Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

На чуток переделанном "запоре" - ехали 168 км/ч, по Киевской трассе.

Я бачу, що гонщики на запорожцях - гірше рибаків. Взагалі дивуюсь як не досягли швидкості світла.

Сам проводив подібний експеремент ... з гірки на 112 км починає піднімати передок.

З.І. А ща можна почати розповідати, що у вас форсований двіжок і азот, ага ... ну і мішки з піском в багажнику, який спереду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь

волга 24-ка, 2,5 автомат. 200км/ч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В неділю траса Луцьк-Копачівка BMW 735 К.П-автомат :ok: ~від 170- до -200км. так ми їхали всю дорогу :rolleyes:

це як їхати на Ковель ? чи я не про ту трасу ? і як ти там ганяв 170 - 200... камікадзе знайшовся :angry2:

:blink: круто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В неділю траса Луцьк-Копачівка BMW 735 К.П-автомат :ok: ~від 170- до -200км. так ми їхали всю дорогу :rolleyes:

В неділю ввечері їздив в Рожище, туди-назад...Навіщо ж там так гнати?! До Копачівки й так їхати 20 хв без порушення швидкісного режиму. Невиправдана на тій дорозі така швидкість, яка б не була машина...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:blink: круто...

Це по спідометру стільки показувало? :jeer:

В правильності показів впевнений?

Їздив колись на ГАЗ-3102. Якраз поміняв коробку з 4-ступінчатої на 5-ступінчату, то я там спідометр на другий круг заганяв. А все діло в тому, що на привід спідометра має бути інше передаточне число. При 120 км/год на спідометрі показувало 180 :-)

І це зважаючи на те, що такі коробки на ці машини ставилися. В даному ж випадку переробки більш суттєві. Автомат від якої машини впендюрили? Спідометра після цього хтось перевіряв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачу, що гонщики на запорожцях - гірше рибаків. Взагалі дивуюсь як не досягли швидкості світла.

Сам проводив подібний експеремент ... з гірки на 112 км починає піднімати передок.

З.І. А ща можна почати розповідати, що у вас форсований двіжок і азот, ага ... ну і мішки з піском в багажнику, який спереду...

http://www.youtube.com/watch?v=9gLHycT1RzU

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здуру мона й йух зламати)

у своєму "противоречивом прошлом" мав два жужика, синенький і жовтенький) так от жовтенький був з новим двигуном і міг мчать сто двадцять км за годину! І всьо нормально з передком було)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеш потестувати? Швидкість можеш сам заміряти чим завгодно...І передок на 112 не відриває)) 168 я не потягну однозначно, але після обкатки думаю до 125-130 дотягну...І без гірки обійдуся. В мене 968М. Обкатки ще 1,5тКм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеш потестувати? Швидкість можеш сам заміряти чим завгодно...І передок на 112 не відриває)) 168 я не потягну однозначно, але після обкатки думаю до 125-130 дотягну...І без гірки обійдуся. В мене 968М. Обкатки ще 1,5тКм.

А який зараз пробіг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який зараз пробіг?

Після капіталки - 500 км

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:)

ВАЗ 2101 1980 р.в. траса Луцьк-Горохів, 160 км\год. (незнаю чи більше було бо стрілка просто лягла, в копійки на спидометрі більше немає) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і я ще тут 5 коп. всуну

Opel Astra 1.4 2007 рік 184 км/год траса Луцьк - Ковель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я більше 140 не їздю. (ланос 1.5 і ТАЗ 2108 1.3)

Як каже мій друг: " Не спеши, а то успеешь!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та писати всі вміють, ви докази давайте, фото, відео. Я розумію що важко на таких швидкостях це робити, але тоді більше віриться написаному.

P.S. А ще краще так не літати, бо одна помилка може коштувати комусь або собі життя.Воно того варте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та писати всі вміють, ви докази давайте, фото, відео. Я розумію що важко на таких швидкостях це робити, але тоді більше віриться написаному.

P.S. А ще краще так не літати, бо одна помилка може коштувати комусь або собі життя.Воно того варте?

:0001:

Ахах! І це каже той, хто на мерсі під 250 їхав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний,в мене стажу 11 років без ДТП. І на такій швидкості я їхав не в населеному і сам за кермом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний,в мене стажу 11 років без ДТП. І на такій швидкості я їхав не в населеному і сам за кермом.

Шановний, а ти думаєш що тільки в тебе 11 років стажу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я констатую факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в 05.30 ранку позвонив друг і сказав шо розігнав свого таврольота(пікап) до 140км/год по вулиці Львівська. :horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я констатую факт.

ПІДТРИМУЮ!!!!!! Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

post-8360-0-85018300-1289973165_thumb.jp

post-8360-0-79547100-1289973171_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в 05.30 ранку позвонив друг і сказав шо розігнав свого таврольота(пікап) до 140км/год по вулиці Львівська. :horse:

Що справді вночі дзвонив? Ото хвастун :rolleyes:

Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

Да, головне щоб геометрію зробили добре. Слабенька в китайця рама... Мабуть тепер так не літаєш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і я про те ж саме, що якщо вже розказують байки, то вже хоча б більш-менш правдиві.

Сам колись теж гасав (не запорожцем), але геть цим не пишаюся. Занадто багато дов@$йобів на дорогах аби ставати одним із них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Занадто багато дов@$йобів на дорогах аби ставати одним із них.

Це точно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що справді вночі дзвонив? Ото хвастун :rolleyes:

Да звонив... Він такий шо йому побарабану коли дзвонити)))))

Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

Да, головне щоб геометрію зробили добре. Слабенька в китайця рама... Мабуть тепер так не літаєш...

Трошки розтягнули багажник зашироким зробили а так все гуд зробили...... Тепер я так літати стараюсь коли дорога свобідна,якщо реально вже кудись невстигаю і коли в машині я сам один !!!!! Після аварії задумався що могло б бути, якби в той момент хтось переходив дорогу(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chery Elara, 2009 рв, 2.0

180 км/год Звірів - Дерно

і 3 людини в машині

Більше не ризикнув, це ж китаєць

BMW 525 2002 рв - 220 км/год.

по ківерцівський трасі, їхав по наречену, в якості молодого, друг за кермом :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...