Перейти до змісту

Чому нема отоплення

Kusya

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
нунах таку владу

Такий нік, а такі дурниці ) ех..

я напевно тупий але шо означає нік? <_<

Опубліковано

Льоша аяяй ;):lol:
Юра а шо я??? :D

я скромний...

Мдя..., спалили кантору  :D

Ми з Юрою взагалі самі скромні...

:P

Опубліковано
нунах таку владу

Такий нік, а такі дурниці ) ех..

Я, здається, пояснив свою думку "чим повинна займатись влада". Себе тупим не вважаю, можемо подиспутувати, але не тут

Опубліковано

Живу на Соборності біля Аверса, наче сталася якась аварія. Не було гарячої води, щоправда вже є, але батареї холодні...

Опубліковано

так, офтопа дофіга.

по переше кукуся хоч давай дам номер подзвониш, хай вирішуть спецальні служби. якщо так навиши особисту смс

Щодо влади, то луцьк в сереньому на третьому місці по ціна на комунальні послуги, і не кажіть що тут влада ні до чого. По третє - антимонопольний комітете спустив ціни на проїзд - і де наша влада при вионанні цьго? (боо підмяли під себе підпр. електротранспорту, а тепер від премії відмолятися нехочеться)

Опубліковано
так, офтопа дофіга.

по переше кукуся хоч давай дам номер подзвониш, хай вирішуть спецальні служби. якщо так навиши особисту смс

Щодо влади, то луцьк в сереньому на третьому місці по ціна на комунальні послуги, і не кажіть що тут влада ні до чого. По третє - антимонопольний комітете спустив ціни на проїзд - і де наша влада при вионанні цьго? (боо підмяли під себе підпр. електротранспорту, а тепер від премії відмолятися нехочеться)

спс... ужо усьо ок, зігріли ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...