Перейти до змісту

Пиво з діфото !!!

MANJAK11

Пропоную збити з діфото за те що він розмовляє на форумі незрозумілою (албанською) мовою пиво :  

23 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Щоб знав,а то виражовуются не по нашому :ura::):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

паддирЖалЪ! ФФсе пробуйут збить с мну пиффа!

ЗЫ у каво палучиццо- дам прянеГ с полачги! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жалко що не видно хто проголосував,то б зібрали інціативну группу ))))) І нікуди ти діфото тоді не дінешся )))))) І за пирожками на хлібзавод прийдется бігти,про луцький пивзавод не кажу,нам краще стеллу або старопрамен,кому що до вподоби )))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проголосувала за 4 варіант, але моє пиво можете розділити, я стільки не випю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Капєц! А де варіант "Бочёночег пиффка для Дифото в качестве паддержки участнегами форума национальных меньшинств-албанчегов"? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

короче діфото попав ти конкретно )))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайно все жарти, але якщо подивитись на це серйозно, то difoto людина-слово, сказав зробив , так що я думаю пиво вам не довго доведеться чекати :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайно все жарти, але якщо подивитись на це серйозно, то difoto людина-слово, сказав зробив , так що я думаю пиво вам не довго доведеться чекати :smile-zachot:

так то оно так, но он ниХде не писал что ставит пиво, просто если комуто удастса збить пиво с него, тогда тот и прянеГ получит))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...