Перейти до змісту

Пиво з діфото !!!

MANJAK11

Пропоную збити з діфото за те що він розмовляє на форумі незрозумілою (албанською) мовою пиво :  

23 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

жалко що не видно хто проголосував,то б зібрали інціативну группу ))))) І нікуди ти діфото тоді не дінешся )))))) І за пирожками на хлібзавод прийдется бігти,про луцький пивзавод не кажу,нам краще стеллу або старопрамен,кому що до вподоби )))))))

Опубліковано

Капєц! А де варіант "Бочёночег пиффка для Дифото в качестве паддержки участнегами форума национальных меньшинств-албанчегов"? :D

Опубліковано

Це звичайно все жарти, але якщо подивитись на це серйозно, то difoto людина-слово, сказав зробив , так що я думаю пиво вам не довго доведеться чекати :smile-zachot:

Опубліковано
Це звичайно все жарти, але якщо подивитись на це серйозно, то difoto людина-слово, сказав зробив , так що я думаю пиво вам не довго доведеться чекати :smile-zachot:

так то оно так, но он ниХде не писал что ставит пиво, просто если комуто удастса збить пиво с него, тогда тот и прянеГ получит))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...