Перейти до змісту

Робота Луцького РАГСу

RedHead

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Те що у нас країна чудес, це всі ми добре знаємо.

Стикнулась з тим, що треба було взяти свідоцтво про смерть в РАГСі. Так як сталось це в суботу зранку, відповідно в суботу і поїхала в РАГС. Підійшла до дверей і прочитала: „реєстрація смерті проводиться щоденно з 9 до 18, крім суботи і неділі”. Чесно кажучи спочатку був шок, потім істеричний сміх, далі шквал матів. Знайшла дядю-сторожа, спитала чи є хтось з чергових, щоб взяти те свідоцтво. Бо ж без нього похорон не проведеш (могили не викопають, батюшка не приїде і т.д.). На що Дядя-сторож відповів: „нічого, в понеділок поховаєте”.

Блять, такого цирку я ще не бачила!

Чи ж то не можна посадити одного чергового, який випише те свідоцтво? Чи тіло мало лежати до понеділка два дні?

Добре що в батьків є знайомства, і дозволили поховати без свідоцтва про смерть. А якщо нема?

Опубліковано

да зареєструвати смерть,то в них трагедія,а коли я реєстрував народження,то була ціла 2-х годинна комедія,з добровільними додатковими послугами,але без яких не зареєструють( "шо вам шкода 30 гривень за урочисте привітання?").

Опубліковано

а для погребения не нужно ни знакомства...ни свидетельства о смерти....достаточно справки от врача...и при выдаче врач в больнице объясняет...что справка до момента получения свидетельства полностью его заменяет........лишнюю суету себе создали...

Опубліковано

довідка з лікарні була. її взяли відразу. А от в похоронному бюро і в церкві сказали конкретно і ясно, що без довідок з РАГСу ховати не будуть. Не придумала ж то я собі.

Опубліковано

а хтось процедуру розлучення проходив?

саме радісне в цій процедурі - консультація психолога... звичайно платна. Цирк на дроті...

Опубліковано
а хтось процедуру розлучення проходив?

саме радісне в цій процедурі - консультація психолога... звичайно платна. Цирк на дроті...

Странно, може з нами шось не так було, але на консультацію до психолога нас ніхто не заганяв, хіба шо пані сама начала лекцію нам читати шо ми дурість робимо замість того шоб потомство робити. Але все було чемно і швидко,... і навіть приємно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...