Перейти до змісту

S.t.a.l.k.e.r.

Kondra

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 598
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дошел сталкер значит до монолита, он и спрашивает - че ты хош?

Спрашивал спрашивал, так и не допер что глухонемым сталкер был....

http://shadowofstalker.ru/forum/forums.php?m=posts&q=67

• 3 місяця потому...
Опубліковано

На прохання користувачів ЛМ заливаю на ФТП С.Т.А.Л.К.Е.Р.а

Коли гра буде закачана цілою, повідомлю додатково.

Опубліковано
Залито. На ФТП шукайте в Games папку S.T.A.L.K.E.R.

Я скачав,установив,а вона не запускаеться! Перевіряє тільки систему і просить диска вставити. Така мала табличка вискакує.Що можна зробити,щоб грати???

Опубліковано

Я думаю потрібно Ноу-СД :ok2: Причому вони різні до різних версій (1.001, 1.002, 1.003 чи 1.004). О, тільки що заглянув на ftp- є там і ноу-СД і код для гри по мережі. Файлик XR_3DA.exe у папочці crack- просто пересунути його у відповідну папку після встановлення.

Опубліковано

пробовал по интернету поиграть, но ... начинает подключаться и 0 реакции дальше ((

в чем трабла? или поиграть по интернету не удасца?

Опубліковано

в мене пише шо малий файл подкачки. Чи можливо запустити гру з файлом подкачки меншим за 2 Gb?

Опубліковано

ALI, та можна, у мене запускався з файлом підкачки в 1,5Гб. Там, здається, потрібно щоб на вінту було ще кілька гіг вільних.

Опубліковано

Не знаю в чому там у вас загвоздка вийшла, в мене все нормально встановлюється. Запускаю setup, з'являється вікно, де описується що в мене на компі "не канає" під гру, доводжу все до пуття. Два рази встановлював, і завжди доводилось збільшувати розмір файлу підкачки. Потім знов запускаєм setup, вибираєм куди встановити, і чекаєм...

Опубліковано

народ подскажите ... шде класный костюмчик в игре найти, а то мой довольно плохой (нипомню как наз., но в нем бандиты бегают :lol: )

в мене вільно 6 Gb і не запускається

а у меня свободно 150 гиг и вроде без проблем запускаецо :lol:

self ет піратка а для гри по нету нада нормальний (не забанений і не юзаний) ключик

а где этот ключик достать можно :D

Опубліковано

self

Використовуй S.T.A.L.K.E.R. Multiplayer Tool щоб ганяти гру по сітці без жодних ключів

Або

Зайди в реєстр за адресою:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GSC Game World\STALKER-SHOC

Видали параметр: "InstallCDKEY"

Виконати на всіх компах!

Або

використовуй ключики:

FK47-S4JT-576Q-GZTM

9PFM-5UXF-48QS-ME9K

9T2Q-PN3B-5YHZ-D4VV

6GJC-9MS9-X4NE-6S6H

Q3NK-5TTR-DYMZ-6VEV

5469-5674-5747-5475

7443-NT2Y-BRJ6-WADA

2J3G-4KJ3-B4J2-4I1N

AXJ2-DVX4-VUX8-TXQA

ASF6-YT52-5LJ2-75X6

KRWH-ABFS-GHEA-UJPR

Опубліковано
народ подскажите ... шде класный костюмчик в игре найти, а то мой довольно плохой (нипомню как наз., но в нем бандиты бегают :) )
я знаходив кілька непоганих костюмів сталкера (один з них здається в тайнику біля НИИ Агропром, один на базі Свободи), а зараз ходжу в оранжевому науковому костюмі, який знайшов на базі ДОЛГа в тайнику біля виходу в сторону армійських складів (туди де база Свободи).

Гру проходжу другий раз, перший раз пройшов через кілька днів після її офіційного виходу. Цього разу вирішив не йти "галопом по Європах", а намагаюсь виконати максимум квестів. Хоча деякі виконати не можу, тому що або не вірна послідовність моїх дій, або помилки в скриптах. Наприклад в барі є чувак, який жаліється що загубив якийсь модний ствол неподалік від Агропрому. Я пішов туди, а виявляється що ствол має бути в тайнику (в трубі) в будці на зразок трансформаторної. Але я там вже побував раніше, ще до того як взяв це завдання, і все з тієї труби забрав. Так що зараз там немає нічого, хоча на карті світиться значок що ствол саме там. Прийшлось повернутись в бар і відмовитись від завдання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...