Перейти до змісту

Чи можливо тут на форумі найти нормальну дівчину

Yurec

чи вірите ви в серйозні стосунки після знайомства в інтернеті  

162 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Конечно можно найти нормальную девушку :P Одна тока Forever Autumn чего только стоит :rolleyes:

то не я.

то мій запрограмований автоотвєтчік

тюю...!!знов надурили :0017: а я ж думав... :g03: !! й думав.. :g25: !! а то,то просто автоотвєтчік :(:0120:

:0158:

"понуро поплентався повертати в магазин брюліянтаве кальье*

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Конечно можно найти нормальную девушку :P Одна тока Forever Autumn чего только стоит :rolleyes:

то не я.

то мій запрограмований автоотвєтчік

тюю...!!знов надурили :0017: а я ж думав... :g03: !! й думав.. :g25: !! а то,то просто автоотвєтчік :(:0120:

:0158:

"понуро поплентався повертати в магазин брюліянтаве кальье*

эхх... такога музчину патиряла йа...

на самам дєлє мну - прєдсєдатєль клюба задротафф

*пасматрєлі на паліво і хватіт!*

Опубліковано

я ж думав Женя знає що ти одружена, того й така сказав. а Виявляється, все зовсім не так? :ohmy:

Ну тоді сорі. Ваша кандидатура знову в бою:) але все ж куди скидати фото я так і не поняв, доречі Ваше теж би на фейс контроль, як Ви на це дивитися юна леді?

Опубліковано

модератори дайте інвайта, буду убалтувати того пацика хай сам відписує, і думає кому давати фото, а кому ні.

Надіюся я не обнаглів?

Опубліковано

Якщо дівчата з клюбів і з барів не катять або в загалі не може знайти в Луцьку дівчину. Ти його на дєрєвню відправ. Мій сусід 2 роки не міг собі когось знайти то те не так то те не так. Підвіз свого друга в сєло пробухав день-два і потім ооооооооо-па, да тут (в селі) дівчата є. Ща така любов що ого-го-го.

Так що друга на автостанцію в першй попавший автобус і дєрёвню на сільських дівчат, авось когось вподобає.

І мож не тра тут дівчат водити до нього як коров (без образ, просто вислів) до бика. А то когось знайдеш він одружиться чи ще що і потім буде тобі казати "щоб ти здоровий був з своїм нетом і бордою і дівчиною".

П.С. Тут (на борді) всі дівчата нормальні.

А ще там десь було про факінг інгліш пишеться не womans а women.

Опубліковано

то буде був друг сусід, став далекий друг.

Я вже і так одного сьогодні в Дніпропетровськ відправив, в Луцьку бачишно дівчат йому мало було:), то там собі любов найшов

Опубліковано

ааааа!!!

а каг же мииииииЁЁЁЁЁЁ *розмазує туш, губну помаду, тоналку та інші типові жіночі причандали, рве волосся на собі і виявляє всілякі інші ознаки істерики*

Опубліковано
ааааа!!!

а каг же мииииииЁЁЁЁЁЁ *розмазує туш, губну помаду, тоналку та інші типові жіночі причандали, рве волосся на собі і виявляє всілякі інші ознаки істерики*

Волосся не трож. А то вибирала колір довго тепер ще буш причесон підганяти.

Опубліковано
ааааа!!!

Волосся не трож. А то вибирала колір довго тепер ще буш причесон підганяти.

пайду с распущєнним (С)

Опубліковано

Длякую Zeuss за інвайт. Він зареєструвався. А далі напише чи ні і що скаже, це вже питання його сімловості і бажання.

Опубліковано
Длякую Zeuss за інвайт. Він зареєструвався. А далі напише чи ні і що скаже, це вже питання його сімловості і бажання.

Вай ужо страшно стає :ohmy:

Опубліковано

я ж не налякати, а сказати мол я умиваю руки. Як то кажуть я своє діло зробив, а тепер мать природа помагай:)

якби там не склалося, бцло приколь. Доречі всеж з 87 опитаних 24 вірять в любов в неті, а це досить непоганий результат. так що фактична кожен третій може собі щось тут підбрати. Тому підтримую галчонка з розділом здибанка +1. Правда треба ще зробити розділ, типу "Хто я такий" де будуть фото і кор характеристика тих людей які хочуть ідти на здибанку.

Опубліковано
Злі ви... :( Надіятись треба... і вірити...

Наближення "Нового року" генерує в повітрі не тільки відчуття свята, а й романтичні відчуття. Уті-путі...

А ми злі і черстві сухарі можемо тіко все критикувати. :huh:

Опубліковано

Очередноє Памагітє с дєвушком??? Юний дрочер не може найти пару, а вєрний другХ рішив спасти??? Тьху бльо... Якшо воно (не Він, а саме воно) нормальне було би, то не виникало би дибільних таких тем... А якшо воно не мужик і не може найти собі кобіту, то велика прозьба, не іпать мозгі файним форумчанкам, їм би когось наманого, а не задрота с комплексом непалнаценності, за якого горить його другХ. Вот.

А тепер кідайтеся мінусами, якшо я не правф )

З.І. Хоть нік псевдодрочера здрать, а то мало лі... напише ше моїй дружині, а я не втримаюсь і дам люльоф, то ше обдієццо на весь женскій род, цуко )

Опубліковано
Очередноє Памагітє с дєвушком??? Юний дрочер не може найти пару, а вєрний другХ рішив спасти??? Тьху бльо... Якшо воно (не Він, а саме воно) нормальне було би, то не виникало би дибільних таких тем... А якшо воно не мужик і не може найти собі кобіту, то велика прозьба, не іпать мозгі файним форумчанкам, їм би когось наманого, а не задрота с комплексом непалнаценності, за якого горить його другХ. Вот.

А тепер кідайтеся мінусами, якшо я не правф )

З.І. Хоть нік псевдодрочера здрать, а то мало лі... напише ше моїй дружині, а я не втримаюсь і дам люльоф, то ше обдієццо на весь женскій род, цуко )

Аяяяй, така тема безневинна, після таких злих, і взять її отако портить

Опубліковано

Іванка, я знаю, но кому шас лЄгко? ) Заіпали ті дрочери реально вже... ну атарвись ат лінєйки, вийди в город, чи хоть на сайт знакомств і найди собі кобіту. шо, тяжко???

КукусЄг, тобі мусчін в житті бракує??? Тоді шукай, но не тих, за кого друзя пишуть...

Опубліковано

та мене заіпали і ті дрочели (мля нуно записать) , котрі тут войнушки влаштували ктопротів Халфа..Халф протів ніх..ууууууууууууууууууууууууу

Опубліковано
Злі ви... :( Надіятись треба... і вірити...

Наближення "Нового року" генерує в повітрі не тільки відчуття свята, а й романтичні відчуття. Уті-путі...

А ми злі і черстві сухарі можемо тіко все критикувати. :huh:

сухарик!!!!!

ихххихихахаа)) сухаАААрик

Опубліковано
сухарик!!!!!

ихххихихахаа)) сухаАААрик

Сухариком в мої студроки називали сухе вино. А те шо в тобі зараз булькає називали шампунь. :_15:

Опубліковано

розуму багато треба що б таке написати....

А якщо ти (мікс форева) собі шукав таких, вийшов, найшов, а потім далі пішов.... То це твої проблеми.

Я ж не казав, що він не може, просто для компранії якраз і потрібна була нормалдьна і симпатична дівчина в короткі строки, а перша попавшаяся нафіг нада.

А взагалі скажу так - не суди і судимий не будеш.

Наруся - дякую за розуміння. +1, але чогось не можу це зробити, якусь попилку вибиває

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...