Перейти до змісту

Ваш еталон мужності

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Багато довкола розмов про жіночність, але ж чоловікам також притаманний певний "джентельменський набір" рис та якостей, що їх можна звести під ярличок "мужності". Когось може й приваблюють Сєрьожа Звєрєв і той, що про космос співає, а мене, наприклад, ні. Поговорімо про мужність (на противагу жіночності);

2жінки: які чоловічі риси, суто чоловічі, ви цінуєте в своїх обранцях?2мужчини: які власні риси вам найбільше до вподоби(прохання називати лише те, що жінкам властиво меншою мірою)?

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Найбільше ціную в чоловіках надійність, здатність знаходити рішення в складній ситуації.

Слова і вчинки повинні співпадати)

Не те щоб С.Звєрєв мені подобається, але він смішний в хорошому розумінні цього слова.

Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей:)

Опубліковано
Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей:)

Прошу вибачення за втручання але знаменитості - це картинка, образ та піар. В житті вони зовсім не такі якими ми їх бачимо.

З.І. Я так розумію мова йде не суто про зовнішність?

Опубліковано

Прошу вибачення за втручання але знаменитості - це картинка, образ та піар. В житті вони зовсім не такі якими ми їх бачимо.

З.І. Я так розумію мова йде не суто про зовнішність?

Я маю на увазі внутрішні якості людини, якою вона є в житті, маючи славу і визнання.Зрозуміло, що потрібно знати особисто людину, щоб дізнатися яка вона насправді.Але публічні люди на виду, можна скласти загальне враження про них.

Опубліковано

Ми - чоловіки і жінки - дуже різні, і, думаю, щодо цього ніхто сперечатись не стане. Мені, наприклад, здається, що у справжнього чоловіка повинен бути твердий характер. Що далі? Безумовно, надійність. Він повинен бути стриманий, вольовий і впевнений в собі. Ще, щоб видаватись привабливим, повинен бути присутній особливий, чоловічий, шарм, - словами це не описати, воно або є, або нема. Ну от приблизно і є мої критерії... О! Забула важливий момент: мій ідеальний чоловік має неодмінно бути дбайливим, ніжним зі своїми близькими, але не надто настирливим... Тепер, можна сказати, портрет готовий, у загальних рисах :)

Опубліковано
Ми - чоловіки і жінки - дуже різні, і, думаю, щодо цього ніхто сперечатись не стане. Мені, наприклад, здається, що у справжнього чоловіка повинен бути твердий характер. Що далі? Безумовно, надійність. Він повинен бути стриманий, вольовий і впевнений в собі. Ще, щоб видаватись привабливим, повинен бути присутній особливий, чоловічий, шарм, - словами це не описати, воно або є, або нема. Ну от приблизно і є мої критерії... О! Забула важливий момент: мій ідеальний чоловік має неодмінно бути дбайливим, ніжним зі своїми близькими, але не надто настирливим... Тепер, можна сказати, портрет готовий, у загальних рисах :)

Це не просто портрет, це - високий ідеал :0057:

Опубліковано

Кожна порядна самка

Мріє про принца із замку,

З блакитними, чіста, очима,

Шоб був чемоданчик з грошима.

І коник шоб був білосніжний,

Шоб принц до неї був ніжний,

Жиб мав на поясі шпагу.

Прискакав би до неї в общагу,

Вона би наморщила писок,

І сказала: "Я с мущінамі на уліце нє знакомлюсь..."

А принц набухався в сраку,

Пропив всьо бабло і коняку,

Прийшов серед ночі і гордо

Набив би тій мрійниці морду.

Та от незадача: у нас на селі

Принців немає — одні рагулі.

(С)

Опубліковано

То я про риси, бажані для чоловіків........Хоча зустрічаються екземпляри, що цілком відповідають такому "ідеалу", отже, він все таки досяжний :rolleyes:

Опубліковано

нафіга високому ідєалу лошадь?він же і так високий

Ето же принц на канє! Ох, шо ви панімаєті в дєвічьїх грьозах...? :blush:

Опубліковано

До речі, спартанський ідеал мужності увійшов в історію таки недаремно... Хоробрість ,витривалість і безстрашність спартанських воїнів вражала ще весь античний світ.

та часи змінюються :0145: і на перший план виходять інші якості. Хоча...

І не заважайте дівчатам дивитись на світ через рожеві окуляри, ви вбиваєте всю романтику :g11:

Опубліковано
І не заважайте дівчатам дивитись на світ через рожеві окуляри, ви вбиваєте всю романтику :g11:

Ага, ми теж любимо романтику siski.gif

Опубліковано
Найбільше ціную в чоловіках надійність, здатність знаходити рішення в складній ситуації.

Не те щоб С.Звєрєв мені подобається, але він смішний в хорошому розумінні цього слова.

Зі знаменитостей Річард Гір, зовнішні риси це раз ( але зовнішня анотомія не грає ролі, в принципі), а по друге вік(завжди в приваблювали старші чоловіки - це для мене ознака, досвідченості і набутої мудрості), і на екрані він мені виглядає спокійним, стриманним і виваженим, для мене, холерика це просто мрія :D

Опубліковано

Зі знаменитостей Річард Гір, зовнішні риси це раз ( але зовнішня анотомія не грає ролі, в принципі), а по друге вік(завжди в приваблювали старші чоловіки - це для мене ознака, досвідченості і набутої мудрості), і на екрані він мені виглядає спокійним, стриманним і виваженим, для мене, холерика це просто мрія :D

рєкамєндую Дастіна Хоффмана в "Чєловєкє даждя"

Опубліковано

Аутизм це не мрія для холерика. Це діагноз для медицини.

Опубліковано

Гм то тре було ше дописать, що здоровий Річард Гір це третя риса

Опубліковано

У нее была только одна хорошая черта - та, которая разделяла ее задницу на две половины © "Смєшниє" СМС.

Здоровий - це Коля Валуєв, а Гір так сібє.

Опубліковано

У нее была только одна хорошая черта - та, которая разделяла ее задницу на две половины © "Смєшниє" СМС.

Здоровий - це Коля Валуєв, а Гір так сібє.

Фе, той дядя завеликий

Опубліковано

Врівноваженість- необхідна риса "високого ідеалу"))))))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Про єталони мужності можна говорити безкінечно, вони для кожної жінки різні, але кожна чекає чомусь саме принца або лицаря, ще й на білому коні... але ж дівчата! лицарство перевелось тоді коли жінки перестали бачити в своїх синах майбутніх чоловіків! може я знаю мало мам, але жодна не навчає сина елементарним правилам етикету в присутності жінки. тепер чоловіки відвертаються навідь від дуже гарних жінок коли їдуть з ними в громадському транспорті. справедливі дуелі перетворились на бійки п"яного бидла ( не хочу сказати що чоловіки просто зобов"язані битись за кожне криве слово, але колись чоловіча гідність важила для них набагато більше ніж тепер). якби мами не охкали над побитим колінком сина а навчили що життя це біль, до нього треба звикати, якби вчили відповідальності з малку, якби мами вкладали в синів чоловічі риси з пелюшок то питання про пошук принца чи лицаря відпало б більш як в половини жінок. дівчата подумайте про те яким ви бачите справжнього чоловіка, за цим прикладом виховуйте сина чоловіком не шкодуючи за кожну подряпину чи образу, навчіть його достойному відношенню до жінок і тоді невістка вам все життя буде вдячна за свого принца! може й не прямим втручанням... але саме жінки завжди були причинами великих подій, і саме жінки роблять чоловіків такими які вони є тепер!

Опубліковано
але кожна чекає чомусь саме принца або лицаря, ще й на білому коні...

кожна?

може я знаю мало мам, але жодна не навчає сина елементарним правилам етикету в присутності жінки.

дійсно, мало знаеш.

тепер чоловіки відвертаються навідь від дуже гарних жінок коли їдуть з ними в громадському транспорті.

чому відвертаються? інколи навіть заглядаються. навіть одружені.

справедливі дуелі перетворились на бійки п"яного бидла

не ходи по шалманах - не будеш бачити п'яних бійок

колись чоловіча гідність важила для них набагато більше ніж тепер

колись - це коли?

якби мами не охкали над побитим колінком сина а навчили що життя це біль, до нього треба звикати, якби вчили відповідальності з малку

навіщо вчити дитину, що життя - це біль? мазохізм?

і тоді невістка вам все життя буде вдячна за свого принца!

невістка вдячна - це з якоїсь мрії.

Опубліковано

а ви не вважаєте що ті риси які в нас є, закладаються з дитинства батьками?

Tolik_lt принцес ходить пів міста :-))) а бути справжньою жінкою це дар так само як і бути справжнім чоловіком, але я вважаю що навчати треба, і чим раніше тим краще. і справа не в мазохізмі Shura, а в тому щоб навчити достойно переносити невдачі й негаразди...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...