Перейти до змісту

Мод для Сталкера

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Mod:FreeplayStart - мод для Сталкер Тени Чернобыля

Краткое описание MOD'а:

Мод вводит в игру полноценный фриплей. Вы вольны начать в роли сталкера любой из группировок - от рядового новичка на Кордоне до одного из фанатиков Монолита в Припяти. Оригинальный сюжет ТЧ убран полностью.

Основные изменения

Полностью убран сюжет.

Вас с самого начала никто не держит, передвижение никак не ограничено - вы так же свободны, как и остальные сталкеры.

Игрок сам может выбрать имя и группировку перед стартом игры - в зависимости от выбора, разумеется, будет отлично как место начала игры, так и стартовые условия - отношения других группировок, экипировка и так далее.

Другие изменения

Добавлен менеджер аномалий, схема обхода аномалий NPC-сталкерами, возможность сна (Zenobian Mod, автор - ZEN)

Добавлена AI-схема на сбор ценных предметов и обыск трупов NPC-сталкерами (авторы - AMK Team, интеграция в мой мод - xRatx )

Добавлен мод на ремонт оружия и брони у торговцев (интеграция в мой мод - Ceano, с дополнительными доработками)

Изменена погода на Янтаре, Припяти, АЭС, АЭС2.

Добавлены дополнительные точки перехода, позволяющие передвигаться по Зоне альтернативными путями (большая часть - из мода NewLevelChanger 2.1.4, автор - Сяк).

Убрана видимость аномалий.

Добавлены несколько исправления багов игры (автор - bardak).

Исправлен баг с остановкой сталкеров при виде игрока (авторы - dez0wave team).

Изменен механизм респавнао (автор мода - kstn).

Добавлен скрипт, убирающий трупы и бесхозное оружие (автор - Skunk)

Восстановлены солнце и луна (автор мода - DEXXX)

Убрано повреждение NPC от костров во избежание их самосожжения :)

Убрано подскакивание и сверкание артефактов.

Добавлена шкала радиации (автор: sokol_jack)

Убрана возможность торговать с тяжело ранеными сталкерами.

Убрана возможность брать/сдавать задания тяжело раненым сталкерам.

Добавлена опция выделения на радаре дружественных раненых сталкеров.

Добавлен вывод времени на экран (автор неизвестен, исправления за авторством steelrat UA)

Добавлен мод "По одёжке встречают" (автор - Red75)

МІЙ ОПИС

Якщо ви читали хоча б одну книгу по "сталкеру" - вам сюди. Цей мод - мрія всіх сталкерів. Ви спочатку вибираєте ваше ім'я (пишете), вибираєте "группировку" і натискаєте ОК. Від вибору клану, залежить ваш старт. Наприклад за "Свободу" ви стартуєте на базі свободи, зі стандартним "свободівським" комплектом (автомат, пістолет, костюм, тайник і т.д.). Далі ви гуляєте по зоні, виконуєте квести, заробляєте на життя, розмовляєте зі сталкерами, продаєте речі, "вилазите в рейди". З цим модом ви можете СТВОРИТИ ВЛАСНУ ІСТОРІЯ для книги.

ВСТАНОВЛЕННЯ:

Я спочатку поставив сталкер ТН, потім поставив патч 1.0005 (можна скачати на офф сайті), поставив українізатор (по бажанню, але рекомендовано для атмосфери), поставив МОД (дав ссилку).

Українізатор, патч, NOdvd, самий мод залив на фтп в папці Games\Stalker_Freeplay

СКАЧАТИ ВСЕ ГОТОВЕ З ФТП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сам вже грав? які враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грав. За свободу саме кульно поки що. А ось моноліт -фігня. По ПРипяті походиш, а як вийдеш за межі - одиночки навіть кромсають. А на рахунок торговців навіть не знаю. ПРосто можуть не пустити. Беріть вчених - їх всі люблять:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там даже сон есть, в котором в отличии от "Чистого Неба" и "Зова Припяти" мы видим сновидения!

Мне повезло увидеть выброс и проснутся контуженым со звуком сердцебиения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені цікаво -- піонери коли-небуть навчаться не використовувати кирилицю (а особливо українські символи і, ї, є) в назвах файлів на FTP? :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну інші використовують, чому й мені не мона:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як інші почнуть ср@ти посеред вулиці -- ти теж так будеш робити?

Багато ftp клієнтів не вміють коректно працювати з кирилицею, а особливо з українськими символами. Використання латиниці -- це мінімальне правило хорошого тону при користуванні ftp.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я розумію, але я це робив для того, щоб "взагалі нетямущі" знали що і як ставити.

Як інші почнуть ср@ти посеред вулиці -- ти теж так будеш робити?

У мене з головою все в порядку.

І взагалі в такому випадку, я можу перезалити латинськими, якщо уж так потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для того щоб "нетямущі" зрозуміли -- створюється файл readme.txt з процесом установки. Хто не вміє прочитати readme -- йому нічого робити на ftp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку, я готовий перезалити латинню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і бажано вказати яка версія патчу, бо їх там було багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В шапці написано, що треба 1.0005 версію патчу і все. Далі тільки поставити noDVD для патчу і розпакувати мод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато людей форум не читають, користуються тільки ftp.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б спробувати мод, але мій диск сильно пошкодився і не хоче ставитись гра " Сталкер Тени Чернобыля "

Можливо хтось поділиться зі мною диском, або образом на ФТП ? :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключайся до нашого хаба. Викачаєш в мене образ, патчі і крякі до всіх частин ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...