Перейти до змісту

Де в Луцьку можна зробити тату

JIuIIa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Народ хто знає, де якісно і недорого малюють? :)

знаю лише у Юри Макарова, навпроти Лучеська, на першому поверсі

Опубліковано

Просто не став шукати, подумав создам тєму, шоб написали місце де зроблять :huh:

Народ хто знає, де якісно і недорого малюють? :)

знаю лише у Юри Макарова, навпроти Лучеська, на першому поверсі

Як це навпроти? :) тіпа через дорогу в домі?

Опубліковано
Ремпобут техніка навпроти ЛУчеська. вул. Рівненська (приміщення забігайлівки...Явір)

Перший поверх

Поняв :D знаю де) ше шось хтось скаже? :rolleyes:

Опубліковано

"Казанова", кажется. Секс-шоп возле "Пакко". Есть там дверка с такой надписью, вроде :)

Опубліковано
а в Рафаловке делают классические тату.

Це де??? :ohmy:

под Кузнецовском. :)

ты это, не переживай особо. тебе туда не надо :)

Опубліковано

Тімур робить якісні тату! провірено нетількі з власного досвіду, а з досвіду купи людей! ціни внього не дорогі, а якість на високому рівні! кому порібно можу кинути номер в приват, звоніть та робіть непошкодуєте!

Опубліковано

паходу да) з неодного вже відгуку чую шо учєнік прєзашол сваєго учітеля) я порівнювати нестав і вибрав учєніка!

Опубліковано

Я теж це чула. Кинь мені в ПМ його номер плз. І якщо маєш - ціни. ТІльки ціни тут.

Бо я щось так подумую над ше однією...

Тільки здається, він працює більш в кольорі...а не над світло-тінню...м?

Опубліковано

Петюня Гибон-Васильковская особо строгого-корпус Б каме....кабинет номер 112 -скажеш от Сеньки Шалого-за пачку ЛМ всего разрисует

и вообще-тату зло...нарушение целостности эпидермиса может привести к инфицированию,попаданию грибка---->>>гангрена---->>>смерть

ПС-рисуйте на бумажках

Опубліковано
Петюня Гибон-Васильковская особо строгого-корпус Б каме....кабинет номер 112 -скажеш от Сеньки Шалого-за пачку ЛМ всего разрисует

и вообще-тату зло...нарушение целостности эпидермиса может привести к инфицированию,попаданию грибка---->>>гангрена---->>>смерть

ПС-рисуйте на бумажках

нуну)) и пасан неграйся в доміно, неграйся))) :lol:

Опубліковано
Тімур робить якісні тату! провірено нетількі з власного досвіду, а з досвіду купи людей! ціни внього не дорогі, а якість на високому рівні! кому порібно можу кинути номер в приват, звоніть та робіть непошкодуєте!

номер в ПМ будь-ласка :rolleyes:

Опубліковано

ПС-рисуйте на бумажках

сам ти епідєрміс блін!!!!! :mdr:

ггг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...