Перейти до змісту

Osho

P0HIH

Геній чи шахрай?  

27 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Геній чи шахрай ?

:sm128::sm128::sm128:

Ошо читав не багато,в основному з твоєї подачі :D .

Моє враження не змінилось:ОШО-геніальний маніпулятор!!

Опубліковано
Геній чи шахрай ?

:sm128::sm128::sm128:

Ошо читав не багато,в основному з твоєї подачі :D .

Моє враження не змінилось:ОШО-геніальний маніпулятор!!

Деякі речі все ж такі тобі сподобались :D

Опубліковано

От якраз вся фішка в тому, що він не подавав.

Всі книги написані з його слів послідовувачами. Тому чистоту його думки ми прочитати та зрозуміти не можемо, бо вона окраплена суб'єктивним транслюванням того хто писав книгу.

Опубліковано
От якраз вся фішка в тому, що він не подавав.

Всі книги написані з його слів послідовувачами. Тому чистоту його думки ми прочитати та зрозуміти не можемо, бо вона окраплена суб'єктивним транслюванням того хто писав книгу.

Біблія теж не написана Богом...... :D:D:D

Опубліковано
а чому шахрай?

я ж не сказав що шахрай і не сказав що він гуру , мені цікаво як його розуміють ті хто знайомий з його думкою......

Опубліковано

Ошо виводить всіх маніпуляторів, в тому числі релігії, на чисту воду.

Схоже на те, що він дійсно знайшов себе (істину).

Опубліковано

не хватает какого-то нейтрального пункта в голосовании, что-то вроде "мудрый человек" :-)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Так і не зрозумів що він хотів сказати, чи донести, і кому. Два рази передивлювався. Мені зається що ця промова не актуальна, і не буде такою. Вважаю не слід вчити когось що таке Бог, і як в нього вірити чи не вірити. Не варто ставити це в рамки. Життя це Бог, і Бог це життя. Радість це Бог, і Бог це радість. Я радію - я живу - Я Бог!!!

Опубліковано
я понял почему он так тормозит.

он просто пересказывает то, что слушает в наушник.

ведь нереально столько пурги наизусть выучить ;)

Самыми опасными дураками следует считать дураков с высоким интеллектом; они думают, что они самые умные. (Валентин Домиль)

Опубліковано
Самыми опасными дураками следует считать дураков с высоким интеллектом; они думают, что они самые умные. (Валентин Домиль)

:101010: :101010: :101010:

Опубліковано
Так і не зрозумів що він хотів сказати, чи донести, і кому. Два рази передивлювався. Мені зається що ця промова не актуальна, і не буде такою. Вважаю не слід вчити когось що таке Бог, і як в нього вірити чи не вірити. Не варто ставити це в рамки. Життя це Бог, і Бог це життя. Радість це Бог, і Бог це радість. Я радію - я живу - Я Бог!!!

Кажеш що не треба Бога ставити в рамки? А сам створив конструкцію: «Життя це Бог, і Бог це життя. Радість це Бог, і Бог це радість. Я радію - я живу - Я Бог!!!»

Проблему вирішив, і можна цим більше не заморочуватись :D

А коли сумуєш чи злишся ти вже не Бог?

Опубліковано

Кажеш що не треба Бога ставити в рамки? А сам створив конструкцію: «Життя це Бог, і Бог це життя. Радість це Бог, і Бог це радість. Я радію - я живу - Я Бог!!!»

Проблему вирішив, і можна цим більше не заморочуватись :D

А коли сумуєш чи злишся ти вже не Бог?

Зло це диявол, а я ,більше Бог ніж диявол. Що ти на це скажеш?

Опубліковано

Нема смислу починати філософствувати про те, хто такий д’явол і звідки він взявся. Якщо Бог створив все, то і д’явола також. Значить в ньому є потреба. Тоді нема різниці більше в тобі від Бога чи д’явола.

Взагалі говорити на такі теми складно.

Слова для кожного мають свій особистий смисл...

Опубліковано

Нема смислу починати філософствувати про те, хто такий д’явол і звідки він взявся. Якщо Бог створив все, то і д’явола також. Значить в ньому є потреба. Тоді нема різниці більше в тобі від Бога чи д’явола.

Взагалі говорити на такі теми складно.

Слова для кожного мають свій особистий смисл...

Згоден з тобою на всі 200. Просто бісить що ось таких як цей обкуриш ошо, чи як його, сприймають всерйоз. Хто в більшій чи меншшій мірі знайомий з працями наших предків філософів, повинен був би дійти до таких умозаключеній сам, але ж...

Опубліковано

Сприймати його серйозно точно не треба, як і філософів.

До всього можна тільки самому дійти

Опубліковано

он говорит то,что многие хотят слышать.И не важно правда это или нет.Он не первый и не последний с концепцией- Бог-это я и ты,каждый.А это и есть мошенничество.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...