Перейти до змісту

Кохаю до шлюбу і після шлюбу

Kusya

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З точки зору астрології до одруження відносини йдуть по 5-му дому, після одруження — по 7-му. За відносини починають відповідати інші планети і ситуація, звичайно, змінюється.

Ще один погляд на причини погіршення відносин після одруження: Джон Грей. "МУЖЧИНЫ С МАРСА, ЖЕНЩИНЫ С ВЕНЕРЫ"

Опубліковано
Останім часом багато думаю про те що міняється у відносинах які лише зародились, де бушує пристрасть і тяга один до одного і відносинами сім"ї, де вже стабільність. Все ж таки, що міняється. Люди знайомляться, закохуються і розуміють, що це саме та людина, а потім все десь зникає, ті два голубки на яких раніше дивились і казали "як ж вони один одному пасують", через деякий проміжок спільного життя терпіть не можуть один одного і тому дуже велика кількість розлучень.

Так все ж таки, що міняється, чи то самі люди міняються? Ваша думка. Особливо цікаво думки одружених людей: ваші відносини сильно змінились з момениту першого поцілінку і якшо так, то в яку сторону і в чому причина?

- Одружений 12 років. Так відносини змінилися - ми стали ще більш закоханіші ніж це було до шлюбу. А взагалі, то до шлюбу - це не любов, це симпатії. Любов, це жертва, коли ти віддаєш своє заради того кого ти любиш. А в більшості молоді люди одружуються за принципом - щоб мені було дорбе. Зі сто опитаних пар під час розпису на запитання чому ти одружуєшся, тільки одна сказала - щоб мій коханий був щасливий, всі ніші - навпаки. Одружуються щоб - було забезпечення, гроші, щоб було комфортно, щоб був секс... Приходить, минає дівоча краса, привабливість, діваються гроші, пропадає робота, пропадає потенція і все - криза, кажуть пропала любов. Шановні - це не любов - це страсть, яке йде не від серця а від інших відомих органів....

PS. Перший поцілунок у нас був після шлюбу, вже не кажучи про секс.

Опубліковано

Не здається, що дещо ризиковано в плані сумісності?

Опубліковано

Не здається, що дещо ризиковано в плані сумісності?

Абсолютно не здається і з огляду на стаж прожитих разом років, можу сміливо сказати, що такий підхід із випробування на рахунок сумісності до створення шлюбу - це збочення! Це ж саме можу сказати і про так званий громадянський шлюб - шлюб без зообовязань.

Сумісніть несумісність - це вигадки, заради того щоб не називати речі своїми іменами. Секс до шлюбу - це гріх. Думаю 90 відсотків тих хто тепер розлучаються мали статеві стосунки до шлюбу. Скажіть, що вони там не розпробували, що вони несумісні?

Якщо підходити до цього питання з точки зору Творця шлюбу, бо саме ідея створення сімї це Божа ідея, то маємо знати, які принципи створення сімї він передбачив: "Нехай буде в усіх чесний шлюб та ложе непорочне, а блудників та перелюбів судитиме Бог". Здається тут навіть немає що пояснювати. І ніяких натяків на випробування на рахунок сумісності тут немає.

Опубліковано
yvazhaemuy, бога нема.

Ще один просвітлений.

P.S Може варто дописати спочатку твого висловлювання "На мою думку,...".

Опубліковано
Абсолютно не здається і з огляду на стаж прожитих разом років, можу сміливо сказати, що такий підхід із випробування на рахунок сумісності до створення шлюбу - це збочення! Це ж саме можу сказати і про так званий громадянський шлюб - шлюб без зообовязань.

Сумісніть несумісність - це вигадки, заради того щоб не називати речі своїми іменами. Секс до шлюбу - це гріх. Думаю 90 відсотків тих хто тепер розлучаються мали статеві стосунки до шлюбу. Скажіть, що вони там не розпробували, що вони несумісні?

Якщо підходити до цього питання з точки зору Творця шлюбу, бо саме ідея створення сімї це Божа ідея, то маємо знати, які принципи створення сімї він передбачив: "Нехай буде в усіх чесний шлюб та ложе непорочне, а блудників та перелюбів судитиме Бог". Здається тут навіть немає що пояснювати. І ніяких натяків на випробування на рахунок сумісності тут немає.

То-то, Ви шановний, "ліхо" задвінули. У Вашій статистиці розлучень зовсім не залишається місця (якісь нікчемні 10%) на тих, хто розлучився через те, що жінка не приділяла достатньо уваги чоловікові або ж чоловік був занадто темпераментний і навпаки. Невже Ви думаєте, що якщо ви "пробуєте секс" після шлюбу, то Ви не визначитеся з своїм ставленням до нього? Визначиться і дружина ... от саме з цього моменту і почнеться "непорочне ложе" в озвучених Вами 90%. І скільки Бога не моли але жодного разу не чув, що він допоміг від фрігідності чи імпотенції.

Повертаючись до питання віри в Бога Ви дотримуєтеся усіх заповідей? Постите?

Опубліковано

А если такая логика? ;)

Бога нет! Доказано экспериментально!!!

Вероятность существования Бога равна 30 %. К такому выводу на основе проделанного эксперимента пришла я. В исследовании

было громко вопрошено о существовании Бога и подкидывалась монета с подсчетом "орлов" (за Бога) и "решек" (против) - в итоге орел выпал 3 раза, а решка целых 7!!! В результате было установлено: Бог существует с вероятностью 30 %.

Значит скорее Бог не существует,чем существует.... В результате по выводам эксперимента многие религиозные учения становятся пустым звуком?

У меня возникает вопрос: что же это, результаты регресса или духовного нигилизма?

©

Опубліковано

То-то, Ви шановний, "ліхо" задвінули. У Вашій статистиці розлучень зовсім не залишається місця (якісь нікчемні 10%) на тих, хто розлучився через те, що жінка не приділяла достатньо уваги чоловікові або ж чоловік був занадто темпераментний і навпаки. Невже Ви думаєте, що якщо ви "пробуєте секс" після шлюбу, то Ви не визначитеся з своїм ставленням до нього? Визначиться і дружина ... от саме з цього моменту і почнеться "непорочне ложе" в озвучених Вами 90%. І скільки Бога не моли але жодного разу не чув, що він допоміг від фрігідності чи імпотенції.

Повертаючись до питання віри в Бога Ви дотримуєтеся усіх заповідей? Постите?

Що значить ліхо? Я щось сказав, що ви ніколи такого не чули? Ви ніколи Біблії не читали? Я висловився по темі, дав вичерпну відповідь про своє ставлення до сексу поза шлюбом і поділився досвідом сімейного щасливого життя. Чи таке в нашому суспільстві зараз навіть не сприймається?

Також прошу не перекручувати мої слова, або гарно вчитуватися в текст і головне вдумуватися. Я написав, що 90 відсотків тих, хто розлучається мали статеві стосунки до шлюбу, для визначення сумісності так сказати. Сюди ж в ці 90 відсотків входять всі розлучення. Тому я хотів підкреслити - тест на сумісніть до шлюбу - абсолютно невиправданий ні практикою, ні Словом Божим.

- Повертаючись до питання віри в Бога Ви дотримуєтеся усіх заповідей? Постите?

- Дотримуюсь. Пощу.

Ще будуть запитання особистого характеру? Ні?

Тоді Ви дайте мені відверту відповідь - скільки разів на тиждень ви відвідуєте церкву? Скільки разів на день ви молитесь? Як часто ви читаєте Біблію і скільки разів ви її прочитали за своє життя?

Опубліковано
А если такая логика? ;)

Бога нет! Доказано экспериментально!!!

Вероятность существования Бога равна 30 %. К такому выводу на основе проделанного эксперимента пришла я. В исследовании

было громко вопрошено о существовании Бога и подкидывалась монета с подсчетом "орлов" (за Бога) и "решек" (против) - в итоге орел выпал 3 раза, а решка целых 7!!! В результате было установлено: Бог существует с вероятностью 30 %.

Значит скорее Бог не существует,чем существует.... В результате по выводам эксперимента многие религиозные учения становятся пустым звуком?

У меня возникает вопрос: что же это, результаты регресса или духовного нигилизма?

©

Не кощунствуй! Я думав ти розумніший...

Опубліковано

Смотри. Никто не знает, есть Бог или нет Его. Т.е. нельзя утверждать ни то, ни другое. Фанатично верить и не воспринимать другие точки зрения на вопрос - тоже неумно ;)

Опубліковано
Також прошу не перекручувати мої слова, або гарно вчитуватися в текст і головне вдумуватися. Я написав, що 90 відсотків тих, хто розлучається мали статеві стосунки до шлюбу, для визначення сумісності так сказати. Сюди ж в ці 90 відсотків входять всі розлучення. Тому я хотів підкреслити - тест на сумісніть до шлюбу - абсолютно невиправданий ні практикою, ні Словом Божим.

Якщо переглянути будь-яку статистику щодо питання, коли (в якому віці) люди почали займатися сексом, то стане зрозуміло, що сексом після одруження вперше займалися одиниці. Тому стверджувати, що 90% розлучень мають місце через зайняття сексом до взяття шлюбу як мінімум рівноцінно твердженню, що харчові отруєння від необхідності приймати їжу. Якщо Вам пощастило - я щиро за вас радий (і це правда) але розраховувати на фарт не самий кращий варіант.

Тоді Ви дайте мені відверту відповідь - скільки разів на тиждень ви відвідуєте церкву? Скільки разів на день ви молитесь? Як часто ви читаєте Біблію і скільки разів ви її прочитали за своє життя?

- Церкву я не відвідував з моменту вінчання - близько 5,5 років.

- Молюся коли лягаю спати (щодня) - 3 молитви якім мене навчили хресна мама.

- Біблію давно не читав.

От тільки цього не достатньо аби зробити висновки.

- З 16 до 18 років прислужував в церкві.

- Бачив як ведуть себе наші "посередники" між Богом і простими людьми. Бачив як вони п'ють, як говорять, коли нема поряд пастви.

- Подивіться які в них вибудовані хатки, на яких автомобілях вони їздять, як ведуть себе їхні діти.

- Згадайте не канонізовану Українську церкву і згадайте участь канонізованої церкви у виборах.

- Згадаємо що був Новий Завіт і Старий - тому, що минає час і все оточуюче нас змінюється і розвивається, а хто не пристосувався вимер як динозаври.

"Бог" повинен бути в душі і не важливо якого Ви віросповідання, а ці всі масовки і.т. - це показне.

Опубліковано

Шановний yvazhaemuy (тафтологія якась), Ваша позиція щодо кохання чи любові до і після шлюбу має зміст. Про секс до і після шлюбу можна поговорити в іншому розділі. Що стосується розлучень то підгрунтям до такого кроку у усіх 100% є комплекс причин, і секс (був він до чи після шлюбу) грає роль, але не більшу ніж ті причини які описав Mr. Ves.

Що стосується кощунства, то кожен має право на власну позицію. І те що Ви вважаєте кощунством, з моральних і етичних міркувань Urs'и таким не є. І його позиція щодо цього теж має зміст.

Tolik_lt рано бігти за попкорном ;)

Опубліковано

Подивіться які в них вибудовані хатки, на яких автомобілях вони їздять...

Помнишь, что мне было высказано на похожую фразу? ;)

Опубліковано
Помнишь, что мне было высказано на похожую фразу? ;)

Я релігійні теми принципово оминаю, хоча для "анафеми" приводу теж ніби не давав :P

Опубліковано

Тут дело в том, что если человек не в лоне церкви, то отлучай его или не отлучай - ему как бы всё равно. Вот для верующего это действительно должно быть страшно. Я верю, что это понятно всем. Ну, по крайней мере, должно быть понятно :)

• Адміністратори
Опубліковано

читаю:

Т. Лири, М. Стюарт и др.

«Технологии изменения сознания в деструктивных культах»

Под ред. И. Митрофановой.

Перевод с англ. — «Janusbooks», С-Пт: «Экслибрис»,

2002. — 224 с.

Пізнавальненько.

Опубліковано

М-дя... цікаво почитати про зміну ставлення до шлюбу, а все закінчилося релігією...

Трохи кажися не в ту сторону...:(

Може, краще ближче до теми?..

Опубліковано
М-дя... цікаво почитати про зміну ставлення до шлюбу, а все закінчилося релігією...

Трохи кажися не в ту сторону...:(

Може, краще ближче до теми?..

А як можна говорити про шлюб, не говорячи про Бога, про Того, Хто створив людину, першу сімейну пару і установив сам шлюб і його порядок? Це те ж саме що говорити про мед, його властивості, колір і смак і зовсім не згадуючи про бджіл.

Опубліковано
А як можна говорити про шлюб, не говорячи про Бога, про Того, Хто створив людину, першу сімейну пару і установив сам шлюб і його порядок? Це те ж саме що говорити про мед, його властивості, колір і смак і зовсім не згадуючи про бджіл.

А ніхто і не забороняє "пов'язувати".

Просто структура вулика, ареол життя і вороги ваших "бджіл" розглядаються в інших темах і розділах.

Опубліковано

У нас 90% меда - поддельный. А остальные 10% - настоящий.

Но никто из потребителей меда не спросит: " А здоровы ли были ваши пчелы?"

yvazhaemuy , зачем всуе упоминать бога?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...