Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

ВАЗ 2101 1980 р.в. 150 км\год на ділянці траси Луцьк - Ківерці

Далі вже думав точно двигун вилетить... :)

Ford Mondeo 1.8 TD 1999 р.в. Київ - Одеса 220 км\год, міг би і більше просто не сам був в авто :)

Якась перероблена машина була? максимальна швидкість Мондео-дизеля ~180 км/год... слабо віриться, що 220... сам їжжу на Ескорті з таким же двигуном. :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь

Коли в маршутці їхав ( 80 км/год) . )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, як на Жидичин їхати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ford Mondeo 1.8 TD 1999 р.в. Київ - Одеса 220 км\год, міг би і більше просто не сам був в авто :)

Якась перероблена машина була? максимальна швидкість Мондео-дизеля ~180 км/год... слабо віриться, що 220... сам їжжу на Ескорті з таким же двигуном. :huh:

Значить пора тобі двигун перебирати! Твій ескорт на порядок легший за мондео - він має ще швидше літати;), хоча на такій швидкості ти можеш і взлетіти :) Доречі в мене дівчина на цьому ж мондео їхала 180 на трасі Київ - Варшава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Daewoo-Sens 2006р.в. 1,3 - 182км/год по спідометру, їхав з Харкова на Київ через Полтаву. Просто на дорозі трапився лансер з яким по черзі вели один одного. Але мій відкалібрований БК показував при цьому 170км/год.

2. ЗАЗ 968М 140км/год по спідометру з Любомля на Ковель. Замінений був лише карбюратор на якийсь з жигуля і саморобна вихлопна. На виїзді з Любомля взяв попутчиків, ніяк не міг зрозуміти чого вони мовчки їдуть з білими обличчями, поки не глянув на спідометр. Здоров"я двигуна не погіршилось, тільки масла трішки поділось у вихлоп. Мали звичку на запорожці кожних 80ткм перебирати двигун, бо мали запасний в гаражі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить пора тобі двигун перебирати! Твій ескорт на порядок легший за мондео - він має ще швидше літати;), хоча на такій швидкості ти можеш і взлетіти :) Доречі в мене дівчина на цьому ж мондео їхала 180 на трасі Київ - Варшава.

висока гірка була)))

між ескортом і мондео 300 кіло різниці...

і на ескорті на наших дорогах при 170 на взльот ідеш :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. ЗАЗ 968М 140км/год по спідометру з Любомля на Ковель. Замінений був лише карбюратор на якийсь з жигуля і саморобна вихлопна.

Колишній Жуж мого знайомого - карб "Солекс" ВАЗ 2107, + додатковий генератор. Був "переслідуваний" Лєксусом, спідометр останнього показав 150 км/год

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Років 4 тому, на шацькій трасі до екопоста, на ауді с4 2.3E '92 встиг розігнатися до 195-200 (по спідометру)..педаль повністю втиснута.... далі потрібно було швидко гальмувати, щоб не збити мента на посту :)

Більше так не ганяю... максимум 160 по рівному покриттю, якщо сам в машині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось всі пишуть, як розганялись мало не до 300км/год, а скріншотів ніхто не викладає. Скріни з спідометром і виглядом з кабіни в студію! :_07:

Сорі за офтоп :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Драстє ніхто... Йа відео виклав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Камаз з пріцепом - 305км/год - Луцьк-Ковель. Тоді ще казали що вітер ураганний шифер з дахів позривав. B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось всі пишуть, як розганялись мало не до 300км/год, а скріншотів ніхто не викладає. Скріни з спідометром і виглядом з кабіни в студію! :_07:

Сорі за офтоп :)

В той момент якось не до фотографування було. А повторювати експеримент нехочеться..... ну повірте мені :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11 маладца!!!! З самого ранку і такий позитив )))) Токо ти б так не казав привселюдно - а то збитки з урагану спишуть на тебе ))) Я так розумію то ти так вітер наганяв....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

3 роки тому на Golf II 1987 року випуску розігнався до 160 км/год :horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mazda RX-8 1.3(2007р.) Житомир-Київ 235 км на 6 передачі, також на BMW 5 530і (2005р.) на тій же самій трасі 225 км

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А знаєш, чому не розігнався до "дзінь" при 250км/год у БМВ :) Тому що завжди доганяеш мудака, який не зїде в правий ряд щоб пропустить тебе :mellow::blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mitsubishi Outlender XL 2.4бензин

автодорога Луцьк - Ковель 180км/год. більше духу не хватило і тимпаче дорога не сильно позволяла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Привіт всім шанувальникам швидкості я на своїй Chery Tiggo 2.0 йшов 180 км/год далі дорога не позволяла і мама як глянула на спідометр то по шияці надавала((( А потім приблизно через 2-3 тижні їхав на Одесу то на автобані виложив стрілу повністю (220км/год) Але що провда мотор в мене розривався(((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А давайте паралельно цій темі будемо писати хто як часто двигуна ремонтував! :0126:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Daewoo-Sens 2006р.в. 1,3 - 182км/год по спідометру, і це з двигуном від таврії :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Привіт всім шанувальникам швидкості я на своїй Chery Tiggo 2.0 йшов 180 км/год далі дорога не позволяла і мама як глянула на спідометр то по шияці надавала((( А потім приблизно через 2-3 тижні їхав на Одесу то на автобані виложив стрілу повністю (220км/год) Але що провда мотор в мене розривався(((((

Як ти умудрився на 50 км/год більше їхати ніж у паспортних даних? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ти умудрився на 50 км/год більше їхати ніж у паспортних даних? :lol:

в мене друг розігнав Хундай туксон з невеличкої гірки 200 км год в європі, на якомусь мегаєвпропейському паливі, а це більше 40 на км заявлених данних)ну чи не на 40 а на 38

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ford scorpio, 2,0 DOHC, 1990

дерно - звірів

190 км/год

bmw 528i, 2,8 акула, 1994

дерно - звірів

215 км/год

bmw 750, 5,4 плита, 1996

липини - прилуцьке

250 км/год

bmw 740, 4,0 плита, 1998

піддубці - ромашківка

спочатку пару раз дзінь, а потім 270 км/год

(з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сиреною, в іншому випадку ну його н*х, жоден *** не хоче прийняти в право і пропустити тебе, навіть якшо ти з включеними фарами і фафакаєш)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На такому їхав 240-245 км/год по дорозі Ковель-Луцьк.

mers.jpg

А це вже моє фото на дорозі Луцьк-Київ мерсом W211

17062008.jpg

Це на Київ їхав Lexus длжипом, теж моє фото телефоном

i28112009.jpg

Також дорога на Київ,моє фото на мерсі W210

0807201000.jpg

Також є фото і на Кемрі,і на Шкоді,але думаю ви мені повірили. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...