Перейти до змісту

З телеканалу "Мегаспорт" звільнилися всі співробітники

biter

Рекомендовані повідомлення

Усі 150 співробітників телеканалу "Мегаспорт" забрали свої трудові книжки. Виробництво телепрограм зараз зупинено, а в ефір ідуть архівні записи.

Як стало відомо ресурсу "Спорт України", "Мегаспорт" чекає ребрендинг у більш екстремальний, змагально-розважальний телеканал. Власники каналу (група "Інтер") хочуть показати спорт не тільки в його класичному вигляді, але і запропонувати інші яскраві, видовищні змагальні формати.

ДОВІДКА. "Мегаспорт" - перший в Україні спеціалізований спортивний канал. Його середньодобовий ефір становив 18 годин. Близько 90% ефірного часу доводилося переважно на прямі трансляції найпрестижніших міжнародних та вітчизняних спортивних змагань.

http://www.ua.all-biz.info/news/index.php?newsid=307778

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Мегаспорт подобався роки 3 назад , коли там показували НБА і Англійську Премєр Лігу.А зараз там немає на чо дивитись всякі танці на льду я не люблю :mdr: .Верніть НБА :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь Кращі бої (бокс) та Покер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого МЕГАспорт ніколи не покаже пряму трансляцію боксу Кличко vs ... ? Чи якийсь цікавий футбольний матч?

ІМХО, канал, який претендує на таку назву, мав би одним із перших показувати цікавинки спорту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Они типа хотят все слизать с телеканала "Куй-тб". Там и реслинг, и тв-программи развлекательные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а почему уволились или (уволили)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бул: вони тур-де-франс повністю показували, потім кубок девіса прямі трансляції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Мегаспорт подобався роки 3 назад , коли там показували НБА і Англійську Премєр Лігу.А зараз там немає на чо дивитись всякі танці на льду я не люблю :mdr: .Верніть НБА :naezd:

даааааа... Оце були часи... :rolleyes:

Але навіщо було звільняти стільки народу? Нехай би собі переформовували напрямок каналу, а коментатори, звукорежисери і т.д. все одно будуть потрібні. Не розумію я цього. Шкода людей, які будуть шукати де б це зараз на роботу пристроїтись <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь Кращі бої (бокс) та Покер...

Я так же само + колись показували кращі матчі Майкла Джордана (хоч я ненавиджу НБА, з задоволенням дивився). А футболу нормального там не показують... ((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Щоб не створювати нову тему, відпишу в цій.

З 29 березня стартує оновлений Мегаспорт - тепер це буде канал "Мега". Рекламний слоган - "Гра починається".

Ще раніше (після прийняття рішення про ребрендеринг) керівництво каналу обіцяло, що він стане більш екстремальним, змагально-розважальним та направленим на ширшу цільову аудиторію.

«Это должен быть канал «с мужским характером для активного отдыха перед телевизором», — заявила руководитель пиар-службы телеканала «Интер» Ирина Павлик, пишет «Телекритика».

На канале будут выходить развлекательные, состязательные и игровые программы отечественного и зарубежного производства.

«Мы сохранили дух соревнования и азарта, который присутствовал на «Мегаспорте», плюс собрали на одном канале все тайные желания и мечты мужчин. Однако, как и все мужское, он будет привлекать и женщин, которым интересны мужские игры и мужской мир», — отметил руководитель проекта по ребрендингу Александр Кравцов.

Щойно дивився рекламу на каналі - "нарізочки" з нових передач. Дуже сподобалось! :smile-zachot:

Будем сподіватися, що нканал в новому форматі буде дійсно цікавим та екстремальним!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

активний відпочинок перед телевізором

відсипте будь-ласка тієї ж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю про будущие передачи, но только что просмотрел кусок увлекательнейшего гонкогского фильма про летающих типасамураев аля "хонгильдон", выпуска 1969 года и понял, что - вот они

все тайные желания и мечты мужчин

Канал был так себе, но стал ещё хуже. Жду гладиаторов и японских ток-шоу

З.Ы. Ё-маё, только написал про японцев и гладиаторов, глянул в программу, а они тут как тут

Япона-мать

Це шоу давно з шаленим успіхом іде по японському телебаченню, адже воно відроджує культуру ніндзя в сучасному світі! Відтепер видовищем зможуть насолодитися і українці!..

Гладіатори

Мати чотирьох дітей; параолімпієць, який втратив ногу в автокатастрофі; 52-річна жінка; глухий з дитинства парубок; українка, яка емігрувала до США після Чорнобильської катастрофи... Усі вони змагаютьс за свою мрію!..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже жалко, що зробили ребрендинг - Мегаспорт був один з улюблених каналів :(, особдиво передача - "Відверто про футбол", подобалось, що було багато прямих трансляцій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...