Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

і що? а скільки було таких аварій при швидкості 60 км/год? причина аварії залежить не тільки від швидкості

впевнений, що таких же?! Хочеш сказати, що при 60 і при 160 результат однаковий???

так одинаковий якщо тобі на зустрічну вилітає таж машина на швидкості 60-70 км год. подивись креш тести і скажи мені яка рішзниця між 60 і 160.

і що? а скільки було таких аварій при швидкості 60 км/год? причина аварії залежить не тільки від швидкості

правильно! Причин і так достатньо! Ну так давай будемо ЩЕ добавляти причин свідомо!

як тебе послухати то 100% аварій залежить від переживення швидкості. бред.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь

так одинаковий якщо тобі на зустрічну вилітає таж машина на швидкості 60-70 км год. подивись креш тести і скажи мені яка рішзниця між 60 і 160.

Господи, ПРО ЯКІ КРАШ-ТЕСТИ ТИ МЕЛЕШ?!!! Краш-тести робляться для оцінки рівня безпечності автомобіля для його пасажирів!!!

А я кажу про небезпеку, яку ТИ створюєш своїм авто ІНШИМ, значно перевищуючи дозволену швидкість!!!

Ти зрівняй КЕРОВАНІСТЬ авто при цих швидкостях!!! Зрівняй ЧАС, який водій має на реакцію і маневр!!! Зрівняй, наприклад, результат при пошкодженні колеса на тій і на тій швидкості!

як тебе послухати то 100% аварій залежить від переживення швидкості. бред.

ДЕ я таке сказав???

я бачу, "твая мой нє панімай" взагалі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скорость ещё никого не убила. Убивает внезапная остановка (с) Кларксон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

peugeot expert на найрівнішій ділянці траси Луцьк-Рівне 100 км/год

і то щось стрьомно стало, до 90 скинув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадаймо шкільний курс фізики - кінетична енергія - тут і тут. Як видно з формул швидкість відіграє вирішальну роль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

peugeot expert на найрівнішій ділянці траси Луцьк-Рівне 100 км/год і то щось стрьомно стало, до 90 скинув

Может спидометр ненастроен и показывает больше чем есть? Не проверяли по GPS?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100-160-170, після таких швидкостей, коли їдеш собі по волі в те саме рівне зі шв. 80 км /год - на скільки комфортно, відчуття спокою, безпеки та задоволення від їзди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Коли повз мене пролітає авто на шаленій швидкості, ніякої поваги до себе та інших учасників руху я не відчуваю

Особисто я, маючи сучасне авто, ніколи собі не дозволяю гасати, максимальна швидкість, на якій я їхав - десь 150км/год, і то це було при обгоні фури

нормально фури обганяєш, якшо врахувати що вони максимум 90-100 їдуть, уявляєш як вони повагу до себе відчувають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

peugeot expert на найрівнішій ділянці траси Луцьк-Рівне 100 км/год

і то щось стрьомно стало, до 90 скинув

Щось ти слабо розганяєшся... Я на свому Експерті 2.0 HDi 110 км/год їхав! Більше ПДР не дозволило...

Якщо серйозно, то як тільки отримав права, то хотілось швидко їхати скрізь, та і дорога якась краща чуть була. В цій темі я відписувався раніше, як на старому Фольці більше 150 рухався. А зараз якось більше цінується тех стан авто і комфорт пересування. Та і ДАІшники з візирями в русі вже вміють міряти швидкості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз якось більше цінується тех стан авто і комфорт пересування. Та і ДАІшники з візирями в русі вже вміють міряти швидкості.

а я зараз більше ціную власну безпеку, та безпеку інших учасників дорожнього руху

хоча причина несуттєва - головне що вона є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59.5 якщо вірити спідометру, з великої гори

Трек 1700 :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рено мастер, максі база - 150, було цікаво скільки поїде :_07: .Далі страшнувато, давно на бусі неїздив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хіба то бус...... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Москвич иж комби 1977 1.5 бенз. 140 км/ч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

byiviter, тепер збирай гроші на ремонт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Москвич иж комби 1977 1.5 бенз. 140 км/ч

та ну не гони, таких горбків в нас не має щоб таку швидкість отримати:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там Турбина наверно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, москаль може розвивати таку швидкість (я їхав і більше на АЗЛК-2140, мусово було), але його мотор не розрахований на такі оберти, і для нього це вбивство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене у тата москвич 412, так він їде 120-130 спокійно на 4 передач (3 передача 110 км )і. Тільки там коробка від опеля, міст, кардан та карбюратор. Може і ще щось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, москаль може розвивати таку швидкість (я їхав і більше на АЗЛК-2140, мусово було), але його мотор не розрахований на такі оберти, і для нього це вбивство

Максималка в АЗЛК-2140 140км. по тех даних, і високі обороти ніяке не вбивство для двигуна, масло тільки жерти буде. Інша справа, що на максималці постійно експлаатувати не варто. Для 1967 року розробки 412-й двигун у союзі був передовим і абсолютно конкурентним для тих років зі провідними світовими виробниками! Біда в тому, що за 30 років нічого нового не придумали, і принципово нову машину АЗЛК 2141 спочатку збирали з 412 двигуном :(

По тех. характеристиках для двигуна 412 "Мощность: 75/5800 л.с/об.мин

для порівняння:

ВАЗ 2101 (1,2л.) 1970р. - Максимальная мощность, л.с. при об/мин 64 / 5600

ВАЗ 2103 (1,5л) Номинальная мощность двигателя при частоте вращения коленчатого вала 5600 об/мин,: 71,4 л.с.

ВАЗ 2106 (1,6л. Мощность двигателя 75 л.с./5400 об.мин.,

ВАЗ 21083 (1,5л.) - 5600 об/мин,: 69 л.с.

Отож двигун москаля, досить таки високооборотистий!

На мою думку, для москаля висока швидкість скоріше протипоказана через керованість ніж через двигун. Колись давно, в роки юності, розганяв батьківський москаль 2140 в районі зеленого гаю десь до 135 км по спідометру. На той момент на одометрі був пробіг близько 230 тис. км і мотора ніхто не ремонтував - як завод зібрав, так і їздив.

З історії москаля:

"Мотор имел рабочий объем 1478 куб. см и развивал мощность 75 л.с. при 5800 об./мин. Максимальная скорость — 140 км/ч. Разгон с места до 100 км/ч за 18 секунд. Мощный, современный и очень надёжный двигатель был основным козырем «412-го» и на внутреннем рынке, и на экспортном. Автомобиль, кстати, широко предлагался на внешнем рынке. В первые годы выпуска большая часть Москвич 412 шла на экспорт.

Не варто чекати від автомобіля середини 60-х, характеристик сучасних авто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

byiviter, тепер збирай гроші на ремонт

Машина не моя, за кермом сидів не я. Всі були врізані в зю-зю, в тому числі шофер. Літає, бо має запасний мотор і запасний москаль. :D

Того ж дня і побив, тієї ж неділі і зробив.

Більше до нього в машину не сяду. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ваш водій думав про оточуючих людей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було пізно, після опівночі, водій зовсім не соображав. Але доказував всім шо він ще огого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто чекати від автомобіля середини 60-х, характеристик сучасних авто :)

ага ну скажи це їм)

http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/2101/mn2101sti/

http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/21013/ne1r/

http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/21013/ne1r/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага ну скажи це їм)

http://www.drive2.ru...2101/mn2101sti/

і де там Жигуль? залишки кузова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...