Перейти до змісту

Білайн міняє правила тарифікації

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ото вже накрутили. Тарифікація щосекундна, але тарифікується кожна перша і тридцятьперша секунди кожної хвилини в розмірі половини зазначеної вартості хвилини.

Опубліковано

Тексту написали багато. А по суті я так розумію тарифкація з тридцятої секунди ака Лайф...але ж без плати за з*єднання(треба ж хоча б так відбити-тільки назвати по іншому). Дурять і і не соромляться

Опубліковано

Останніх кілька днів Білайн закидав СМСками мою дружину, обіцяючи їй гроші майже переможниці якоїсь "гри".

Дружина мала необережність відповісти на їх номер (1010), а вартість таких СМСок більше 7грн.

Тепер щогодини отримує нову СМСку з просьбою продовжити "гру".

Хоча я і розумію, що акція проводиться не самим білайном, а якоюсь контент-компанією. Але враховуючи такі обставини, що СМСки підписані BEELINE, і сайт "гри" теж groshi.beeline.ua, дуже важко повірити у "розвод" від свого оператора.

З усього складається враження, що оператор увійшов у дуже складне фінансове становище і шукає гроші у будь-який спосіб.

Опубліковано
Ото вже накрутили. Тарифікація щосекундна, але тарифікується кожна перша і тридцятьперша секунди кожної хвилини в розмірі половини зазначеної вартості хвилини.

Вот это намудили .... так намудили.

"Тарифицируется каждая первая и тридцать первая секунда каждой минуты разговора в размере половины указанной стоимости минуты. Остальные секунды разговора предоставляются бесплатно."

Более Всего мне понравилась фраза " Остальные секунды разговора предоставляются бесплатно" А остальные - это какие. Если сначала берут за пол минуты и потом тоже за пол минуты. ГДЕ ЖЕ ОСТАЛЬНЫЕ :) чёто не понял прикол.

Опубліковано

на білайн дзвонити, то мені нічого не міняє (тариф Західний), а от на інші оператори... Сказати, що я розчарований, то нічого не сказати... :(

пс: :0028:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Юзаю білайн з моменту його створення. Був і на безлімі і ін.

Власне враження за стільки років-ГАМНЮКИ! Як не крутись і скільки не поповнюй, все одно об*****буть!

5гр за Мб!!!!!??? С*ки!

Зараз номер як другий лише на прийомі.

Опубліковано
Всупереч законодавству Life:) і Beeline ввели 30-ти секундну систему тарифікації мобільних розмов

У зв'язку зі збільшенням інтервалу тарифікації дзвоників оператором Beeline c 1 секунди до 30 секунд на всіх prepaid-тарифних планах Beeline c 21 січня 2010 року ініціативні абоненти оператора оголосили акцію протесту. Вони закликають 21 січня 2010 року з 00:00 до 23:59 всім абонентам Beeline відключити свої телефони і не користуватися послугами оператора. Учасники акції повинні «не робити вихідні дзвоники, не приймати вхідні дзвінки, не відправляти і не приймати SMS/MMS, не користуватися мобільним інтернетом, не поповнювати рахунок у цей день». Абонентам, що знаходяться за межами України, рекомендується на день відмовитися від роумінгу.

У відозві говориться, що метою акції є: «Скасування суперечливого українському законові “Про телекомунікації” від 18.11.2003 № 1280-IV і Наказу Держкомзв'язку від 20.08.2003 №152 «Про встановлення одиниць обліку часу телефонних розмов і телеграфних повідомлень», у зв'язку з вступом у силу Закону України №556–1V від 20 лютого 2003 р. «Про внесення змін у статтю 12 Закону України «Про зв'язок» незаконного принципу тарифікації. Повернення від тридцятисекундної і збереження прозорої посекундної тарифікації».

У випадку якщо тарифікація залишиться 30-секундної, організатори акції планують її проведення щотижня аж до повного повернення до посекундної тарифікації. До цього 30-секундну тарифікацію p 23 лютого 2009 року ввів life:), головний конкурент Beeline, при чому ніякі звернення до НКРЗ і громадськості не набули дії - оператор залишилася при своєму.

Петро ПАТЛАТИЙ

(с)

сам був довгий час абонентом лайфа:( але останнім часом його новоедення почали діставати, почали зі своїх абонентів лохів робити... В білайні мабуть те саме робиться... Тому купив собі за 10 грн МТС вільний, і потехеньку буду спригувати з того лохооператора

Опубліковано
(с)

сам був довгий час абонентом лайфа:( але останнім часом його новоедення почали діставати, почали зі своїх абонентів лохів робити... В білайні мабуть те саме робиться... Тому купив собі за 10 грн МТС вільний, і потехеньку буду спригувати з того лохооператора

Та не скажу, що вже Білайн лохотронить - да те, що вони ввели по 30 секунд - згідний це наглість, але пока я незбираюсь переходити з Білайна - в мене тариф "АЛЛО Білайн" і їм повністю задоволений:

8cde5101c42f.gif

Подобається те, що доплата якщо дзвонять з інших операторів по 35 коп., СМС 7 коп. (на відміну від інших операторів де 35 коп. (в більшості)) і те, що між Білайнами 7 коп. за першу хвилину тільки, далі безкоштовно.

А щоб телефонувати на інші оператори - для цього є інші сім (київстар, мтс, utel)

Купив якось собі на днях - life - сплошний лохотрон - тільки взяв заради того, що на 3 абоненти можна телефонувати без поповнень (але взяв його на 3 місяці поки не відключать вихідні дзвінки).

Опубліковано

2Tifost:

З 21.01.2010 змінюється тарифікація всіх тарифних планів для pre-paid абонентів, окрім тарифних планів «Максимальний», «Максимальний Лайт» та «Максимальний Голд». (це безліміти)

Так що дурять тебе на кожній півхвилині, як усіх, єдиний плюс цього тарифа - мінімальна накрутка при дзвінках на сам білайн. Я, як бувший користувач 29 (дешево на всі мережі) приєднався до акції з того момету, як ці полосаті жлоби стали і телефонію відключати, коли на рахунку - нуль.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...