Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

їхав на копійчині 160-180 смолигів

А Ангели охоронці у вас на чому літають і з якою швидкістю?

разом і моїй машині, машинка готова для такої швидкості)

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

цікаво які модифікації були зроблені для неї, щоб вона була готова для цього?

Опубліковано

їхав на копійчині 160-180 смолигів

заміряй швидкість навігатором, будеш здивований

жпс показувало ще більше, заміряли новим ланосом який летів заді

цікаво які модифікації були зроблені для неї, щоб вона була готова для цього?

двигун? підвіска?

Опубліковано

Після цієї фрази навіть в інженерів рос. фіата щелепа впала би додолу...

Опубліковано

ну то добре) вони зробили, а я покращів)

Опубліковано

ну то добре) вони зробили, а я покращів)

Да не, ты не понял.. Впечатлила фраза что Ланос летел причём ЗАДI

Опубліковано

Opel omega b 2.0 16V 210 км траса Луцьк - Дубно.

На хорошій дорозі взагалі стрілку ложив))))

Opel Vivaro 2.5 185 км там само...

post-14742-0-07853200-1368632857_thumb.j

Опубліковано

55 км/год Аіст

Ого, то як треба педалі крутити О_о. Чи там планетарка була, щоб зменшити передаточне число?

А на рахунок жигуля, якщо допрацювати двигун (вистачить зробити портінг ГБЦ, злий вал + відповідна система живлення = відносно ракета), підвіску жорстку і понижче ну і гальма, то 160-180 і більше піде, але нах треба таку швидкість жигулю, машині, грубо кажучи, 60-их років?? Я розумію це, якщо роблять з жигуля якогось корча, вварюють каркас безпеки, щоб виступати на ньому на змаганнях.

Сам поки їзджу на жигулях, населений 65-70, поза - 90-100, на обгонах до 110-120. І витрата палива в такому режимі біля 6,5 л/100км, і спокійно собі їдеш... І завжди веселять мене літуни, які ризикують і летять всю дорогу вигравши в кінці всього декілька хвилин.

Опубліковано

Ангели-охоронці ПДР не порушують, тому якщо ти летиш 160-180, то їх з тобою немає. Статистика, хулє.

Опубліковано

Ангели-охоронці ПДР не порушують, тому якщо ти летиш 160-180, то їх з тобою немає. Статистика, хулє.

ну якщо кожен раз коли їхати швидко думати що ти розібєшся, то може взагалі не виходити з дому? бо і швидкості 60 хватає щоб розбитись. Статистика хуле

Опубліковано

Та копійчина при 160 мабуть по всій дорозі гуляла, без гідрача, хулє, люфти механіки. Як їдеш кудись то відмічайся в темі щоб спільнота знала куди не варто їхати щоб з тобою не зустрітись.

Опубліковано

1))) Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв., 5 чоловік в салоні, на жигулі 5 - 88року, 1,6 - розточений на 1,8. - було весело ))) , коли іномарок обганяли))))

2))) Луцьк - Світязь - 4 чоловіка в салоні, вночі, випив всього 6 бутилок пива, на Омега В 1996року 2,5 автомат(спорт варіант) - стояло обмеження компом 235км/год - їх і вижав по трасі між Любомльом і Шацьком)))))). (на спідометрі 260)

уреж асьотра, гонщік. Якщо все таки настоюєш, можемо прокататись на туж дистанцію. Мої 1,6 проти твоїх 1,8 "розточених" У випадку програшу будеш кататись на тролейбусі - для всіх так буде краще. Ну якщо навпаки - віддам свого коня на місяць

А чьо це тєма :smile-zachot: Хочу на це подивитись :0123:

я б зрадістю .. але на жигульонку я ще катався вже років 6 назад. На такі машини сідати не збираюсь більше... життя дорожче))) .. краще так ганяти на своїй мрії .. то хоч задоволення отримуєш)))) (просто швидкість у мене в крові - люблю поганяти і все)))

Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв. провірено, може бути. Сам один раз таким й..бнутим був. Тільки не в с. Світязь, а в Шєцк. Наперегонки Ланос-21099, це єдиний і , надіюсь, останній раз коли за такий кілометраж мене жодна машина не обігнала, крім 99-тки., а , не в образу, мерси, авді і всі остальні тільки милькали.

ПС. ангели наші, відать, таки встигли за фаркопи зацепитись. Ну і СЛАВА БОГУ!,

ПСС. а по темі - 185 км.

Опубліковано

Та копійчина при 160 мабуть по всій дорозі гуляла, без гідрача, хулє, люфти механіки. Як їдеш кудись то відмічайся в темі щоб спільнота знала куди не варто їхати щоб з тобою не зустрітись.

невгадав, тримаєтся комфортно, і так на майбутнє гідрач тобі великої уверенності не дасть, а от надійна подвеска да

Опубліковано
невгадав, тримаєтся комфортно, і так на майбутнє гідрач тобі великої уверенності не дасть, а от надійна подвеска да
Розкажеш, перша яма і твоя комфортність із впевненістю будуть десь у кюветі.
Чтобы уменьшить усилия, затрачиваемые при повороте рулевого колеса, смягчения ударов, передающихся на рулевое колесо при наезде управляемых колес на неровности дороги, и повышения безопасности при разрыве шин переднего колеса, в конструкцию рулевого управления некоторых автомобилей вводят специальные гидроусилители.
Опубліковано
Розкажеш, перша яма і твоя комфортність із впевненістю будуть десь у кюветі.
Чтобы уменьшить усилия, затрачиваемые при повороте рулевого колеса, смягчения ударов, передающихся на рулевое колесо при наезде управляемых колес на неровности дороги, и повышения безопасности при разрыве шин переднего колеса, в конструкцию рулевого управления некоторых автомобилей вводят специальные гидроусилители.

а ти думаєш я буду летіти на незнайомій дорозі, і де є ями?)

і що? бачу вдало погуглив)

Опубліковано

Ну напишу і я.

Opel Rekord 1986 2.0 їхав на газу швидкість 135 (дорога від епіцентра) авто ще мало запасу багато, але куди спішити....

Опубліковано

з якого це дива?

щоб вава в голові не переросла в плачевні наслідки для тебе і оточуючих...

цікаві ви люди. перечитайте уважно пост 294, і подумайте що я сказав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...