Перейти до змісту

Улюблені парфуми

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За последние 7-8 лет пользовался такими запахами:

Dior "Higher Energy"

Lancome "Miracle"

Cerutti "Ci"

Ermenegildo Zegna "Z"

Ermenegildo Zegna "Intenso"

сейчас - Givenchy "Play" :)

Опубліковано

а как бутик назывался? ток не в таме, в юванте

Название не помню. Центральный вход (со стороны карпенка), идти прямо, второй или третий по правой стороне.

Ещё в прошлом году покупал - всё нормально. Купил недавно - фуфло.

Опубліковано
post-6335-1261431215.jpeg Зараз користуюсь Moschino Fanny. Аромат яскравий, навіть трошки незвичний. Купувала в магазині біля Фанфото, назви не пам'ятаю ;) ...
Опубліковано
post-6335-1261431215.jpeg Зараз користуюсь Moschino Fanny. Аромат яскравий, навіть трошки незвичний. Купувала в магазині біля Фанфото, назви не пам'ятаю ;) ...

Магазин Мерсі або Макс

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Вау, знайшла улюблену темку свою))) поновлю ;)

мої улюблені парфуми це: Gucci Eau de Parfum II, Dior Addict 2, Anna Sui Secret Wish Magic Romance, Valentino (класичний аромат) і, на жаль, аромат, який щез з українських просторів, але є зе бест для мене Ghost Serenity..рівних немає, нічого схожого, навіть приблизно, теж..

ненавиджу всіма фібрами (це так, для різноманітності темки) такі аромати : Guerlain Insolence (це мракі..) і Givenchy Ange ou Demon

Опубліковано

Консервативна у своїх смаках щодо парфум уже 10 років.

Надаю перевагу тільки двом ароматам: унісекс і свіжість з морськими нотками, а саме

Calvin Klein One

nd.276.jpg

Rochas Aquawoman

921968_w640_h640_aquawoman4a83c54852029.jpg

І ті і другі стає проблемніше придбати в Луцьку.

Опубліковано

А!! і, наостанок, чоловічі, від яких у мене реальні мурашки по тілу:

Comme des Garcons 2 Man мммммммм...просто тащуся, коли чую їх від свого чоловіка)))

і Gucci Pour Homme :hug: )))))))))))))))))))

Опубліковано

"Та і користуюсь парфумами в першу чергу для себе, а не для жінки."...

А от мій чоловік довіяряє купувати йому парфуми - каже, що головне, щоб мені було приємно біля нього знаходитись)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...