Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ніякої патетики

я не будівельник

кажу що бачив на власні очі - почали виносити будівельне сміття, виносити арматуру і т.д.

Де це почали?

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Як заходите в кінотеатр - по праву сторону від входу - там величезна незадіяна дотепер територія була

Опубліковано

Ходили сьогодні на "Вище неба".

Якість зображення - 6/10

Сюжет/режисура - 6,5/10

Цінова пропозиція, як для середи - в 10-ку! :)

Загалом враження від кінотеатру 7/10

Щиро радий, що в Луцьку нарешті з'явилося те, що справді можна назвати кінотеатром.

Хоча роботи там ще ОГОГО! Сподіваюсь допрацюють "потрошку".

П.С. Якщо хтось із керівництва читатиме: окрім усього, що вже було сказано бордівцями вище - хотілося б більшої ретельності в музиці на підходах і нормальної(!) кави в кафе!

Опубліковано
ніякої патетики

я не будівельник

кажу що бачив на власні очі - почали виносити будівельне сміття, виносити арматуру і т.д.

я не про процес будівництва веду мову, а про оформлення всіє супровідної документації для лише початку будівельних робіт. це дуже геморний процес.

ps думаю далі сперечатись не варто. аквапарк буде в Луцьку і це вже факт. де буде перший - час покаже, але головне тут не час відкриття, а якість послуг, які він буде надавати. так шо поживемо - побачимо.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Починаючи з 22 березня за квиток в кіно по буднях треба буде відірвати від серця значно менше кровно зароблених гривень!

На сеанси з 09:00 - 18:00 ціна становитиме 15 грн. (VIP дивани - 20 грн.), а на сеанси з 18:00 - 00:00 по 20 грн. (VIP дивани - 25 грн.)!

Увага! Акція триватиме до 8 квітня.

P.S.

Середа так і лишається по 10 грн

Опубліковано

Цікавить мене наступне питання. Як там справи з парковкою велосипедів? Наприклад: приїжджаємо пограти годинку в теніс - де надійно поставити байк? Чи можна його на поверх забрати, де ArenaCity? А якщо кіно подивитися?

Опубліковано

На що краще сходити в 3D: Подорож до центру Землі чи Діти шпигунів?

Я ходив "Подорож до центру Землі". Мені фільм сподобався! :smile-zachot:

Опубліковано

Сьогодні вперше був кінотеатрі - зображення не прямокутник, а якась геометрична незрозуміла фігура, звук взагалі ніякий <_< Таке враження, що технікою керує мавпа яка получила доступ до високих технологій :angry:

Це так технічні нюанси, а сам фільм сподобався ("О чем говорят мужчины") :101010: Ну і був приємно здивований цінами :yesmaster:

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...