Fantom Опубліковано 4 Січня, 2010 в 11:59 #1 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 11:59 При обовленні BIOS на материнці ASUS M2N-E стався збій, тепер материнка не стартує, потрібен програматор, або така сама мать. Хто може допомогти? Або підказати де можна перешити на програматорі?
SysR Опубліковано 4 Січня, 2010 в 12:03 #2 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 12:03 Позвони в сервісний центр магазину "Сатурн" шо біля 25ї школи. Знаю в них програматор є.
ptk Опубліковано 4 Січня, 2010 в 21:47 #4 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 21:47 якшо мікруха знімається, то мона спробувати перешити не тільки на такій самій матері... але самий кращий варіант, то на програматорі... колись на Сталкері (стуса 11 тел 771000) був програматор, ну і до Мікса варто звернутись... в свій час багато таких глюків було, можна просто на робочій материнці (люба мать яка дасть шити не свій біос), запускаємось на рідному біосі... потім на гарячому міняємо мікрухи, і шиєм той біос шо потрібно, потім міняємо мікросхеми і все ок... правда останній раз я тікі опреації проводив так в році 2003 чи то "04... но працювало 100 відсотків..
Fantom Опубліковано 5 Січня, 2010 в 07:55 Автор #5 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 07:55 ptk, щось стрьомно на іншій мамці це робити, Сталкер я так зрозумів ще вихідний, бо бере слухавку якісь дядько і каже ніц не знаю, звоніть пізніше, щас до мікса буду стукать :-)
DrFaust Опубліковано 5 Січня, 2010 в 09:40 #6 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 09:40 мікс ужо вкурсі.. стукай, воно поможе
Plum Опубліковано 5 Січня, 2010 в 11:49 #7 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 11:49 ptk, щось стрьомно на іншій мамці це робити Я колись давно одного разу перешивав мікруху на іншій мамці. Згідний, процедура стрьомна: 1. Готуємо дискетку з DOS, потрібною прошивкою і флешером (або все потрібне для іншого способу прошивки) 2. Виймаємо "биту" мікруху з мамки 3. Загружаємо для перепрошивки (наприклад з дискетки) комп з аналогічною "живою" мікрухою 4. При включеному і завантаженому в DOS компі ОБЕРЕЖНО виймаємо "живу" мікруху і на її місце ставимо "биту" 5. Прошиваємо мікруху. Перезавантажуємось 6. Якщо перезавантажилось нормально, то мікруху в тій мамці можна і лишити, а вийняту поставити в іншу мамку. ..... n. PROFIT Друга мамка може бути і не точно такою ж, головне щоб мікруха була така ж. Тоді при прошивці потрібно в флешері ключиком відключити перевірку валідності прошивки, заставити шити те що пропонують. Гірше, коли мікруха впаяна в мамку
Fantom Опубліковано 5 Січня, 2010 в 14:51 Автор #8 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 14:51 Дякую Plum, якраз не можу поки що таку саму материнку знайти (Asus M2N-E, nForce 570 Ultra, AM2), може хтось зможе дати в оренду? ;-) Міх щось не відповідає поки що, занятий :-)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.