Перейти до змісту

Чи можливо тут на форумі найти нормальну дівчину

Yurec

чи вірите ви в серйозні стосунки після знайомства в інтернеті  

162 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
kykysya5 - дам тобі його аську будеш спілкуватися?

Нє, я канєшно ізвіняюсь. Але були тут випадки... Невже ти готовий віддати свого ліпшого друга на поталу ЖІНКАМ???77 Невже ти здатен на ЦЕ???77

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
в контакті і однокласниках пошукай тоже нормальних багато.усі нормальні...нормальні...нормальні

в контакті і однокласниках пошукай тоже нормальних багато.усі нормальні...нормальні...нормальні

от онокласники, то не то пальто. Якщо говорити про сайти знайомств, то їх є багато. Коли я сидів на одному з них то там було більше 7 млн чоловік... ТИм паче тут взяв написав, а вдруг відгукнеться от така як йому треба :)

як ти собі уявляєш. дєвачка пише привітья скромне не зухвала, я саме та хочу познайомитись..... то просто зареєструй його на Борді, нехай сам один на один знайомиться

ну я б сказав би так, найшлася б якась дівчина - і сказала, на в ПМ аську, поспілкуюся тоді й рішу, щось таке

Опубліковано

от онокласники, то не то пальто. Якщо говорити про сайти знайомств, то їх є багато. Коли я сидів на одному з них то там було більше 7 млн чоловік... ТИм паче тут взяв написав, а вдруг відгукнеться от така як йому треба :)

як ти собі уявляєш. дєвачка пише привітья скромне не зухвала, я саме та хочу познайомитись..... то просто зареєструй його на Борді, нехай сам один на один знайомиться

ну я б сказав би так, найшлася б якась дівчина - і сказала, на в ПМ аську, поспілкуюся тоді й рішу, щось таке

ну-ну

Опубліковано

и звучало в ответ и не то что бы да, и не то что бы нет!!! ;)

Завтра я выйду из дома. Будет все уже по-другому...беспечной свободы печали моей хороня

Тобы ж хочеться щось міняти, так пора набиратися хоробрості

А кукусі скажу- наша справа запропонувати, а ваша над цим помозгувати.

Доречі щастя справжнє тільки тоді коли ти боровся за нього, і тоді цінуєш його більше. А випадок у цьому всьму це лише перший крок

Опубліковано
и звучало в ответ и не то что бы да, и не то что бы нет!!! ;)

Завтра я выйду из дома. Будет все уже по-другому...беспечной свободы печали моей хороня

Тобы ж хочеться щось міняти, так пора набиратися хоробрості

:huh:

*істерично шкрябає хлопаці 15-го листа*

Опубліковано

чарівні дівчата на дорозі не валяються - це перше, а друге чи ти сам-то впевнений, що твій друг такий чарівний якщо в нього бракує духу самому шукати собі пару?

І взагалі це якось так несправедливо, тільки-но розійшовся із дівчиною і бігом собі заміну шукати бож Новий рік на носі і немає відітєлі з ким...

Ех мужикі....*дістала хустинку і побігла плакати*

Опубліковано

по переше це моє рішення шукати, без його згоди. по друге та дівчина вже заміж вийшла, а розійшлися десь пів року назад.

"чарівні дівчата на дорозі не валяються - це перше"

Тому то й ми не сіли в машину і не їздимо і не знімаємо:)

"друге чи ти сам-то впевнений, що твій друг такий чарівний якщо в нього бракує духу самому шукати собі пару"

Скромність прикрашає, а він такий:)

надіюся Кукуся ви непроти, але я трішки вивчив вашу анкекту і фото, і.....Не був би одружений:) а якщо серойзно, то я думаю ти йому підійдеш:)

Опубліковано
по переше це моє рішення шукати, без його згоди. по друге та дівчина вже заміж вийшла, а розійшлися десь пів року назад.

"чарівні дівчата на дорозі не валяються - це перше"

Тому то й ми не сіли в машину і не їздимо і не знімаємо :)

"друге чи ти сам-то впевнений, що твій друг такий чарівний якщо в нього бракує духу самому шукати собі пару"

Скромність прикрашає, а він такий :)

надіюся Кукуся ви непроти, але я трішки вивчив вашу анкекту і фото, і.....Не був би одружений :) а якщо серойзно, то я думаю ти йому підійдеш :)

О_о, а він мені? свободу слова жєнщінам

Опубліковано
кажи що має бути в пацана твоєї мрії (крім ферарі звичайно ж :) ) будемо дивитися чи підійде

:D усьо

Опубліковано

О... Ще кілька постів і Yurec буде женити друга з Кукусею...А ми будем кричати горько!!! Ну і на весілля вся борда підтянеться... :D

Опубліковано
з чого хотіла б почати знайомство?

мені приємно такі, що мене признали такі нормальною, но...

нормальних бабів розібрали, залишились тіко ненормаліні і небаби.

так що народ збираємсо гроші на весілля :) ))))

дєвачка замуж не хо

Опубліковано

правильно, поки немає достойного то який заміж. а там далі як карта ляже:)

чи ти ведеш до того, що ні з ким ти знайомитися не збираєшся, бо у тебе хтось є?

Опубліковано

Вікуся , не тіряйся . А вдруг судьба ? Хороші мужики теж на дорозі не валяються, а то буде як :

Іде жінка по вулиці. Дивиться в калюжі лежить мужик, повернула його туди, сюди, бруд обтерла. Дивиться -нормальний начебто б мужик. Думає - зараз зайду в магазин за хлібом і по дорозі назад заберу його собі. Виходить із магазина, дивиться - а мужика немає...??

-От дурна, можна подумати три роки хліба не їла!!!

:D

То я жартую, але взагалі вірю в продовження стосунків після знайомства в тирнеті, маю гіркий досвід :)

Опубліковано
Вікуся , не тіряйся . А вдруг судьба ? Хороші мужики теж на дорозі не валяються, а то буде як :

Іде жінка по вулиці. Дивиться в калюжі лежить мужик, повернула його туди, сюди, бруд обтерла. Дивиться -нормальний начебто б мужик. Думає - зараз зайду в магазин за хлібом і по дорозі назад заберу його собі. Виходить із магазина, дивиться - а мужика немає...??

-От дурна, можна подумати три роки хліба не їла!!!

:D

То я жартую, але взагалі вірю в продовження стосунків після знайомства в тирнеті, маю гіркий досвід :)

а чому саме гіркий?

То ти теж не тіряйся, поки що ніхто нічого не вирішив, тобто кукуся точно не сказала нічого

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...