Перейти до змісту

Працівники "Приватбанк"-у

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж.

Прохання відписатися працівників вищевказаного банку.

Знайдено кредитну картку в банкоматі у ТЦ "Ювілейний" (колишній "НАШ КРАЙ"). Кредитка без імені, фото та підпису.

якщо хтось буде звертатися за згубою, прохання відписатися. (№ картки повинен бути зі пін-кодом, що видають людині із договором. ). Або ж назвіть № картки в ПМ і я відпишуся, коли її віддати.

чуже мені не потрібно. А коли згубиш своє подібне - так прикро.

Опубліковано
Сабж.

Прохання відписатися працівників вищевказаного банку.

Знайдено кредитну картку в банкоматі у ТЦ "Ювілейний" (колишній "НАШ КРАЙ"). Кредитка без імені, фото та підпису.

якщо хтось буде звертатися за згубою, прохання відписатися. (№ картки повинен бути зі пін-кодом, що видають людині із договором. ). Або ж назвіть № картки в ПМ і я відпишуся, коли її віддати.

чуже мені не потрібно. А коли згубиш своє подібне - так прикро.

З таким об"ємом як у приваті за 5 хв по такій проблемі може звернутись не одна особа. Відділень у нас ніби вистачає, на кожному кутку. Занеси у будь яке, а вони розберуться.

Опубліковано
То занеси завтра. Їм краще знати що робити в таких випадках. Накрайняк поставлять карточку в стоп-лист.

Это в худшем поставят в стоп-лист. А так, должны вызвонить хозяина карточки, и сказать, чтобы пришел и забрал.

Опубліковано

Zheny@, а не простіше було 3 рази лєвий пін-код ввести, щоб банкомат картку забрав?

Ти б собі знав, що картка вилучена і не мав би лишніх проблем.

Отаке моє ІМХО, бо точно з такою ж ситуацією два тижні тому стикнувся і я (забув картку в банкоматі).

Опубліковано
Zheny@, а не простіше було 3 рази лєвий пін-код ввести, щоб банкомат картку забрав?

Ти б собі знав, що картка вилучена і не мав би лишніх проблем.

Отаке моє ІМХО, бо точно з такою ж ситуацією два тижні тому стикнувся і я (забув картку в банкоматі).

Лучше просто вставить в банкомат, подождать минутку, пока он ее сам не заберет, и уйти. Вводить неправильно пин-код лучше не надо. Зачем хозяину карточки жизнь портить? :D

Инкассы потом заберут ее и она будет ждать пока не прийдет хозяин и не заберет ее.

Опубліковано

Картка успішно була передана працівникам одного із відділень Приватбанку.

Всім дякую за поради та увагу.

Закрито, доки тема не переросла у флейм.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...