Перейти до змісту

Відкриття комп'ютерного магазину ЕНТЕР

Glamyr4ik

Рекомендовані повідомлення

У Луцьку 20 грудня о 12 годині відбудиться відкриття комп'ютерного магазину ЕНТЕР!!!

У перший святковий день відкриття, буде діяти 2% знижка на весь асортимент магазину з пред'явленням флаєра-запрошення. Шукайте наших промоутерів з флаєрами-запрошеннями на вулицях міста (район Там Тама, Цум, вул. Л.Українки).

А також на урочистому відкритті буде розіграш різноманітних подарунків.

Запрошуємо усіх взяти участь у відкритті магазину а також у розіграші подарунків.

Будемо раді Вас бачити!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

відбудЕться

а де магазин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На флаєрі хоч написано де магазин..

чи нема флаєра..нізащо не дізнатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

магазин

imho

не понял, ассоциацию раздела "флейм" с открытием магазина. :0005::0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тут не обійшлося без непотрібної таємничості чи то стиль у них такий не знаю. оооо, зрозумів - це новий ви квесту - знайди промоутерів  - отримаєш флаєр, на флаєрі підказка де магазин  - у магазині отримаєш приз - якщо знайдеш сам магазин ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тут не обійшлося без непотрібної таємничості чи то стиль у них такий не знаю. оооо, зрозумів - це новий ви квесту - знайди промоутерів - отримаєш флаєр, на флаєрі підказка де магазин - у магазині отримаєш приз - якщо знайдеш сам магазин ;)

:lol::lol::lol::lol: в яблучко !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чего, интрига точно есть ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я всю інтригу поламаю :0032: . Лесі Українки 28. Синя табличка червоними літерами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

был я в Энтере на днях (который через дорогу от Комп Всесвита и Комп Свита), нужен был кулер для видео. запомнились полупустые полки и общая атмосфера начала конца :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вау. То що на одній вулиці Лесі Українки будуть два Ентера?.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вау. То що на одній вулиці Лесі Українки будуть два Ентера?.

угу. один вдоль, другой поперек - как на клавиатуре :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекайте Гіпермаркет "Пробіл" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йа пґейду!

я будет задавать опґос об пґопатчевании КДЕ на ФҐі БСД .. Йа..

Йа будет хатеть то чего у них нет. Йа будет тот ещё клиент..

На фоні показної таємничості, що топікстартер так яро намагається створити, і ця безграмотність у елементарних слова - відкриття магазину буде комічним..

Це вже смішно:

У Луцьку 20 грудня о 12 годині відбудиться відкриття комп'ютерного магазину ЕНТЕР!!!

У перший святковий день відкриття, буде діяти 2% знижка на весь асортимент магазину з пред'явленням флаєра-запрошення. Шукайте наших промоутерів з флаєрами-запрошеннями на вулицях міста (район Там Тама, Цум, вул. Л.Українки).

Запрошуємо усіх взяти участь у відкритті магазину а також у розіграші подарунків.

У Луцьку 20 грудня о 12 годині відбудеться відкриття комп'ютерного магазину ENTER!!!

У перший святковий день відкриття, буде діяти 2% знижка на весь асортимент товару, що представлений у магазині, за умови пред'явлення флаєра-запрошення. Шукайте наших промоутерів з флаєрами-запрошеннями на вулицях міста (район Там Там, Цум, вул. Л.Українки).

Також на урочистому відкритті буде розіграш різноманітних подарунків. - подарунки дарують, а не розігрують. (від слова дарувати) Розігрують призи, або тих, хто поведеться на це.

Запрошуємо усіх взяти участь у відкритті магазину, а також у розіграші подарунків. - про розіграш і подарунки я вже казав.

А Ми вже які раді будемо там побувати... Ви навіть уявити не можете. Якщо цінники в магазині будуть такі ж "грамотні", як пости топікстартера...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йа пґейду!

я будет задавать опґос об пґопатчевании КДЕ на ФҐі БСД .. Йа..

Йа будет хатеть то чего у них нет. Йа будет тот ещё клиент..

На фоні показної таємничості, що топікстартер так яро намагається створити, і ця безграмотність у елементарних слова - відкриття магазину буде комічним..

Це вже смішно:

У Луцьку 20 грудня о 12 годині відбудеться відкриття комп'ютерного магазину ENTER!!!

У перший святковий день відкриття, буде діяти 2% знижка на весь асортимент товару, що представлений у магазині, за умови пред'явлення флаєра-запрошення. Шукайте наших промоутерів з флаєрами-запрошеннями на вулицях міста (район Там Там, Цум, вул. Л.Українки).

Також на урочистому відкритті буде розіграш різноманітних подарунків. - подарунки дарують, а не розігрують. (від слова дарувати) Розігрують призи, або тих, хто поведеться на це.

Запрошуємо усіх взяти участь у відкритті магазину, а також у розіграші подарунків. - про розіграш і подарунки я вже казав.

А Ми вже які раді будемо там побувати... Ви навіть уявити не можете. Якщо цінники в магазині будуть такі ж "грамотні", як пости топікстартера...

Улыбнул :D

Всегда мечтал иметь флаер на 2% скидку, ведь не просто в городе было найти промоутеров с флаерами, пришлось устраивать квест, ахаха!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чого ви так - купуючи флешку за 100 грн ви будеет мати знижку 2 грн - якраз на проїзд до дому ставши щасливим власником необхідного носія інформації ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, влаштовуємо флешмоб? Мая тоже хатіт знать каґ прапатчіть КДЕ2 под ФРІ БСД

З.І. Пашоль іскать прамоутеров шоби палучіть флаєр со скідкай ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Антирекламу, як для магазину так і для сильно вумного топікстартера організовано :D

БОРДА - то сила. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, а чего, предложение, цена и качество услуг вы уже заранее знаете? Или считаете, что любой, кто смог из периферии дойти до нашего стольного града тупее наших доблесных форумчан? Или так уже вас устраивает асортимент, цены и качество существующих магазинов. Нехорошо как-то получается. Представляю, чего в Ковеле про борду думают - как про гадюшник какой-то...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які Ви всі розумні сидячи дома перед моніторами))))

Буду рада бачити Вас всіх вживу і поспілкуватись, тому ласкаво просимо!

м. Луцьк, вул. Л.Українки, 28

магазин ЕНТЕР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Glamyr4ik, хочу Вас розчарувати! Я в житті ще гірша скотина, ніж перед екраном монітору. І значно зухваліший. Перед екраном монітору - я біленький та пухнастий.. невинне дитя..

Народ, а чего, предложение, цена и качество услуг вы уже заранее знаете? Или считаете, что любой, кто смог из периферии дойти до нашего стольного града тупее наших доблесных форумчан? Или так уже вас устраивает асортимент, цены и качество существующих магазинов. Нехорошо как-то получается. Представляю, чего в Ковеле про борду думают - как про гадюшник какой-то...

Ти просто не в темі.. :) Фірма "Ентер" - Рівненська, а не з периферії, як ти мав необачність висловитися. Асортимент справді влаштовує. Тим паче, що половина таряться не в магазинах, а на фірмах, навіть без вітрин - замовив - привезли.

А що саме "не хорошо" ??

Безграмотність - не хорошо!. Отак і думка складається про магазин. Відбиралося по критерію "гламур" і пофіг на ашипки? ЧИ як ?

Ну, сходимо глянемо. Добре було б ще й пофотографувати все це дійство :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути, але новий комп магазин - це конкуренція (надіюсь, що здорова конкуренція :)), і це ґуд.

І як хто, а я все-таки зайду подивитися на ціни та на асортимент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навряд чи вони хоча б чимось можуть здивувати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як тут, але в Рівному бував в магазині Ентер. І ціни нормальні і деякі дрібнички типу gorilla_pod.jpg такого штатива там я знайшов, а в Луцьку не бачив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію це той же ентер що в арці...

А для чого робити такий ажіотаж? Роздули мильний пузирь Із-за чого? Ну переїхав ваш магазинчик на 50 метрів- це що свято? А перед цим з Винниченка переїхав- тоже устраювали 2% знижку?

Бачу сайт переробили, але раніше він хоть працював, а тепер...

Не так треба рекламу робити. Ціни самі роблять її. Хоч саме тут я купував модем і всякі дрібниці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію це той же ентер що в арці...

А для чого робити такий ажіотаж? Роздули мильний пузирь Із-за чого? Ну переїхав ваш магазинчик на 50 метрів- це що свято? А перед цим з Винниченка переїхав- тоже устраювали 2% знижку?

Бачу сайт переробили, але раніше він хоть працював, а тепер...

Не так треба рекламу робити. Ціни самі роблять її. Хоч саме тут я купував модем і всякі дрібниці...

я тебе порадую - це різні Ентери - новий це  від рівненської мережі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...