Перейти до змісту

Lutsk Google MiniCamp - 2010

leviks

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розширений матеріал по Google буде наступної суботи - дуже багато прив'язаних до часу подій, тому довелося перенести.

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На заході роздавали візитки-календарики, рекламували візітка.луцьк.юа

Вже як більше неділі ніхто не відписує...

Звідци виникло питання - навіщо рекламувати? :naezd:

Опубліковано

На заході роздавали візитки-календарики, рекламували візітка.луцьк.юа

Вже як більше неділі ніхто не відписує...

сайт переїджав на новий хостинг, тому можливо що певний період часу не працювала пошта.

на календариках а також в контактній інйормації на сайті є телефончики, якшо цікавить яка інформація/є питання - дівчата з радістю вам дадуть відповіді.

і вибачайте за тимчасові незручності smile3.gif

Все ж таки буде сьогодні сюжет

це чудово! :) а час виходу в ефір не змінився, о 19?

Опубліковано

А відео розширеного сюжету буде? Не зміг подивитися... :unsure:

Буде, Бодя записав, десь має на ютубку викласти.

Опубліковано

Ссылка для скачивания файла Anal 24 270310.part1.rar

http://file.qip.ru/file/124043585/16bf31e7/Anal_24_270310part1.html ( 70 Мб )

Ссылка для скачивания файла Anal 24 270310.part2.rar

http://file.qip.ru/file/124046338/b8a91811/Anal_24_270310part2.html ( 57.34 Мб )

Опубліковано

Враження моє:

Не сподобалось.

1. Самі організатори запізнилися - це свідчить про неповагу до тих, хто прийшов вчасно, або були технічні накладкі - на це можна списати запізнення.

2. Прийшло забагто людей :) - активних було тільки пару чоловік, тому не так цікаво було.

3. За багато перерв, люди тоді розслабляються і вже не так сприймається інформація.

Сподобалось.

1. Що взагалі у нас таке організовують - за це організаторам велике ДЯКУЮ

2. Я для себе дещо почерпнув, цікаво було про пошук в Гугле

3. Про "мило" - але це все що було сказано я не використовую з причини того, що в "налом розбиратись"

4. Зрозумів що потрібні сервіси такі, де було б все по мінімуму без "наворотів", по принципу простого телефону, звязок надійний, приймає смс, і дзвінки, більше й не потрібно - це для більшості користувачів.

Пропоную.

1. Організувати ще такий кемп, і там підняти тему стартапів, або моде ще інші якісь теми

2. Зробити мозговий штурм по темам

3. І щось спільними зусиллями може організувати може й не гугле, хоча, може в когось караж є, то старт вже буде :)))) - хто був на кемпі, той зрозуміє :))) що я маю на увазі на рахунок гаражу :)

Організаторам, трохи більше зібраності, і нових творчих ідей та злетів!!!

Опубліковано

думаю MACCEN добав до свого посту славнозвісне ІМХО..

я б не сказав що пан leviks не зібраний абож не поважає народ.. маю честь бути з ним знайомим особисто (так склалось географічно) і сказати що при його манерах або ж характері він погнав бЄса думаю не варто.. репортаж теж на рівні, щоправда маловато інфи викладено в матеріалі .. а загалом мені сподобалось хоча і не був присутній..

З.І. Удачі вам хлопці, думаю все налажується :)

Опубліковано

я б не сказав що пан leviks не зібраний абож не поважає народ.. маю честь бути з ним знайомим особисто (так склалось географічно) і сказати що при його манерах або ж характері він погнав бЄса думаю не варто.. репортаж теж на рівні, щоправда маловато інфи викладено в матеріалі .. а загалом мені сподобалось хоча і не був присутній..

Да, про неповагу якусь мови йти не може, невеличка накладочка була просто. Взяли вже це до уваги.

Опубліковано

Да, про неповагу якусь мови йти не може, невеличка накладочка була просто. Взяли вже це до уваги.

Опубліковано

Я сказав просто свою власну думку, ви можете рахуватись з нею або ні.

Просто так складається взагалі, якщо ви приходите вчасно на зустріч не важливо яку, а до вас запізнюються не важливо з яких причин - це свідчить про неповагу саме до вас - так просто "каже" етикет. Коли до вас запізнюються то вам не важливо з яких причин, чому вас знайшовся час все розрахувати й прийти вчасто, а в того кого ви чекаєте ні.

Я сказав взагалі, а то знову почнуть деякі чіплятися безпідставно до слів.

Свою думку сказав тільки тому, щоб організатори зі сторони могли побачити свої пробєли й не дочоти, й зробити висновки для себе, по покращенню самих себе. Чим більше констурктивних думок та критики, тим більше шансів виправитись на кращу сторону принаймі для себе.

Думаю з мого посту все зрозуміло що я хотів сказати.

Опубліковано

В тому то і суть що без ІМХО ніяк.

Маккен був на заході і висловив свою реальну оцінку заходу.

А ти висловив тільки припущення, спираючись на знайомство з організатором.

Якщо люди висловлюватимуть і негативну сторону, то це врахується при проведенні наступних заходів.

В любому випадку, добре, шо народ організовує подібні заходи.

Опубліковано

Дякую за відео.

І, до речі, окрема подяка за сюжет. Хлопці знімали, монтували, людей на вулиці ловили !!! :)

Мені дуже сподобалось, треба мати талант 3 год вмістити в 8 хв і так влучно все передати.

Маю надію, завдяки ВТ до наступного "кемпу" бажаючих прийняти участь побільшає, як і тем цікавих для обговорення! :smile-zachot:

Опубліковано

Враження моє:

Дуже вдячний за розгорнутий відгук

За запізнення соррі, ми знімали інтервю, бо хлопці з телебачення дуже спішили і зарання знали що до кінця не будуть... Планували відзняти швидше, получилося довше. Ну не міг я встати і втікти з під-камери, не хватило сили духу! :)

Врахуємо всі нюанси, зробимо краще!

Опубліковано

Нова тема прийшла в голову. Можна розглянути афігенний сервіс Dropbox. Хтось юзає? Імхо - мегарулез.

Опубліковано

Нова тема прийшла в голову. Можна розглянути афігенний сервіс Dropbox. Хтось юзає? Імхо - мегарулез.

Мегарулез? А де підтримка WindowsMobile ;)

Знову ж таки гугл володіє таким функціоналом.

Опубліковано

ну, WindowsMobile , на щастя, нафіг не надо :) .. А про який функціонал йдеться, що гугл володіє?

Опубліковано

Согласен.

Сам оч активно юзаю этот "мегарулез" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...