Перейти до змісту

Лисиця Аліса й Кіт Базиліо сподіваються, що вони в країні дурнів

snight

Рекомендовані повідомлення

icon_plus_1.gifСтаття на УП.

Цікава і хороша стаття, нажаль дійсно в нас дуже коротка пам'ять, я й сам вже забув про цей випадок, от тільки жалко що не знайдеться такого альтернативного кандидата за якого би всі проголосували в першому турі, може б Тігіпко і Яценюк об'єдналися в один табір щось би з того й було, ідейно не думаю що вони такі різні, а так буде все як завжди...

Чисто із за нездатності переважної більшості іти на поступки і думаючи що його/її голос проти всіх, чи одразу ж за Тимошенко ( щоб не був Янукович) Янукович ( Бо він нормальний, і шо сидів то фігня, і його мали до смертної кари приговорити коли вона ще була... і то шо він бекає на рівні 6-ти класника в якого беруть інтерв'ю.... Вибачте не хочеться таку освічену людину бачити на пості президента країни. Я більш ніж впевнений що людина яка спілкується на такому рівні відповідно і керує не набагато краще....

Рекомендую почитати статтю.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотіли демократію,... а хто казав що буде легко.

Щось тут не так. Навіть кіллери вже зрозуміли, що вбивши дракона на його місце прийде інший,тобто нічого не зміниться. А таких як Юля і Янукович в нас валом і вони всі на директорських посадах. Такшо механізм рулить. І по статистиці вони теж мають свою ймовірність стати президентом. Всерівно нам обирати, всерівно це буде президент нашої країни. Тобто народ получить по заслугам, ну як завжди, і тілько деяким повезе, воздасться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця система за 2-ва десятиліття створила в державі замкнуте коло, яке цивілізованим шляхом розірвати практично не можливо (можливість була під час Помаранчевої революції і всі в неї вірили і через те підтримували, а що з цього вийшло - всі знають).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підпишусь під кожним словом (статті). В самого особисто прозріння щодо БЮТ наступило коли випадково поринув в міжпартійні склоки в одному з районів області. Тому якщо в другому турі стоятиме вибір між Я та Ю - або проігнорую вибори, або заберу бюлетень з собою, щоб вночі у представників двох таборів у комісії не виникало спокуси "подерибанити" кучку "нічийних папірців".

Впринципі святих нема, і хто зна, як поводив би себе кожен, опинившись у владі? Ось, буквально сьогодні натрапив на "чорний список" громадської організації "Антикримінальний вибір" - там практично всі волинські політики і можновладці. А раніше це були просто звичайні люди, з якимись ідеалами та патріотичними почуттями.

Що робити? За кого голосувати? Найвірогіднішим конкурентом Тимошенко в першому турі є Яценюк, але я особисто сумніваюся, що у нього вистачить сили духу розгребсти українські "авгієві конюшні", не такого складу люди ламають хребет системі, йому б краще десь у Європу з 300-літнім досвідом парламентаризму.

Тягнибок? Так, здорового націоналізму в Україні з 1991 року не вистачало, але давайте будемо реалістами, доля виборів з часів "першого Кучми" вирішувалась на Сході (дивимося в карту щільності населення)

map1.gif(с)

Та навіть якщо станеться чудо, і президентом стане Тягнибок - Україна в її теперішніх межах може просто перестати існувати - історичні приклади вже були (Придністров'я).

Тигипко - солодкоголосий "фарбований лис", комсюк, з тих перших, хто в 90-і починали скупати все і вся за партійну касу. Ніколи не забоду якусь бомжиху в Мукачеві, що агітувала мене і дружину "тільки за Тігіпка".

(хоча, по-правді цих обдурених людей треба жаліти).

Особисто мій вибір, якщо комусь цікаво, - Гриценко, говорить він все правильно, та й робив би мабуть теж, на жаль "не доросли", всеодно проголосую, хай мужик хоть порадується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...