Перейти до змісту

Купиться недорога маленька собачка

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Той-терєр, такса, пудель, пекінес. Можливо в є такі щенкі або молодняк, що не 100% чемпіон і тд. Тобто бракований матеріал.

Щось мале потрібне.

Опубліковано
Той-терєр, такса, пудель, пекінес. Можливо в є такі щенкі або молодняк, що не 100% чемпіон і тд. Тобто бракований матеріал.

Щось мале потрібне.

А двір тер"єр не піде вік один місяць обидва хлопчики.Вже замучився їх роздавати.

Опубліковано

Щось мале потрібне.

А двір тер"єр не піде вік один місяць обидва хлопчики.Вже замучився їх роздавати.

Двір тер'єр у мене уже є. Вимахав як теля. ось якби якась не чистокровна маленька собачка)))

Опубліковано

Щось мале потрібне.

Двір тер'єр у мене уже є. Вимахав як теля. ось якби якась не чистокровна маленька собачка)))

В мене маленька виросте. Тільки дзяває сильно, вже три рази були щенята. Якщо цікавить скину фотку

post-2006-1260426048.jpg

post-2006-1260426068.jpg

Опубліковано

Сорі, фотки не дуже бо фоткав мобілкою, а там автофокус. Поки зловить то собанькі вже порозбігаються. Дуже шустрі.

Опубліковано

Щось мале потрібне.

0935810978 продавали щенков таксы, на прошлой неделе оставались мальчик и девочка, вроде по 50-60 грн.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Есть 2 сучки. Мама - бассет-хаунд. Папа соседский пёс :-) собаки большими не будут. Бесценные :)

post-7224-1262012003.jpg

post-7224-1262012267.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...