Перейти до змісту

VIP Волинський Інформаційний Портал

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні панове "zolexiy" і "freez"

це ви таким високоорганізованим методом (синхронне мінусування людині в репутацію) намагаєтесь продемонструвати власну освідченість у створеннях сайтів чи ви безпосередньо працювали над створенням даного ресурсу?:)

Чому ж мовчите?:)

1. Відколи Контакт - це є офіційне джерело інформації? Наскільки я знаю, це соціальна мережа. А вся інформація ОФІЦІЙНОГО характеру повинна міститися на безпосередньо ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ гурту.

А є "ОФІЦІЙНий САЙТ гурту"? Сцилку в студію.

98% "гівняних", нікому не відомих гуртів рівня Slayer мають свої представнитства в соц. мережах типу myspace, twitter... Вся інфа там лажа! Не читайте і не вірте їй. Тільки офсайт!

Прочитав Сансет?

Ну і добре :)

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1. Інформація НЕПЕРЕВІРЕНА

2. Інформація НЕУЗГОДЖЕНА з учасниками гурту

3. Інформація взята з ненадійного ресурсу.

1. К сожалению наши инет-новостийные ресурсы работают на количество информации, а не на её качество (Это касаеться как ВИПа, так и Волинських Новин и иже с ними)

2. Если все новости согласовывать с героями, то это будет не новости, а сахарный сиропчик.

3. Что нарыли, то и кинули. Хотя это им чести не делает

Опубліковано
Дуже шкода, що Ви не удостовірюєтесь в правдивості опублікованого Вами.

ВКонтакте - це не те джерело інформації, якому варто довіряти. Це є соціальна мережа. Так, дане повідомлення висіло НА СТІНІ... здається як відповідь комусь конкретному,а НЕ ЯК якесь там ОФІЦІЙНЕ твердження.

Якби Ваш професіонал хотів написати гарну статтю - він би звернувся напряму до хлопців з гурту. А цього зроблено не було. Тому довзольте взяти на себе таку відповідальність та осудити такі дії тієї людини.

Я розумію, що Ви, як редактор, повинні захистити свого професіонала :)))

Але прошу мати на увазі

Гарна стаття - достовірна стаття.

А такими речима граються тільки ті ресурси, котрі опускаються до рівня жовтої преси. ІМХО, це несерйозно.

Бажаєте тримати такий рівень - будь ласка.

Але вибачитись перед хлопцями варто.

Опубліковано
Шановні панове "zolexiy" і "freez"

це ви таким високоорганізованим методом (синхронне мінусування людині в репутацію) намагаєтесь продемонструвати власну освідченість у створеннях сайтів чи ви безпосередньо працювали над створенням даного ресурсу?:)

Чому ж мовчите?:)

Ні, до чого ж тут це :). Просто чувак умняка хотів включити, за то і мінус.

Опубліковано

Пє-аР працює - до сьогодні не знав на про ВІП, ні про зміну назви маловідомого гурту )))

п.с. В журналістів робота така - подавати будь-яку новину так, щоб вона продавалась...

Опубліковано

Написав пост, за який отримав мінус: "якийсь странний сімбіоз Джумли і безкоштовного домену." і відповідь на мінус мені: "вибач, симбиоз Друпала" і freez-у : "добре, платний" .. )))) і це в темі про пост інфи, не перевіреної... лол вийшов, а ми "попалились" , да ?:)

Опубліковано
Дивно просто за таке мінуси ліпити. Менше з тим.

Думаю, варто пані редактору ссилочку на дану тему надіслати.

По перше, ... . мене ваші плюсікі-мінусіки аж ніяк не хвилюють. Я трішки переріс це. По друге, якщо ж вже про репутацію на таких ресурсах, як цей форум - то на що ж тоді мінуси ставити, якщо не за дезінформацію? Чи я щось не розумію? Пост не правильний, за нього мінус. В чому трабла? :)

Опубліковано
Пані Ольга.

Аби не вийшло так, як Ваші журналісти поступили з гуртом. Ось прошу до уваги створений топік на форумі нашого славного міста Луцька http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=49193&hl=

Не хотіла звертатися відразу до Вас. А просто вичислити журналіста. Може усвідомивши власну помилочку, він би без протекторату начальства вибачився.

До речі, непоганий піар Вашому ресурсу :):):)

Щодо того, що будь-який ресурс є достовірним джерелом інформації.

Ось будь ласка http://fakeawish.com/.

Пограйтеся. Можна зекономити купу часу та нервів. Інтерв*ю не потрібно буде брати, опитувань проводити.

Опубліковано
якийсь странний сімбіоз Джумли і безкоштовного домену. Але судячи по "розробнику сайта" все ясно.

Так, це ми розробили цей сайт :D

Зроблений не на джумлі

Домен платний, 25 грн/рік, всі питання до Візора :)

Що не так? :)

Опубліковано

ІМХо дизайн зручний.

Наповнення гавнєцом попахує, що доволі неприємно.

Жовтяка ітак кругом хватає.

А мати якийсь всеохоплюючий ресурс без того гавнєца було б кльово :)

Опубліковано
якийсь странний сімбіоз Джумли і безкоштовного домену. Але судячи по "розробнику сайта" все ясно.

Зроблений не на джумлі

та, то хлопчик просто погарячився, буває :)

Опубліковано

Зроблений не на джумлі

попутав з volyn.net він є бесплатний.

Опубліковано

Зроблений не на джумлі

попутав з volyn.net він є бесплатний.

Чукча нє чітатель? чукча - пісатель? :)

Опубліковано

От просто надзвичайно цікаво...

Окрім того, щодо Вашого третього зауваження, будь-який ресурс в Неті є джерелом інформації.

ЯКщо я в тому ж самому контакті (який був джерелом для даної "статті") створю офіційну сторінку... скажімо.. Океану Ельзи...

І на стіні (не в НОВИНАХ) там хтось з НІБИ учасників нашкрябає якусь недолугу фігню-жарт -- це також має всі шанси з*явитися на ВІП порталі. (???)

Без перевірки та перепитування у об*єкта новин, тобто в безпосередньо Океану Ельзи....

Просто чудово, правда?

Вгадується неймовірний професіоналізм.

Опубліковано

Ва времена кади "мая хат з краю ніц не знаю" так захищати друзяк зможе ой як не кожний! Усю борду на вуха поставила й думаю писяку таки знайде :0098::D

Іванна Багданавна-ріспект,уважуха і наше лічнае васхіщенія! :0126:

З.І

Ауууу..."RaDio" щиро заздрю!!Мене так ніхто не кришував))

Опубліковано
Ва времена кади "мая хат з краю ніц не знаю" так захищати друзяк зможе ой як не кожний! Усю борду на вуха поставила й думаю писяку таки знайде :0098::D

Іванна Багданавна-ріспект,уважуха і наше лічнае васхіщенія! :0126:

З.І

Ауууу..."RaDio" щиро заздрю!!Мене так ніхто не кришував))

Ну так журналюгу також кришують, мотивуючи це тим, що любий сайт є джерелом інф-ції, професіоналізмом і тим, що це не моє собаче діло :)

Не знайду - так принаймі пів Луцька буде знати про "достовірність" інформації, викладеної на ресурсі.

Шкода.

Кльовий міг би бути портал

Опубліковано

Forever Autumn

Треба було з другого боку заходити, а так тільки памперси всі поміняли і все)

Опубліковано
Ну так журналюгу також кришують, мотивуючи це тим, що любий сайт є джерелом інф-ції, професіоналізмом і тим, що це не моє собаче діло :)

Не знайду - так принаймі пів Луцька буде знати про "достовірність" інформації, викладеної на ресурсі.

Можна підійти до цього питання з іншого боку ...

Якщо добре "пошукати" в інтернеті, то можна "знайти" досить цікаві статті про той же ВІП з викладенням інформації, що це є продажний портал, що його спонсорують "Регіони", що по 6 статтям, які надруковані в ньому є судові позиви, що в ньому 102% штату без вищої освіти і т.д. і т.д. Дати лінк на цю сторінку нашим шановним "дописувачам" і най прокоментують "джерело інформації"...

Опубліковано
Пє-аР працює - до сьогодні не знав на про ВІП, ні про зміну назви маловідомого гурту )))

п.с. В журналістів робота така - подавати будь-яку новину так, щоб вона продавалась...

Дійсно, немає чого гарячкувати, все гарно - в результаті проведена "ненавяжчивая" реклама двох творчих колективів, про які до сих пір основна маса люду не знала і не здогадувалась. Не точна або навіть негативна реклама це також реклама !

Ось мене "прославив" без мого відома Олесь Бузина - я в якості "несознательного товарища" :D

4b4b06dabd0f.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...