Alan Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:38 #26 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:38 бредякщо твоїй дитині загрожуватиме один мудак ти його порвеш, а якщо банда з пяти то хай дитина помирає зарази ідеалів гуманізму? ось де брєд. нафіга тоді дітей народжувати?
yurgen Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:45 #27 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:45 моя покойная бабушка говорила: " я - ему стрижено, а оно мне - брито"на название темы гляньте! вопрос про масовые расстрелы и отношение к этому! а вы о чём?
Tolik_lt Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:48 Автор #28 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:48 бред якщо твоїй дитині загрожуватиме один мудак ти його порвеш, а якщо банда з пяти то хай дитина помирає зарази ідеалів гуманізму? ось де брєд. нафіга тоді дітей народжувати? ти неправильно поставив питання: якщо банда з 10 чол погрожує тобі і твоїй дитині, а треба замочити з кулемета 27 незнайомих тобі партизан як викуп за вас ставити такі питання на форумі- повна фігня. дай бог, щоб нам не ставило їх життя моя покойная бабушка говорила: " я - ему стрижено, а оно мне - брито"на название темы гляньте! вопрос про масовые расстрелы и отношение к этому! а вы о чём? а де у назві теми про відношення до цього?
Alan Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:51 #29 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:51 на название темы гляньте! вопрос про масовые расстрелы и отношение к этому! а вы о чём? глянув і що це змінило??? питання якразх по темі. чи ти думаєш, що "тонька" заради власного задоволення людей розстрілювала? ставити такі питання на форумі- повна фігня. дай бог, щоб нам не ставило їх життя слава богу людство потрохи, але розумнішає. не доведи нам ще раз пережити таку мясорубку, якою була ВВВ. якщо банда з 10 чол погрожує тобі і твоїй дитині, а треба замочити з кулемета 27 незнайомих тобі партизан як викуп за вас а це якраз суті не міняє.
Aleksashka Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:55 #30 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:55 на название темы гляньте! вопрос про масовые расстрелы и отношение к этому! а вы о чём? глянув і що це змінило??? питання якразх по темі. чи ти думаєш, що "тонька" заради власного задоволення людей розстрілювала? ставити такі питання на форумі- повна фігня. дай бог, щоб нам не ставило їх життя слава богу людство потрохи, але розумнішає. не доведи нам ще раз пережити таку мясорубку, якою була ВВВ. якщо банда з 10 чол погрожує тобі і твоїй дитині, а треба замочити з кулемета 27 незнайомих тобі партизан як викуп за вас а це якраз суті не міняє. Люди, вам делать нечего? Ну че за бред вы педалите?
Tolik_lt Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:56 Автор #31 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:56 слава богу людство потрохи, але розумнішає. не доведи нам ще раз пережити таку мясорубку, якою була ВВВ. як ти думаєш, це наслідки еволюції чи гуманізації?? якщо банда з 10 чол погрожує тобі і твоїй дитині, а треба замочити з кулемета 27 незнайомих тобі партизан як викуп за вас а це якраз суті не міняє. дуже міняє. є різниця, що вступити в бійку, а що уникнути прямої сутични з сильнішими противниками.
Alan Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:58 #32 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 20:58 як ти думаєш, це наслідки еволюції чи гуманізації??еволюції, звичайно. вижили сильніші й почали думати.дуже міняє. є різниця, що вступити в бійку, а що уникнути прямої сутични з сильнішими противниками.не міняє. просто кількість трупів різна й травма для сумління більша. суть та сама.
Maskinong Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 21:51 #33 Опубліковано 30 Листопада, 2009 в 21:51 "Тонька-пулеметчица, страшна історія часів війни" й позитивна "Анка-пулеметчица" з "Чапаєва"предстанвики однієї професії-МЯСНИК!!Ось тільки в першому випадку хреновий а в другому хороший,чи не так?Чого ми волаєм-ай гуманність,ой моральність коли бачим,чуєм,читаєм про реальну смерть,без мішури, й часто балдзеем від радянських чи голівудських смертей.Чи я не правий?Панове моралісти?1. Американская история Икс Тони Кея2. Необратимость Гаспара Ноэ3. Хостел Эли Рота4. Лабиринт Фавна Гильермо дель Торо5. Заводной апельсин Стэнли Кубрика6. Оправданная жестокость Дэвида7. У холмов есть глаза Александра Аджы8. Пила Джеймса Ванна9. Страсти Христовы Мела Гибсона10. Бешеные псы Квентина Тарантино11. Молчание ягнят Джонатана Демме12. Семь Дэвида Финчера13. Ганнибал Ридли Скотта14. Генри: Портрет серийного убийцы Джона МакНотона15. Спасти рядового Райна Стивена СпилбергаХтось дивився ці фільми?Цікаві,мясааааа тьма!!!Неа,перший раз бачите?Чи може 5,6,7?Де море гніву й потоки моралі!?---Ай ну так це ж просто кіно!Але кіно часто знімають на основі реальних подій,або реальних людських пороків.Кіно знімають про нас з вами.Й НІХТО з людей не знає хто він й який він насправді!!ИМХО.Все впирається в те ЯК ПОДАТИ смерть.Шинкував тисячі їхніх ЛЮДЕЙ-герой,шинкував тисячі наших ЛЮДЕЙ-виродок.
lumax Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 12:40 #34 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 12:40 А что объединяет приведенные вами примеры фильмов? Я никак что-то не могу аналогии провести...
Maskinong Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 14:02 #35 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 14:02 А что объединяет приведенные вами примеры фильмов? Я никак что-то не могу аналогии провести...Відповім Вашою цитатою:... "постом изложена идея, которую я пытаюсь разжевать" ...якщо мені це не вдалось,по відношенню до Вас, вибачайте.Я намагався.
Luychi Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 14:39 #36 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 14:39 - Петю, ти на війну підеш?- Піду.- І стріляти будеш?- Ну, буду, якщо скажуть.- І вбивати будеш?- Як прийдеться, то й вбиватиму.- Так і тебе ж вбити можуть.- Тю! А мене ж за шо?Так і в м'ясорубній ВВВ і в процесі еволюції виживали не найрозумніші, а частіше найбезпринципніші і найхитріші, вони якраз і продавали чужі смерті за свою шкуру. І до чого тут діти? В Тоньки дітей не було, а вбивала вона всіх без розбору і дорослих і малих, і старих.
Галка Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 19:47 #37 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 19:47 "Тонька-пулеметчица, страшна історія часів війни" й позитивна "Анка-пулеметчица" з "Чапаєва"предстанвики однієї професії-МЯСНИК!!Ось тільки в першому випадку хреновий а в другому хороший,чи не так?Чого ми волаєм-ай гуманність,ой моральність коли бачим,чуєм,читаєм про реальну смерть,без мішури, й часто балдзеем від радянських чи голівудських смертей.Чи я не правий?Панове моралісти?ИМХО.Все впирається в те ЯК ПОДАТИ смерть.Шинкував тисячі їхніх ЛЮДЕЙ-герой,шинкував тисячі наших ЛЮДЕЙ-виродок.Анка-пулеметчица не стреляла безоружных, в Израиле все женщины служат и их никто не осуждает. Приведите пример женщины- палача???В нас понемногу появляется допустимость того, что недопустимо принципиально.И появляются новые "герои", которые в той войне выполняли подобные этой Тоньке функции.
Tolik_lt Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 20:22 Автор #38 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 20:22 Приведите пример женщины- палача???В нас понемногу появляется допустимость того, что недопустимо принципиально.И появляются новые "герои", которые в той войне выполняли подобные этой Тоньке функции.Варвара ГребенниковаДора ЕвлинскаяРевекка ПластининаВера Гребенюкова, Ремовер, Зина из Рыбинска и др.Статття про "расстрєльщицу"Роза Шварц, «товарищ Вера»,Дора Дюбарская, Ревека Майзель
SunSeth Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 20:59 #39 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 20:59 Варвара ГребенниковаДора Евлинская Ревекка Пластинина Вера Гребенюкова, Ремовер, Зина из Рыбинска и др. Статття про "расстрєльщицу" Роза Шварц, «товарищ Вера», Дора Дюбарская, Ревека Майзель ой! а чо половина Житєльніци Иорданской Долини, случайно? Tolik_lt, ти юдофоб!
lumax Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 01:24 #40 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 01:24 якщо мені це не вдалось,по відношенню до Вас, вибачайте.Я намагався. Мне не совсем понятен и ваш сарказм. Я действительно не совсем понимаю, зачем ставить в один ряд слэшеры вроде "Пилы" и "Хостела", классику вроде "Заводного Апельсина" и "Молчания ягнят", прекрасную сказку для взрослых "Лабиринт Фавна" и серьёзную социальную драму "Американская История Х". Если во всех этих фильмах в кадре появлялась кровь, то её появление мотивировалось совершенно разными причинами и несло разный смысл. Почему появление крови в кадре с расстрелянным в конце "Американской Истории Х" подростком должно вызывать море гнева? Скорее, эта сцена как раз показывает, к чему может привести человека культивирование гнева и агрессии. Вот почему я вас не понял. А вы немедленно принялись язвить...
Zheny@ Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 06:39 #41 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 06:39 А насправді страшно. Війна і є страх. І кожен з нас, боячись за свою шкуру, невідомо як би поступив у такій ситуації. Зрештою, Тоньці запропонували стріляти - вона згодилася. Ніхто ж її не примушував. Не згодиласа б вона був би хтось інший. Сама жуть в тому, що самі німці не розстрілювали а знайшли співвітчизника розстрілюваних. Мовляв - помрете від своїх же. Правду сказав автор статті: Гибель мільйонів юнаків та дівчат на фронті навіть без зброї (її треба було заробити в бою) не рахувалося вбивством. Це ж війна. А на війні помирають. Осудити її. Не знаю. Мабуть так. Як не як 90% людей, тих, що розстріляли, були ні в чому не винні. І відношення до партизан не мали ніякого. Просто так , щоб ті ж партизани боялися.
Maskinong Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 09:44 #42 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 09:44 якщо мені це не вдалось,по відношенню до Вас, вибачайте.Я намагався. Мне не совсем понятен и ваш сарказм. Я действительно не совсем понимаю, зачем ставить в один ряд слэшеры вроде "Пилы" и "Хостела", классику вроде "Заводного Апельсина" и "Молчания ягнят", прекрасную сказку для взрослых "Лабиринт Фавна" и серьёзную социальную драму "Американская История Х". Если во всех этих фильмах в кадре появлялась кровь, то её появление мотивировалось совершенно разными причинами и несло разный смысл. Почему появление крови в кадре с расстрелянным в конце "Американской Истории Х" подростком должно вызывать море гнева? Скорее, эта сцена как раз показывает, к чему может привести человека культивирование гнева и агрессии. Вот почему я вас не понял. А вы немедленно принялись язвить... Ок. Без сарказму. Знову відповім вашими словами: .."в кадре появлялась кровь, то её ПОЯВЛЕНИЕ МОТИВИРОВАЛОСЬ совершенно разными причинами и несло разный смысл"...Згоден,загальне враження в конкретному кіно абсолютно різні але по СУТІ своїй сенс насильно пролитої крові один-пролита кров.Кров в одному випадку викликає сентиментальне співчуття з соплями в іншому паніку й страх.Казковий варіант -трішечки помучити й трішечки повбивати- також має право на життя,головне глибокохфілософська фабула чи зсстчастливий кінець а насильство чи кров по ходу це для "глубины восприятия".Я не здіймаю гвалт навколо суспільної моралі я акцетнував увагу на кіноіндустрії як на яскравому прикладі людського лицемірства.Вищевказана гражданочка Тонька-пулеметчица по ходу кінопєси може стати:психодилічною лікаркою шизоідом,скаженою сучкою,жертвою радіації,героїнею війни й навіть добром яке дуже образилось на зло й мстякає і т.д і т.п.Все залежить від поставленого перед режисером завдання.Ми живем в світі ілюзій й міфів( Повторюсь:...Все впирається в те ЯК ПОДАТИ смерть..
lumax Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 12:35 #43 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 12:35 Я не здіймаю гвалт навколо суспільної моралі я акцетнував увагу на кіноіндустрії як на яскравому прикладі людського лицемірства.Вищевказана гражданочка Тонька-пулеметчица по ходу кінопєси може стати:психодилічною лікаркою шизоідом,скаженою сучкою,жертвою радіації,героїнею війни й навіть добром яке дуже образилось на зло й мстякає і т.д і т.п.Все залежить від поставленого перед режисером завдання.Ми живем в світі ілюзій й міфів(Повторюсь:...Все впирається в те ЯК ПОДАТИ смерть.. спасибо за более понятную мысль. Но тут уже дело каждого прочитавшего, каким персонажем видеть Тоньку. Кому-то предательница, кому-то убийца, кому-то жертва обстоятельств, кому-то обычный человек не с самой крепкой психикой... вы это имели в виду? Автор же просто рассказал нам жизненную историю, за что ему и спасибо
Maskinong Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 19:10 #44 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 19:10 спасибо за более понятную мысль. Но тут уже дело каждого прочитавшего, каким персонажем видеть Тоньку. Кому-то предательница, кому-то убийца, кому-то жертва обстоятельств, кому-то обычный человек не с самой крепкой психикой... вы это имели в виду?Автор же просто рассказал нам жизненную историю, за что ему и спасибо завсегда будь-ласка. Яким бачити так,а ось навязувати свої "видения" ,як аксіому, іншим не варто. ...Автор же просто рассказал нам жизненную историю, за что ему и спасибо Такі ДА
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.