Перейти до змісту

Я тоже хатю сібє атдєльний раздєл!

madkot

Рекомендовані повідомлення

зараз бачу віповідна тема там вже є але  обговорювати бажання якось не має думаю модераторам булоб непогано цю тему перенести у той розділ

так а шо переносити... Ну кому шо важливо там в тій темі жеби було... копіпасьте звідси поки не грохнуто... чогож простіше.. а всю тему нема чого і переносити... нема про шо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь

Костя - тоді мої вибачення. Думаю, ти сам розумієш моє здивування щодо поєднання гламуру і мікроскопів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супортю Осінь..а то панимаш гламур в майу хату...Боже збав

Долой разпродажу форума,долой панибратство

Фабрики крестьянам ,землю робочим

Сало мусульманам,африканцам мыло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, але на форумі є куди цікавіші люди, зі значно ширшим колом інтересів - від котів і часових механізмів до електроніки, програмування і т.д. :) То хіба це означає, що треба створювати розділ імені однієї людини, і туди вкидувати всі теми, пов'язані з її захопленнями? А навіщо тоді всякі ЖЖ, блоги і т.д.? До речі, вроді й на борді можна вести блог.

Я абсолютно не проти реклами. Але якщо вже й робити рекламу - то, ІМХО, робити чесну рекламу, обговорювати фотороботи, нюанси, і т.д., а не уподоблятися банерам в інтернеті, де на банері - одне, а на сайті - зовсім інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що стосується безпосередньо "бізнес-проекту" - то це надто фуфловий підхід. Чому? А тому, що автор абсолютно не цікавиться думкою потенційних клієнтів - що їм важливо? Що вони хочуть? Що вони НЕ хочуть? Особисто мені подобаються фотографії Віки. Але так, як Ігор їх подає - на бордовках, на п'ятницях, і тут - викликає відразу.

Так, було створено голосувалку щодо ціни. А чому не створено голосувалку щодо інших питань? Ігор не раз пропонував мені скористатися послугами студії. Я відмовлявся. І він НІ РАЗУ не поцікавився, чому. Справа не в ціні, ні. По-перше, я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ, щоб мої фотки чи фотки тієї, з ким я хотів би сфотографуватися, залишились у нього в портфоліо чи прикрашали стіни "Тигреса". Я маю право на приватність життя.. По-друге, я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ отримати лише 1 файл і кілька паперових фотографій - я претендую на електронний формат, а не на паперовий. Я вже не кажу про неприйнятність проведення інтим-фотосесій... Для цього в мене є штатив :)

Імхо, людина, яка створює розділ, і хоче його позиціонувати, як бізнес-проект - як мінімум, повинна використовувати його і як маркетинговий інструмент (з позиції вивчення попиту і ринку), а не лише як нав'язливу рекламу. Поки що ж я бачу відвертий спам, серед якого - кілька якісних фоток, за що ріспекти однозначно не Ігорю, а для Віки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Название будет изменено, я согласен с Костей, что слишком оно узко для данной темы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна блог створити і на борді в вигляді розділу, і на заборі на вулиці, без питань... :) Хто як хоче виділитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кроме этого - высокое фотохудожество в исполнении его и его жены.

Я например -человек, довольно далекий от фото вообще просто прозреваю как в

казалось бы идеальных фотках люди находят какие то недостатки и возможности улучшений.

Костя - те що тобі чи мені іноді здається ідеальним ще комусь виявляється фуфлом. у кожного різний рівень фотосприйняття. посиди на фотосайтах, наприклад www.photographers.com.ua  і почитай уважно коментарі під різними фтографіями - після певного часу ти вже по іншому будеш дивитись на ті ж самі фото, а щодо високої фотохудожності то далеко не всі їхні роботи можна туди віднести - більшість просто якісних і хороших, а по серйозному фотохудожніх мало і це класно підтверджує рейтинг їхніх робіт на www.photodom.com 

кожному свій рівень фото - більшість не відрізнить фото зняте із спалахо в лоб і тих де спалах в гору чи в сторону чи ще якось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порой фраза "Сенека - ничтожество", сказанная неким человеком, позволяет раскрыть мир некоего человека в гораздо большей степени, чем мир Сенеки .

Такая вот абстрактная реакция на конкретные закидоны ;)

З.Ы. Я вообще-то не фотографирую, я только менеджер по связям с общественностью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Выскажу свое ИМХО. Я назвал бы раздел по названию студии. Может не такие немного создавал бы топики. Но мысль интересная. Блог в ЖЖ - хорошо, но там нужно сильно помахаццо с раскруткой, а здесь большое количество местных людей.

ЗЫ 2 Forever Autumn а зачем писать на исковерканом русском языке украинскими буквами? Очень тяжело читается и понимается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Название станет: "Supersensitive" .

Так сказать, учитывая мнение активной части этого общества.

Спасибо еще раз всем, активно поддержавшим обсуждение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слишком загадочно и опять-же непонятно. Назови "Студия Визави". Если будешь поддерживать интерес, то и народ будет посещать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так там много всякого будет, и студия - только одна, хотя и очень важная, но часть. Оптика ,Астрономия, Музыка, Аудио-Техника на грани- все эти направления вылезают за пределы обычного повседневного восприятия. Они все воспринимаются малой толикой людей, большинство видит Мегапиксели с суперзумами, Окна в домах напротив, Шансон и Бумбоксы. С разводом на каждом направлении лохов на бабки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Supersensitive" . Схоже на назву презервативів. Пробачте. Але чесно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден. Тоді стане "Supernatural"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Баян - серіал є однойменний..

Давай так:

концепція розділу є??

Згоден. Тоді стане "Supernatural"

як силіконові цицьки.. :)

FKCX_half, я зрозумів твою позицію. Ти хочеш якимось оригінальним способом виділитися! Виділити з поміж загальної маси тем свою. І щоб звучало оригінально, і слух не різало (аля "Ґламур")

Так от, як я уже казав, необхідно - П О З И Ц І О Н У В А Т И С Я. Подумай, що ти хочеш донести людям у своєму розділі? Про що вестимуться дискусії?

А тоді подумаємо і про назву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Концепция - пост 137. Давайте названия 1-2-мя словами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post 140 upd.

Навскидку: (оскільки я помітив прив'язку до іншомовних слів)

Revers of Culture - інша сторона культури. Там де я бачу фотоапарат - ти бачиш засіб, інструмент художника-творця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Название не для того, чтобы посещали. Кому будет интересно, посетят безотносительно названия. Название как общее определение направления - "За гранью восприятия"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Название не для того, чтобы посещали. Кому будет интересно, посетят безотносительно названия. Название как общее определение направления - "За гранью восприятия"

Надто пафосно, складається враження, що це розділ для екстрасенсів та суперменів/вуменів. Буцімто всі інші не можуть переступити за "грань".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приватна жежешечка на бордочці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надто пафосно, складається враження, що це розділ для екстрасенсів та суперменів/вуменів. Буцімто всі інші не можуть переступити за "грань".

Але таки більшість ніколи не переступала. І немала частина ніколи не зможе. Так само, як я ніколи не буду грати на скрипці чи малювати. Не тому, що я поганий. І не тому, що я лінивий. А тому, шо так склалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазеркалье

Очень неоднозначное и многогранное понятие ;)

И как "за зеркалкой" и ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазеркалье

Очень неоднозначное и многогранное понятие ;)

Якого дзеркала? кого/чого ?? Можна сприйняти надто буквально. Подобається, але чогось не вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне "Зазеркалье" нравится

Будут еще предложения?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...