Перейти до змісту

Зброя для самооборони

Optimal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
взагалі бісять такі пости.

Якщо вас так все бісить, то вам і пластмасову шаблю в руки страшно давати, не те що справжню зброю.

Подобається все підкріпляти фактами? То покажіть, як "боксер з шокером кладе 10 осіб", а ми подивимось і посміємось.

І взагалі -- пийте валер'янку, вона заспокоїть, а в деякі речі варто просто вірити, а не перевіряти на собі :)

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мойого знайомого зупинили менти.. перевірили документи на машину, парава, і випадково їм в правах попався дозвіл....

Кажуть з собою..? каже да.. покажи.. показав.. дістали обойму, пердьорнули затвор... віддали.. попрощалися.

Опубліковано

Ога, вот швагро охранником работает, так рассказал, как позавчера на Ровенской группа поддатых из 4 человек отметелила 8(!!!) соперников за 10 секунд до такой степени, что приехало две скорых, а два человека забыли имя-фамилию. Про переломы челюстей и т.п. молчу.

Против лома нет прийому. :)

Опубліковано

Да, я років 8 тому тоже бачив як один чоловік років під 50 голими руками розкидав чоловік 15 малолєток на стоянці біля ХХІ століття. Ті бідні літали, як "жертви" в фільмах з Джекі Чаном, правда недовго, здались швидко :)

Опубліковано
Мойого знайомого зупинили менти.. перевірили документи на машину, парава, і випадково їм в правах попався дозвіл....

Кажуть з собою..? каже да.. покажи.. показав.. дістали обойму, пердьорнули затвор... віддали.. попрощалися.

я НІКОЛИ і НІКОМУ незнайомому добровільно не дам свій пістолет з обоймою. Перш ніж дати навіть міліціонеру -- сам вийму обойму і передьорну затвор, заодно забравши звідти патрон, і поставлю на запобіжник :)

До речі, ДАІ не має права так просто перевіряти мою зброю. Маю дозвіл -- можу возити, не зобов'язаний їм показувати. Хочуть побачити зброю -- це вже догляд особи, який повинен супроводжуватись підозрою у вчиненні адміністративного або кримінального злочину і складення протоколу догляду з підписами понятих.

Опубліковано

Крім фігня повна....?

Ось тобі підкріплення..

Носити його не будеш в руках постійно треба час щоб дістати .. навіть коли дістав, а з тобою.... так би мовити вже працюють у повний контакт.. куди ти його будеш прикладати?.. ММММ?

До синьго гопа.... ? Припустимо, що ти навіть одного вклав... його друзі. з тебе через 2 хвилини зроблять котлету.. і вгадай .. що буде стирчати з твого заду?

Шокер може бути ефективним тільки у випадку.. коли він близько.., нападник один і той хто його застосовує.. тренувався.. в умовах наближених до реальних.

Опубліковано

2 Плам..

Дада.... лоханувся він.... я йому казав...

Але тримати на бойовому взводі пістолет.. навіть на запобіжнику.. я б не став.... тим більше з підсиленим патроном...

При навиках, дістається і взводиться за долі секунди.

Опубліковано

Lexx_Giant

1. Його діставати так само довго як пістолет.

2. Зовсім не обов'язково, ждати до того моменту коли з тобою вже "будуть працювати", хоча перевага так у пістолета.

3. Дивився ТВ, здається по НТВ там розказували що часто відбувається доволі багато конфліктів з їхньою участю в тому числі і що від гопніків відбивались в кількості дві штуки(!), та і якось глупо по-моему вважати, що це неможливо, ну я принаймні зрозумів, що ви так вважаєте, може помиляюсь, все можливо в цьому світі.

4. Незнаю як ви, а я зазвичай ніколи не задумуюсь, що може стирчати з чоловічого заду, мені такі думки трохи незвичні.

Доречі я вот почитав і не зрозумів, чи законні ці електрошоки ато пишуть що де законні, а де ні, да і взагалі не тіки електрошоки, а і пневматика, травматика і прочі свістєлкі й пєрдєлкі.

P.S. Доречі ось реальний приклад, принаймні один з них :)

Реальный случай. Иду по улице,ночь,сзади 4 парня за мной,я понял что они хотят чего то,но решил не рисковать и ушёл поскорее подальше,в кармане шокер,снял с предохронителя держу в руке. И на тебе, они увидили меня и бросились за мной,я поначалу растерялся побежал,но под конец выдахся, слышу поблизости 1 бежит за мной, решил резко остановиться и применить шокер, осртанавливаюсь, поварачиваюсь,получаю удар,стою,меня валят, я в этот момент шокером стараюсь ударить его в бок через куртку. Но что то эфекта 0, он выхватил шокер,потом подоспели ещё 3. в результате сломаный нос помятое лицо)) остался без шокера.шокер был Каракурт Б. Да.. они на мне его поровали, на ноге.. что то не особо больно было.. я уж молчу о парализации и т.п.Может с шокером можно только 1 на 1... не более.. не рекомендую рассчитывать на его помощь когда противников 2 и более.

звідки взяв, теж доволі цікаво почитати. Інет каже шо "Каракурт Б" це 90000 вольт і весь ефект ід нього всього навсього "не особо больно"?) Хоча наприклад кошакам від шокерів якби це не чудесно звучало взагалі - п-о-ф-і-г, є такий факт, вони взагалі дивні істоти :) вот кстаті відео найшов, несхоже щоб тому пареньку було "не особо больно", правда це вже інший шокер, та і в англійській я розумію 50%:

http://www.youtube.com/watch?v=Zhv8XlbMS3s

Опубліковано

Рахую шокер контактним видом самозахисту, тому ефективним він може бути тільки в тренованій руці. Це по перше. По друге....

Застосування для самозахисту будь-чого крім ефективного бігу у напрямку протилежному нападпаючим може бути НЕЗАКОННИМ взалежності від того на скільки яро ти самомоборонявся. А цей самий біг, наприклад в поєднанні з газовим балончиком... перший добігає.. йому струя в морду... і знову на ноги.. набагато на мою думку ефективніший.

Опубліковано

Lexx_Giant

Ну добре, а що тоді, проти собак? ультразвук? Хоча кажуть що на домашніх може не подіяти, правда всеодно краще ніж нічого, а якщо носити з собою елекрошок і менти вирішать перевірити то можна "попасти".

Опубліковано
...

Доречі я вот почитав і не зрозумів, чи законні ці електрошоки ато пишуть що де законні, а де ні, да і взагалі не тіки електрошоки, а і пневматика, травматика і прочі свістєлкі й пєрдєлкі.

Здається воно:

1, ПОСТАНОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про право власності на окремі види майна

ДОДАТОК N 1 до Постанови Верховної Ради України

від 17 червня 1992 року N 2471-XII:

ПЕРЕЛІК видів майна, що не може перебувати у власності громадян, громадських об'єднань, міжнародних організацій та юридичних осіб інших держав на території України

...

8. Електрошокові пристрої та спеціальні засоби, що

застосовуються правоохоронними органами, крім газових пістолетів і

револьверів та патронів до них, заряджених речовинами

сльозоточивої та дратівної дії. ( Перелік доповнено пунктом 8

згідно з Постановою ВР N 19/95-ВР від 24.01.95 )

2, Кабінет Міністрів України

Про затвердження Положення про дозвільну систему

Постанова від 12 жовтня 1992 р. N 576 Київ

...

2. До предметів, матеріалів і речовин, підприємств, майстерень і лабораторій, на які поширюється дозвільна система, належать: вогнепальна зброя (нарізна воєнних зразків, несучасна стрілецька, спортивна, навчальна, охолощена, мисливська нарізна і гладкоствольна), бойові припаси до неї, холодна зброя, (арбалети, мисливські ножі тощо), пневматична зброя калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду, ...

Пояснение: разрешительная система распространяется на пневматическое оружие, удовлетворяющее ОДНОВРЕМЕННО двум условиям:

- калибр БОЛЬШЕ 4.5 мм;

-скорость полёта пули больше 100 м/с

Т.е. при калибре ствола 4.5 мм оружие не требует разрешения и регистрации для покупки и владения независимо от скорости полёта пули.

Опубліковано

Optimal

Універсальних засобів самооборони,аля "ап.. и тигры у ног моих сели" німа по визначенню.Я впевнений ти й сам це розумієш.Будь-який інструмент має свої плюси й мінуси,слабкі й сильні сторони.Пістолет,ніж,шокер й т.д покликані в першу чергу ДОПОМОГТИ тобі в складній ситуації а не виконати усю роботу,це тільки засіб "виробництва" й те на скільки кожен з них буде дієвим залежить в першу чергу від ТЕБЕ особисто.Якщо нападаючі зрозуміли,а скоріше відчули (в шакалів сильно розвинена чуйка) твою готовність відповісти-ти вже на 50% переміг,головним інструментом самооборони є ти САМ.

Якщо мова йде про конфлікт з абсолютно "убитими" відморозками найкраще це зробити усе щоб уникнути бійки ібо їх простіше ліквідувати ніж локалізувати.В безвихідній ситуації-на ураження(любим засобом,способом)й потім на дно,ібо в нас закон самий гуманний й відморозок швиденько стає "ранімай жертвай абсстаятельст".

Щиро рекомендую нижчепоказане як чи не єдине прикладне єдиноборство(в разі потреби-багатоборство :) )що зберіглось.Плюс автоматично зявляться навики використання усіх підручних засобів.

Ju-Jitsu

Р.S

Що до собак.Як я вже писав раджу Терен4м)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...