Перейти до змісту

Чи відвідали б Ви у Луцьку скеледром?

Pama

Скеледрому у Луцьку бути чи не бути?  

67 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікава штука.. І ніби недорога, наскільки знаю... Робиться з бетону.. В Європі в кожному районі (особливо бідному) великого міста є такі штуки, аби діти вчились, а не в банди збирались...

Опубліковано

Добавте в нижню голосувалку шось на шталт " я ж сказав шо не буду відвідувати".

Ато непроядок виходить, в верхньому пості написав шо небуду відвідувати, а в нижньому - щотижня.

Опубліковано
Добавте в нижню голосувалку шось на шталт " я ж сказав шо не буду відвідувати".

Ато непроядок виходить, в верхньому пості написав шо небуду відвідувати, а в нижньому - щотижня.

Дякую, конструктивно підмітили, виправив

Опубліковано

Я колись ходив декілька років на туризм :D Є в нас одна "міні-стінка" в луцьку. але вона тільки для навчання :) А якби було в Луцьку щось серйозне то обо"язково пішов би. Цікава то штука.

Опубліковано

я дуже за, вчусь в Києві ходжу кожен тиждень на скалодром "Скеля" в принципі гарно висота стінки 12 м є різні маршрути промарковані , плачу 17 грн за раз, до речі скалодроми є майже у всіх обл центрах України в Луцьку мали робити в Адреналіні але шось заглохло.

Опубліковано

хотілось би спробувати себе у скелелазанні:)оскільки в гори не їжджу, то з радістю ходила б в скеледром.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...