Перейти до змісту

Чи можливо тут на форумі найти нормальну дівчину

Yurec

чи вірите ви в серйозні стосунки після знайомства в інтернеті  

162 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Любовь найти реально. Но, любовь не гарантирует, что девУчка будет нормальная XD

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Любовь найти реально. Но, любовь не гарантирует, что девУчка будет нормальная XD

То спершу рекомендую, "настоятельно" рекомендую, придивитися, а потім вже влюблятися.

Хоча мій друг, взагалі образився що я створив цю тему, а як прочитав переписку, то приємного було мало.., тому й нічого не написав, але фото я його виставляю - якщо фейс контроль пройде, тоді його нік ali123, далі самі розберетеся:)

1263897643_ajnj_vfrc.jpg

Опубліковано

Знаєш. Навіть моє почуття гумору цей ідіотизм відмовляється сприймати..

На:

www.mamba.ru

Отам йому екаунт створи...

Мав би повагу до свого друга... Не хочу обзиватися, бо тебе не знаю

Опубліковано

Ну по перше, не зїсть, і я думаю підійде з гумором. По друге, на мамбі за нього прийдеться спілкуватися, бо він каже що йому це нетреба, а це вже мені нетреба:). по третє, треба йти до кінця, що б ти не робив, тому я й виставив фото. ТИм паче, що на НР, була жіноча компанія. правда я вже це смутно помню:)

Опубліковано
По друге, на мамбі за нього прийдеться спілкуватися, бо він каже що йому це нетреба, а це вже мені нетреба

тоді навіщо далі страдати цим сватовством?

Опубліковано
По друге, на мамбі за нього прийдеться спілкуватися, бо він каже що йому це нетреба, а це вже мені нетреба

бо

по третє, треба йти до кінця

Тільки от цікаво до якого ?

Опубліковано

Бо сьогодні свято, нехочеться працювати, вирішив відпочити, поспілкуватися.

vanus Дата Сьогодні, 14:16

"пара канчать еті ваши діла гамасецкіє"

Я тебе заставлюя читати цю тему?????? неподобається, тем море, вибери. яка тобі до душі.

Цитата

ДО побєного:) А якщо серйозно, то поки не женю то не заспокоюся. А то він на пиво, на концер, в кінотеатр.... а я дому дитинку гляжу, непорядок:):):) А так візьмемо по колясочці, і вже на пиво разом сходимо!!!!:)

Опубліковано
По друге, на мамбі за нього прийдеться спілкуватися

Ета, я вибачаюсь, а бїатися за нього часом не прийдеться?

Опубліковано

я ж написав, що за нього більше нічого не збираюся, роби тому не розумію, для чого цей офтоп?

Опубліковано

ДО побєного :) А якщо серйозно, то поки не женю то не заспокоюся. А то він на пиво, на концер, в кінотеатр.... а я дому дитинку гляжу, непорядок :):):) А так візьмемо по колясочці, і вже на пиво разом сходимо!!!!:)

God defend me from my friends, from my enemies I can defend myself...

Опубліковано

100%.

Yurec, ти як "настащій друх" зробив максимум.

Закрийте тему і спустіть її в той розділ, де їй місце.

Опубліковано

ДО побєного :) А якщо серйозно, то поки не женю то не заспокоюся. А то він на пиво, на концер, в кінотеатр.... а я дому дитинку гляжу, непорядок :):):) А так візьмемо по колясочці, і вже на пиво разом сходимо!!!!:)

Несає слів, лише сміх:) Гарні слова!

Опубліковано

=о_О=

я от почитав пару тем... помітив цікаву штуку. штука називається - ХТО ЧИТАЄ НАЗВУ ТЕМИ? ХТО ПИШЕ ПО ТЕМІ?

навіщо переходити на особистості? в кожного власна думка. і кожен, хто намагається довести Свою Правду до Іншого, лише підливає масла у вогонь...

:naezd:

думаю, не варто :duel: , краще :sm110: один-одному, один-одній, одна-одному...иии,чьот запутався...так от *ангельська посмішка* давайте жити дружно!

до Форева Осінь... просто так нік вигадала, чи, можливо, слухала Лейк оф Тірс?

*завмер в очікуванні*...*невже справді чула?*

Опубліковано
до Форева Осінь... просто так нік вигадала, чи, можливо, слухала Лейк оф Тірс?

*завмер в очікуванні*...*невже справді чула?*

подивись тут. ;)  і тут

Опубліковано

Кукусь, а це випалдкови не ти фореве отм довела до бана?

Доречі, ну як фото? фейс контроль пройшла?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...