Перейти до змісту

Я тоже хатю сібє атдєльний раздєл!

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
зараз бачу віповідна тема там вже є але  обговорювати бажання якось не має думаю модераторам булоб непогано цю тему перенести у той розділ

так а шо переносити... Ну кому шо важливо там в тій темі жеби було... копіпасьте звідси поки не грохнуто... чогож простіше.. а всю тему нема чого і переносити... нема про шо)

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Костя - тоді мої вибачення. Думаю, ти сам розумієш моє здивування щодо поєднання гламуру і мікроскопів...

Опубліковано

Супортю Осінь..а то панимаш гламур в майу хату...Боже збав

Долой разпродажу форума,долой панибратство

Фабрики крестьянам ,землю робочим

Сало мусульманам,африканцам мыло

Опубліковано

да, але на форумі є куди цікавіші люди, зі значно ширшим колом інтересів - від котів і часових механізмів до електроніки, програмування і т.д. :) То хіба це означає, що треба створювати розділ імені однієї людини, і туди вкидувати всі теми, пов'язані з її захопленнями? А навіщо тоді всякі ЖЖ, блоги і т.д.? До речі, вроді й на борді можна вести блог.

Я абсолютно не проти реклами. Але якщо вже й робити рекламу - то, ІМХО, робити чесну рекламу, обговорювати фотороботи, нюанси, і т.д., а не уподоблятися банерам в інтернеті, де на банері - одне, а на сайті - зовсім інше.

Опубліковано

А що стосується безпосередньо "бізнес-проекту" - то це надто фуфловий підхід. Чому? А тому, що автор абсолютно не цікавиться думкою потенційних клієнтів - що їм важливо? Що вони хочуть? Що вони НЕ хочуть? Особисто мені подобаються фотографії Віки. Але так, як Ігор їх подає - на бордовках, на п'ятницях, і тут - викликає відразу.

Так, було створено голосувалку щодо ціни. А чому не створено голосувалку щодо інших питань? Ігор не раз пропонував мені скористатися послугами студії. Я відмовлявся. І він НІ РАЗУ не поцікавився, чому. Справа не в ціні, ні. По-перше, я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ, щоб мої фотки чи фотки тієї, з ким я хотів би сфотографуватися, залишились у нього в портфоліо чи прикрашали стіни "Тигреса". Я маю право на приватність життя.. По-друге, я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ отримати лише 1 файл і кілька паперових фотографій - я претендую на електронний формат, а не на паперовий. Я вже не кажу про неприйнятність проведення інтим-фотосесій... Для цього в мене є штатив :)

Імхо, людина, яка створює розділ, і хоче його позиціонувати, як бізнес-проект - як мінімум, повинна використовувати його і як маркетинговий інструмент (з позиції вивчення попиту і ринку), а не лише як нав'язливу рекламу. Поки що ж я бачу відвертий спам, серед якого - кілька якісних фоток, за що ріспекти однозначно не Ігорю, а для Віки.

Опубліковано

Можна блог створити і на борді в вигляді розділу, і на заборі на вулиці, без питань... :) Хто як хоче виділитися.

Опубліковано
Кроме этого - высокое фотохудожество в исполнении его и его жены.

Я например -человек, довольно далекий от фото вообще просто прозреваю как в

казалось бы идеальных фотках люди находят какие то недостатки и возможности улучшений.

Костя - те що тобі чи мені іноді здається ідеальним ще комусь виявляється фуфлом. у кожного різний рівень фотосприйняття. посиди на фотосайтах, наприклад www.photographers.com.ua  і почитай уважно коментарі під різними фтографіями - після певного часу ти вже по іншому будеш дивитись на ті ж самі фото, а щодо високої фотохудожності то далеко не всі їхні роботи можна туди віднести - більшість просто якісних і хороших, а по серйозному фотохудожніх мало і це класно підтверджує рейтинг їхніх робіт на www.photodom.com 

кожному свій рівень фото - більшість не відрізнить фото зняте із спалахо в лоб і тих де спалах в гору чи в сторону чи ще якось.

Опубліковано

Порой фраза "Сенека - ничтожество", сказанная неким человеком, позволяет раскрыть мир некоего человека в гораздо большей степени, чем мир Сенеки .

Такая вот абстрактная реакция на конкретные закидоны ;)

З.Ы. Я вообще-то не фотографирую, я только менеджер по связям с общественностью.

Опубліковано

Выскажу свое ИМХО. Я назвал бы раздел по названию студии. Может не такие немного создавал бы топики. Но мысль интересная. Блог в ЖЖ - хорошо, но там нужно сильно помахаццо с раскруткой, а здесь большое количество местных людей.

ЗЫ 2 Forever Autumn а зачем писать на исковерканом русском языке украинскими буквами? Очень тяжело читается и понимается.

Опубліковано

Название станет: "Supersensitive" .

Так сказать, учитывая мнение активной части этого общества.

Спасибо еще раз всем, активно поддержавшим обсуждение.

Опубліковано

Слишком загадочно и опять-же непонятно. Назови "Студия Визави". Если будешь поддерживать интерес, то и народ будет посещать.

Опубліковано

Так там много всякого будет, и студия - только одна, хотя и очень важная, но часть. Оптика ,Астрономия, Музыка, Аудио-Техника на грани- все эти направления вылезают за пределы обычного повседневного восприятия. Они все воспринимаются малой толикой людей, большинство видит Мегапиксели с суперзумами, Окна в домах напротив, Шансон и Бумбоксы. С разводом на каждом направлении лохов на бабки.

Опубліковано

Баян - серіал є однойменний..

Давай так:

концепція розділу є??

Згоден. Тоді стане "Supernatural"

як силіконові цицьки.. :)

FKCX_half, я зрозумів твою позицію. Ти хочеш якимось оригінальним способом виділитися! Виділити з поміж загальної маси тем свою. І щоб звучало оригінально, і слух не різало (аля "Ґламур")

Так от, як я уже казав, необхідно - П О З И Ц І О Н У В А Т И С Я. Подумай, що ти хочеш донести людям у своєму розділі? Про що вестимуться дискусії?

А тоді подумаємо і про назву.

Опубліковано

post 140 upd.

Навскидку: (оскільки я помітив прив'язку до іншомовних слів)

Revers of Culture - інша сторона культури. Там де я бачу фотоапарат - ти бачиш засіб, інструмент художника-творця.

Опубліковано

Название не для того, чтобы посещали. Кому будет интересно, посетят безотносительно названия. Название как общее определение направления - "За гранью восприятия"

Опубліковано
Название не для того, чтобы посещали. Кому будет интересно, посетят безотносительно названия. Название как общее определение направления - "За гранью восприятия"

Надто пафосно, складається враження, що це розділ для екстрасенсів та суперменів/вуменів. Буцімто всі інші не можуть переступити за "грань".

Опубліковано

Надто пафосно, складається враження, що це розділ для екстрасенсів та суперменів/вуменів. Буцімто всі інші не можуть переступити за "грань".

Але таки більшість ніколи не переступала. І немала частина ніколи не зможе. Так само, як я ніколи не буду грати на скрипці чи малювати. Не тому, що я поганий. І не тому, що я лінивий. А тому, шо так склалося.

Опубліковано
Зазеркалье

Очень неоднозначное и многогранное понятие ;)

Якого дзеркала? кого/чого ?? Можна сприйняти надто буквально. Подобається, але чогось не вистачає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...