Хай попробують! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Знаю, чо багато кому наш меѓ малосимпатичний, але проголосую за нього по 2-м причинам:

1. дороги. Не Німечина звичайно, але стільки жоден градоначальник не зробив.

Та да! Розпродати скільки землі і нерухомості в місті і не зробити пару метрів доріг? Оце досягнення! Перестали подавати заявки на аукціони і купувати і все, *опа. Невідомо чи бюджетники з/п отримають... За проїзд в маршрутках по 2 грн. вгадайте кому дякувати. Ну, і чотири трупи, шось всі якось швидко забули...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і я хочу в мери!!! список імхо неповний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую цитату вище що список кандидатів ніякий, точно як і в президенти :(

А якщо відхилитись від списків, кого більшість лучан знає як заслужену людину луцька? Я таких незнаю наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто такий мер?

Яким має бути мер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мер має бути за 40, бажано господарник а не бізнесмен, бажано з досвідом у будівельній, дорожній, або житлово-комунальній сфері, з великими зв'язками (професійними) але головне - повинен мати тверді моральні принципи - принаймні хоч щоб мерія не перетворилась в "богадєльню голубых воришек" (с) Ильф-Петров.

Якщо він при цьому корінний лучанин, знає і любить місто - взагалі чудово :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Мельника, віднедавна члена ВО "Свобода" (до того - КУН).

http://pravda.lutsk.ua/blog/18/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мер має бути за 40, бажано господарник а не бізнесмен, бажано з досвідом у будівельній, дорожній, або житлово-комунальній сфері, з великими зв'язками (професійними) але головне - повинен мати тверді моральні принципи - принаймні хоч щоб мерія не перетворилась в "богадєльню голубых воришек" (с) Ильф-Петров.

Щось початок думки не зістикується з моральними принципами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звідки взявся той список? більшості з них не довірив би навіть вулиці підмітати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто такий Олександр Чижик?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто такий Олександр Чижик?

http://lutsk2010.org.ua/2009/12/18/%d1%81%...0-%d0%b1%d1%96/

звідки взявся той список? більшості з них не довірив би навіть вулиці підмітати...

Список формувався за рахунок інформації у волинських змі (газети, www, телебачення і т.д.) він однозначно буде змінюватись по ходу пєси.

Але поки що так. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Володимир Нікітюк ? - Якщо маєте на увазі депутата міськради, то правильно Никитюк!!!

Нікітюк Микола - депутат міськради від лівих, правозахисник!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В посиланні STRIKER на Мельника, є ще дві статті, де один гарний коментарій

ЛУцький

15:39 | 24.11.2009

Цитувати

...- Створи команду , хоча б радників- з комуналки, будівництва та архітектури, дорожника,Фінансів, краще з КРУківсьським досвідом.

Далі ці люди роблять аналіз, а ти пищеш системну програму на його базі.

Ось цю пограму і крути у блозі. Системну, зрозумілу.

Тоді з"явиться шанс.

А так - знову поїмо пельменів під драм теаром і ПШИК,,,,,

І ще одна порада - не реагуй на критику так агресивно! Якщо увійдеш у владу, або навіть наблизишся до неї , розглядати тебе будуть під мікроскопом і гадостей напишуть - ююю.! Море.

Сприймай критику як пораду, особливо дружню. Удачі.

Але чомусь жоден кандидат у мери не хоче цього зробити, а нормальна програма з конкретними діями і нормальна її реклама дала б голоси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але чомусь жоден кандидат у мери не хоче цього зробити, а нормальна програма з конкретними діями і нормальна її реклама дала б голоси.

Тому що реалізація програми впирається в бюджет, а "програми писати" - не мішки совати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vip.volyn.ua/news/posada-mera-ne-st...-okremikh-gasel

"За словами Богдана Шиби, за чотири роки він намагався показати усім, що посада міського голови – не статусна. «Тут не треба хвалитися становищем своїм, це посада дуже робоча», – додав він."

Вона пГацює. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона пГацює. ;)

Ронін, твої дані  застарілі. Давно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона пГацює. ;)

Ронін, твої дані  застарілі. Давно :)

дякую шо просвітив! ти не повіриш я в курсі.

перечитай ще раз може зрозумієш шо я хтів сказати. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє, але b0rgа не вносять в бюлетень принципово...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перечитай ще раз може зрозумієш шо я хтів сказати.  ;)

Читав. Ще хтось крім мене  зрозумів/не зрозумів  цю "шутку юмора"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дороги зробив, таке відчуття що тут всі їздять на автомобілях власних, і для них головне дороги. А те що маршрути "жирні" їздять так сяк, 15 маршрут приходить чекати довго, й виїхати з львівської в 23,00 практично не реально вже. Від ЦУМА на 33 в 00,00 вже точно не виїдеш, раніше можна було без проблем.

Понакупляли "коробок з олівцями" - це такі маршрутки, де всі як навалятья їдуть як олівці в коробці, ні тобі не вийти, ні тобі зайти.

Йдем далі, проблеми з опаленням на 33-40КВ. Чому тільки освітляється цетр і то "так сяк", чому фантан і досі там, як хтось тут сказав нема чому ще "старий ринок" не переїхав туди куди слідує йому переїхати, а то в старому місті, "гадюшнік" - іншими словами не скажу, або вже облагородіть його або зносьте.

Маршрутка по 2 грн., в той час коли ціни на пальне впалти, й "відмазка" запчастини дорогі й так далі, їздити треба нормально, а не як шумахери по перед одного рулять, тільки встигай триматись міцно за поручні.

Дороги й так будуть робити бо 1012 вже практично "на носі", так що думаю це не заслуга напевно мера, і запитання, на Вишкові що така навала транспорту, що там так інтенсивно дорогу роблять, чи то може стратегічна дорога в центр міста - "просвітіть" мене будь ласка.

Чому фірми перестали прибирати своє подвір'я, за що колись колишній мер "щимив" і правильно робив, місто має бути охайним і чистим, чому сніг ніхто не прибирає, чи то знову "здивовані" що Зимою настала Зима, і може бути холодно, й сніг може випасти.

Чому в крані вода "ледь-ледь" тепла, приходить по пів години зливати щоб пішов кип'яток.

Міст через ЖД і нині там, і толку нема.

Взагалі був би я мером, зробив би сайт, де в режимі онлайн кожен лучанин мігби подивитись куди йдуть реально кошти, які фірми підрядники й так далі, щоб люди могли оцінювати фірму самі, погано прибрали сміття, на тобі мінус і так далі. Тоді видно буде реальна картина в місті що не так, і що треба зробити, або змінити.

І взагалі МЕРОМ МАЄ БУТИ ЛУЧАНИН, ЯКИЙ ПРОЖИВ ДІЙСНО В МІСТІ ЛУЦЬКУ НЕ МЕНШЕ 5 РОКІВ, тоді він точно буде знати що в місті не так, і чого не хватає, і як це все вирішити.

І навіщо бізнесмени "лізуть" у мери??? Допомогти людям???

Може якщо вже є гроші, то нехай побудуть наприклад лікарню, чи куплять якесь дійсно потрібне обладнання в лікарню якусь, або нехай побудують котельню по сучасним технологіям.

А цей цирк з пандусами, інваліду на візку треба бути каскадером щоб заїхати на деякі з них, але для галочки вони є.

Навіть зоопарк могли б облагородити, а то стидно, і не треба казати що потрібні гроші, було б бажання директора і мерії довести його до пуття. А то в лисиці клітка як для хом’ячка, а в хом’яків клітка як для ведмедя – я утрирую але так і є.

Хоча всім не вгодиш, це точно!!! В кожного своя думка, яка має право на життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN - не подобаються гори сміття - є в мерії класний телефончик - 1580. Десь пів-року тому комунальники 2 неділі не приїжджали сміттєвозом, звісно біля контейнерів утворилось міні-звалище. Коли нарешті "мусорка" приїхала, то та алкашня, яка на них працює "забила болт" попідбирати ті ящики і пакети, що люди ставили, бо в контейнери вже не вміщалося.

У гніві праведному подзвонив туди, ще в ЖЕК, сказав їм пару магічних слів, і... (о чудо) приїхав бортовий Камаз (!) і купа прибиральників. "Вичесали" практично мені весь двір :0003:

Відносно інших скарг, є закон про звернення громадян, згідно якого в місячний термін мають тобі відписати, чого так і чого не можна. Імхо якщо в такий спосіб довго DDOSити наші органи - на місцевому телебаченні має з'явитись "говоряща голова" і дати пояснення (щоб оргвідділ на вухах не стояв, відписуючись :0032: ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да, йож (мер) птіца гордая, поки не пнеш (не подзвониш 1580) не полетить. Тільки нах такий мер, шоб в кожну окрему купу гівна сміття треба ткнути носом, інакше ніхто не прибере?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN - усе так і є, дійсно, як ти пишеш. Але питання стоїть альтернативи...

Яка ситуація в інших містах, обласних центрах?

Якщо хтось вважає, що Кривицький буде чи був кращим, то наведіть пліз аргументи. Я особисто сумніваюся.

Шиба попри все, хто б про нього що не говорив, є в більшій мірі патріот ніж комсомольці Кривицький, Романюк, Клімчук і т.д.

Ці всі люди, якщо форумчани не в курсі, є колишні заядні комуністи. Людей, які були в КП взагалі не можна допускати до державної служби. Проблема наша у тому, що при владі у нас колишні комуняки. І поки не помре останній, нічо в цій державі на краще не зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/news/cp/12486/

От ті кляті підприємці , підставляють чиновників , совісті в них нем вони пГацюють , а їх не цінять. :(

2Harddriver "За словами Богдана Шиби, за чотири роки він намагався показати усім, що посада міського голови – не статусна. «Тут не треба хвалитися становищем своїм, це посада дуже робоча», – додав він." Ці гУки НІЦього не бГали.

* за 200$ на 5 років , це ж як треба гроші любить. НЕПОНЯТНО :huh: подумав і пішов пити чай*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2SunSeth - раныше і такого (1580) не було. А "забивали болт" на свої обов'язки не алкаші на мусорці, а люди з значно вищим статусом.

2P0HIH - признайся чесно, ти гроші любиш? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...