legolas_soi Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:36 #51 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:36 За перейменування розділу Але діло Ваше, просто ріже очі назва. Все одно не читаю
Plum Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:40 #52 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:40 Рібята, давайтє жить дружна! Все ж набагато простіше, ніж ми його сам робимо. Он гляньте -- навіть в нас з Ванькою солідарність в деяких питанняє прокльовується.
Zevs_Isver Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:47 #53 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:47 Zevs_Isver, а що пробувати то треба? пафоткацо
Aisberg Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:49 #54 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:49 ShuraМодератор якому всьо "пох"купи черепашку на варшавке и торгуй там. вопрос закрыт.я не обязан оправдываться в своих действияхМодератор всегда прав. ггkmdА я не зобов'язаний.Модератори дорослі люди, самі рішають що і як робити.
Forever Autumn Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:50 #55 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 22:50 Рібята, давайтє жить дружна! Все ж набагато простіше, ніж ми його сам робимо. Он гляньте -- навіть в нас з Ванькою солідарність в деяких питанняє прокльовується.*Плам акуратна па-ліапольдавскі паправляєт бальшой розавий бантєг-галстук на шеє* на сваєйІ вапсчє, пацани!!! Шозанах!!!Валіть в чиюсь іншу пісочницю рикатись і совєршать наєзди разом з брачнимє танцамє пінгвіноф!!!БІГОМ! Ми тут вапсчє про гламур.
Plum Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 23:55 #56 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 23:55 да сделайте ей уже наконец бесплатную фотосессию. Тю, та я можу! Ню. Воно ж... во як все складаєця: яка модель -- такий хватограф, абсолютно їден їднего варті! А чо, в мене є файні світлини, хоч і не такі як в FKCX_half, але його фасон Іванці й не подойде, вона ж не любит той во... глямур... P.S. Тіко я ото-во не вмію -- ручку прошу пані сюди, ніжку сюди, цицьки пардон, бюст сюди...
FKCX_half Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 00:00 #57 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 00:00 Мы тута с партнерами посовещалися, и решили гражданке Forever Autumn вынести благодарность в виде скидки 20% от суммы любого оплаченного ей сертификата. За понимание и работу в реализации нашей скромной кампании про продвижению на борду бренда "Визави". Скидка одноразовая и ограничена 31 мая 2010года. Еще раз спасибо за понимание и поддержку.
Maskinong Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 00:18 #58 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 00:18 Давайте взагалі кожному зробимо окремий розділ і при3,14здьохаємо до них кострубаті ніразу не в тему назви До прикладу: Комсі Комса (про фр. кіноматограф) А Я Упала С Самосвала (тема присвячена суто жіночій косметиці, хоча і під мій персональний розділ тоже пайдьот) Наши Паєзда Самиє Паєздатиє Паєзда В Мірє (розділ проукраїнський, патріотичний) Сєня-Діч! (розділ для обговорення висвітлення проблем полювання у фільмах) і т.п. +1 ЧАВОО....!!!На святое,на бояр-модераторов кривослово молвиш!!Иш крамольничавать удумала!!!! Смотри, осерчают опричники государевы и ссылкают куда подале!!Ибо юзер перед лицом модерирующим должен иметь вид лихой и придурковатый, дабы разумением своим не смущать оного... :D
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 06:33 #59 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 06:33 Краще декому в швейні салоти 50%-ну знижку, щоб у разі чого хавальник срочно зашивати ниточками, аби не ляпнули шота як в муку бзданулє 65-66-і трохи 67 :) З.І. Плам, ти НЮ сфоткать ні сможиж, па адной прастой прічінє: прохвесіоналізма не хвате для кантроля лібідовскіх двіжнякоф - слюні розвісиш і полшестога пропаде. І звіздєц. Яка тоді фотографія?))) А свої іскромьотні коменти притримай для тих, хто ведеться на твій напускний шармЬ і від кого ти при нагоді по мордяці не получиш, ок? Інагда луччє чівота жевадь,чєм 3,14дєть. Чєм чічяс і занімаюсь, даби за матєріалізірованниє мислі і путьовкі бан нє схлопотать *ангєлочєг*
Naruto Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 07:04 #60 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 07:04 Розділ "Гламур.." лишній, як і куча прикріплених тем винесених у шапку у кожному розділі і висять не зрозуміло по якій причині, і чим відрізняються від аналогічних тем інших користувачів...ВМЗ чи пиво але це не приносить порядку, а схоже на хаос.
madkot Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 07:55 Автор #61 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 07:55 Zevs_Isver, а що пробувати то треба? пафоткацоТи очевидно мало мене знаєш і тому пишеш орієнтуючись на свій погляд. Якщо я захочу пофоткатись у когось із фотографів в студії то поїду у Київ чи у Львів, ну на крайній випадок у Рівне - там кілька предстваників Всесвітньої асоціації фотохудожників
Zevs_Isver Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:10 #62 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:10 Zevs_Isver, а що пробувати то треба? пафоткацоТи очевидно мало мене знаєш і тому пишеш орієнтуючись на свій погляд. Якщо я захочу пофоткатись у когось із фотографів в студії то поїду у Київ чи у Львів, ну на крайній випадок у Рівне - там кілька предстваників Всесвітньої асоціації фотохудожниківсоглясен я полный нуб и ничего в фото не понимаюно мне нравится подход "халфа" к делу...он временя от времени выставки организовывает, постоянно на бордовки фотки приносит, на борде первым (из нелюбителей) начал постить свои фотки и вариант с "аукционом на сертификат" тоже есть хорошо, и тут он оказался первым, или я что-то пропустил?
madkot Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:15 Автор #63 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:15 стосовно сертифікату то першим і єдиним - інших така байда не цікавить просто. ну а виставки і показ фото то все правильно - невеличка реклама це все одно реклама і у цьому він майстер нічого не скажеш
Zevs_Isver Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:30 #64 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:30 стосовно сертифікату то першим і єдинимну я делал акцент именно на "аукцион"
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:07 #65 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:07 Хм. А ще в чийсь "brain стандарт" не дуже вписується флеймівський стьоб. І що з того? Кому падаріть 20%ну знижку на хвотосєсію? Костя?А? Нє? В якості падарга ат дєда мароза с міфічєскай страни Лапландії?Ні хош?
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:13 #66 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:13 FKCX_half, чєсна. спасіба. но єнто нє прєдєл мєчтаній. хвотосесія та. Плюс єсть куда дєньгі втюхівадь. А баблістага ухажора каторий би мну такой падараг сдєлаль, нєд. Хвотосєсія такова масштаба - єнто нінужний атрібут в маєй жизні. Може я каму-та падарю ту скідку, а?
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:16 #67 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:16 я так понял что 20% тебе мало ? расслабься. тебе и 120% будет мало. попытайся получить удовольствие не все сразу. там глядишь - наконец получишь и удовлетворение. Запості ішшо тут статью о енних спосабах палучєнія аргазма а? ой чуєццо мнє, хтота чічяс в прямом ефірє накуй пайдьот... І музчінє енто будєд ні так пріятна, кагбе енто било пріятна женсчінє.Хммм)))) Так шо ти падумай, Костя
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:25 #68 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:25 Костєнька С новим годам Вас!
MrVes Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:27 #69 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:27 Завжди дратували люди, які зробивши один раз щось хороше готові повибивати оточуючим очі, витикають своїм вчинком.У випадку ж нашого камрада він свій "внесок" робив явно керуючись меркантильними ідеями, так що виставляти себе "спасітєлєм барди ілі дабрадєтєлєм" не варто.Доречі раніше пан Ігор намагався представляти свої роботи але в певний час закинув це через те, що віднайшлися фахівці, яким його роботи не подобалися і вони озвучували свою точку зору на борді, що в свою чергу відбивало клієнтів. Мабуть настав час другої реінкарнації ... але шлях, яким пішов "носій гламура" хибний.З.І. Мені подобаються фотографії зроблені студіїєю "Віс-а-віс", правда я далеко не фахівець в цьому напрямку. Але однозначно не подобається метода представлення своєї роботи цією студією.
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:27 #70 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:27 А енто.. тут ніскромний вапрос... а Костя..Ви ета... сєксопатолог? мну інтірєсна. а прі всєх спрашивадь какта ніудобна.... музчіну пакаробід ішшо мало лі.... Нє? Псіхолах шолє? ааааа!!! Рєшитє всє маі праблєми!!! У мну іх таг многа!! Памагітє! Спасітє пжалста... *мєчєццо*
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:35 #71 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:35 К спІциалісту-Зобанюнах. Я пральна поняль мисль?
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:51 #72 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:51 ухти. кльово. пасіба
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:57 #73 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:57 а ще щось мона? тільки тут тьотя надто в лірику подалась. а так щоб чотко і по пунктиках?
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 11:20 #74 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 11:20 нуно якусь смарт-броню с чюствітєльнимє датчікамє
Plum Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 11:40 #75 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 11:40 Краще декому в швейні салоти 50%-ну знижку, щоб у разі чого хавальник срочно зашивати ниточками, аби не ляпнули шота як в муку бзданулє 65-66-і трохи 67 :) Шось я не вловив ту цілковиту мудрість, яка червоною мотузкою проходить через сказані вище слова... З.І. Плам, ти НЮ сфоткать ні сможиж, па адной прастой прічінє: прохвесіоналізма не хвате для кантроля лібідовскіх двіжнякоф - слюні розвісиш і полшестога пропаде. І звіздєц. Яка тоді фотографія?))) Добра паня, та дозвольте запевнить вас шо аж ніяк ні разу не спокусюсь на ваші гори, долини та шахти. Нерухомість такого фасону мене не вабить, звиняйте. Старий певне. А свої іскромьотні коменти притримай для тих, хто ведеться на твій напускний шармЬ і від кого ти при нагоді по мордяці не получиш, ок? Та звиняте я ж не навмисне, однак не втримавсь шоб таку оказію пропустить... А мордяка то осьо вона, кажен час до ваших послуг, тіко ж і в останнє як ми сі бачили за кухлем пінного ви шось не надто жадали по ній ляснути, скорше вдавали шо мене там й не було зовсІм... 1. броня защищает от агрессии. это хорошо2. броня защищает от любви и тепла. это плохо. 3. если броню все время носить получим и пункт1 и пункт2 4. если броню никогда не носить не получим ни пункт1 ни пункт2. или сформулировав положительно получим и любовь и тепло и агрессию. 5. разобраться когда носить броню, а когда нет можно только экспериментируя с пропорцией 3 и 4. Якісь знайомі слова, ні, Forever_Autumn?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.