Перейти до змісту

Я тоже хатю сібє атдєльний раздєл!

madkot

Рекомендовані повідомлення

мішковину нітрож! Це національний колорит і просто приємний художній елемент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь

Чувствую, счас до крыльев доберутся :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Носки -- это очень эротическая деталь" (с) Панкратов-Чорний

а від шкарпеток до панчох... так що панчохи теж нехай будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Галасуй за осень :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ніфіга, вони там лишні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будемо вважати що ліва нога без панчохи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію, з чого взагалі завелася ця тупа дискусія :glare: Таке враження, що або всім дуже кортить на продовження теми якось зачепити гідність халфа, чи то просто народу нема про що балакати............Як на мене, про якість фото в першу чергу має судити замовник, а не усі т.зв. "доброзичливці" :0023: і взвгвлі, кому що подобається - залежить від особистих смаків, а смаки у всіх людей, як відомо, різні, що цілком нормально, в той час як подібні обговорення свідчать тільки про безтактність і недалекість дописувачів :ban1:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це Web 2.0, що попало в мережу — тобі вже не належить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки не зовсім зрозуміло: хтось писав, чи запитали в дівчини дозволу про розміщення на форумі фото, а Plum, дозвольте поцікавитись, про дозвіл просив? У дівчини, чи може у халфа? Як же грубе порушення авторського права, бачення і т.п.?

Мене подібні рухи просто обурюють :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де написано, що дана фотографія має авторський захист і її використання заборонено?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію, з чого взагалі завелася ця тупа дискусія :glare: Таке враження, що або всім дуже кортить на продовження теми якось зачепити гідність халфа, чи то просто народу нема про що балакати............Як на мене, про якість фото в першу чергу має судити замовник, а не усі т.зв. "доброзичливці" :0023: і взвгвлі, кому що подобається - залежить від особистих смаків, а смаки у всіх людей, як відомо, різні, що цілком нормально, в той час як подібні обговорення свідчать тільки про безтактність і недалекість дописувачів :ban1:

замовник замовником - це його пробелми і його гроші - якщо вже виставляється на огляд то це означає рекламу та очікування критики, і здається зауваження цілком адекватні, ви просто не бачили як доколупуються до фото професіонали-гуру

Тільки не зовсім зрозуміло: хтось писав, чи запитали в дівчини дозволу про розміщення на форумі фото, а Plum, дозвольте поцікавитись, про дозвіл просив? У дівчини, чи може у халфа? Як же грубе порушення авторського права, бачення і т.п.?

Мене подібні рухи просто обурюють :angry2:

а що автор фото вже не являється носієм авторського права на неї? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2madkot: я не до того, що зауваження не повинні мати місця, а до того, що фото тут, судячи з усього(і в першу чергу, з назви теми), критикуються лише для того, щоб "досолити" тому самому автору. От і все.

ЗЗІ. Не та цитата. Чи я чогось не розумію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що автор фото вже не являється носієм авторського права на неї? 

За фото заплатила модель, а не фотограф заплатил модели. Это как художнику заказчик платит за портрет, а не он платит натурщице. Это как снятое телеоператором принадлежит тв-каналу, на который он работает, а не лично оператору. И если заказчик не в курсе, что её фотосессия ушла в сеть, то автор не носитель авторского права, а нарушитель авторского права

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто коли ти купуєш молоко "комо" то ти вже являєшся власником авторського права на це молоко - це щось із не тої опери шановний

авторське право і фотографія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

После внимательного обдумывания сложившейся ситуации пространство борды признается безперспективным для студии "Визави". Деньги тут не водятся, а я во первых - человек дела. Приятно было пообщатся с адекватными собеседниками. Всем спасибо за участие.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор, ти зря так - є тут для тебе  поле діяльності - просто до кожної публіки тера свій підхід, а ти іноді вузьконаправлений, вибач за критику цю і попередні всі - просто не хочу щоб ваші таланти  провалювались на дрібничках. 

Успіхів вам у нелегкій справі. буду радий дивитись будь які фото представлені тобою на огляд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор, ти зря так - є тут для тебе  поле діяльності - просто до кожної публіки тера свій підхід, а ти іноді вузьконаправлений, вибач за критику цю і попередні всі - просто не хочу щоб ваші таланти  провалювались на дрібничках. 

Успіхів вам у нелегкій справі. буду радий дивитись будь які фото представлені тобою на огляд

Абсолютно підітримую. Є гарні роботи, а є десь помилки, які зі сторони видніше спостерігачам і потрібно критику нормально сприймати, а не я створив собі коханому тему, похваліть мене. Ти не правильно просто це все припідніс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто коли ти купуєш молоко "комо" то ти вже являєшся власником авторського права на це молоко

При чём здесь право на молоко? Если бы мне заплатили за размещение моей фото на пачке с молоком, то авторское право имеет "комо", а если бы я заплатил за единичный экземпляр такой пачки с моей рожей, то "комо" не имеет никакого права продавать молоко в таких пачках.

В ссылке на "Юридический ликбез для фотографа" ни слова нету про то, что фотографу уже заплатили за съёмку. Он тут выступает как наёмная рабочая сила. Фактически он ещё до выполнения работы уже продал свой товар. Заказчик оплатил труд и имеет полное право владеть плодами этого труда. То есть ему переданы авторские права.

А то что этого никто не оформлял юридически - разговор уже не о том. Интересно, что автор фотографий, читая эту тему, так и не написал, согласна ли была заказчица на опубликование и обсуждение своих фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безусловно, согласна. Любая наша публикация всегда идет только после подтверждения согласия на неё клиента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповім про етичний бік мого невеличкого корегування фотографії. Викладаючи будь-яке фото в інтернет слід розуміти, що будь-який контроль над цим фото і його використанням втрачається. Те що зробив я -- це всього-навсього невеличкий невинний жарт в порівнянні з тим, що можна зробити з будь-яким фото, яке потрапить в цифровому вигляді до людини зі збоченою фантазією і певними вміннями. Я не "оголив" інтимних місць, не зробив ніяких збочених колажів, не споганив фото вульгарними написами чи зображеннями, всього-навсього забрав маленьку полосочку, яка фактично нічого не прикривала. Що стосується авторських прав, то фото було викладене у вільний доступ без їх заявлення, жодного слова про них не було в топіку, жодного напису що засвідчує авторські права немає ні на самому фото, ні в його EXIF інформації. Коли такі фото "йдуть по руках" -- це лише ознака певної популярності і уваги до роботи з боку сторонніх людей. А мені здається, що саме цього добивається автор цієї роботи. Погугліть для прикладу, скільки в світі різноманітних колажів з Мона Лізою і іншими відомими творами, і нікого це не бентежить. Проте, якщо автор фото або модель на ньому зображена звернуться до мене з проханням видалити мій пост з фото -- я це безперечно зроблю.

Що стосується Халфа і його з Вікою робіт -- він чудово знає моє до них ставлення, ми з ним на цю тему спілкувались дуже багато. Є роботи, які мені подобаються, є роботи від яких я відверто в захваті, а є роботи, які я вважаю досить посередніми, і при детальному розгляді Халф сам зі мною погоджується стосовно тих робіт, або каже що погоджується. При чому я можу не просто сказати "це фото посереднє", а по деталях вказати що мені на ньому подобається, а що ні, починаючи від моделі і її позування і закінчуючи виставленим світлом і роботою фотографа. Я поважаю його працю і визнаю, що нічого подібного я ніколи в житті не зробив би, але я можу сказати що мені подобається, а що ні.

Стосовно конкретно цього фото -- мені кардинально не подобається лінія талії, настільки брутально обрубана і різко підсвічена, не подобається освітлення обличчя, ніс моделі світиться яскравою плямою на фоні решти тіла, в очах навпаки не вистачає вогників, не подобається "заблюрена" пляма на мішковині лівіше гомілки моделі. Ну і білизна... скажімо, не найкраще підібрана, і це не лише моя думка. А вцілому -- фото достатньо атмосферне, передає одночасно "задорність", тепло, відтінки національного колориту з якимись східними (японськими?) нотками завдяки підкладеному фону. Я вважаю, що робота трішки не доведена до найкращого вигляду, але основна частина зробленого мені подобається. Хіба що крила ще... ну настільки це збита тема, що на якусь оригінальність годі претендувати, та і до чого вони тут? А судячи по розміру крил -- "нє взлєтіт". Хоча я знаю, що багатьом дівчатам чомусь дуже подобаються їх фото з крилами, видно є якийсь психологічний пунктик. Це було бажання моделі? Тільки в цьому випадку зрозумію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я цю дівчинку одного разу спостерігав поряд із Зевсом. :) Посєму - не обіжайте дівчинку. Зевс, ріспект! І да простить мене тусовка за похабність, але згадалася фраза з одного фільму:

- Вуди... а что мы от твоей жены получили?

- Стоя-ак!

(С) "Реальные кабаны / Wild Hogs".

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто коли ти купуєш молоко "комо" то ти вже являєшся власником авторського права на це молоко

При чём здесь право на молоко? Если бы мне заплатили за размещение моей фото на пачке с молоком, то авторское право имеет "комо", а если бы я заплатил за единичный экземпляр такой пачки с моей рожей, то "комо" не имеет никакого права продавать молоко в таких пачках.

В ссылке на "Юридический ликбез для фотографа" ни слова нету про то, что фотографу уже заплатили за съёмку. Он тут выступает как наёмная рабочая сила. Фактически он ещё до выполнения работы уже продал свой товар. Заказчик оплатил труд и имеет полное право владеть плодами этого труда. То есть ему переданы авторские права.

А то что этого никто не оформлял юридически - разговор уже не о том. Интересно, что автор фотографий, читая эту тему, так и не написал, согласна ли была заказчица на опубликование и обсуждение своих фото.

заплатив ти чи не заплатив - поки авторські права  не передані юридично авторське право на фото належить фотографу - хоч мільйон плати - ти всеодно платиш за послугу чи за товар але не за авторське право

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене, верміліона і двічі в айрана є розділ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю авторское право авторским правом, но реально заипали уже и эксгибиционизм одних и

полное отсутствие этики и моральных качеств у других. пойду поблюю.

Цілком і повністю підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...