Перейти до змісту

Assassins Creed 2

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Застряв на 12-тому блоці пам"яті, всі 30 кодексів є на руках і розшивровані, але не можу зайти у зал де стіна кодексів - біле світло недає і піше "відсутній фрагмент па"яті". Всі карти облазив, без результатно: може хтось щось підскаже??? Може емулятор криво робить чи щось подібне???

в папці "server" що знаходиться в установленій грі є файл "values.db" скільки він в тебе займає?

13.3 KБ

А що треба зробити?

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є реліз від механіків,залитий Mr. Ves ,Assassin's Creed 2 (2010) | RUS от cdman я ще не заливав.

Якщо хтось матиме бажання-можу закинути,хоча,люди кажуть, що й з репаком від механіків проблем немає...

Опубліковано

есть эта игра на фтп? (имею ввиду - хорошая без всяких проблем)

Сміливо можеш качати той файлик, що я закинув. Запуск гри в 3 кліка (перевірено, що працює, бо сам вже допрохожу гру :) )

Опубліковано

Застряв на 12-тому блоці пам"яті, всі 30 кодексів є на руках і розшивровані, але не можу зайти у зал де стіна кодексів - біле світло недає і піше "відсутній фрагмент па"яті". Всі карти облазив, без результатно: може хтось щось підскаже??? Може емулятор криво робить чи щось подібне???

в папці "server" що знаходиться в установленій грі є файл "values.db" скільки він в тебе займає?

13.3 KБ

А що треба зробити?

напиши свій e-mail, я тобі кину файлик заміниш його в цій папці, можливо і запрацює

Опубліковано

Ех :(

Нажаль дуже швидко закінчилась.

Остання місія - емуляція цунамі у вузькому проходу.

Море позитиву і задоволення.

Опубліковано

Виникла проблемка!

Млжливо хтось стикнувся з нею...

Пам'ятаєте місію там де треба було пройти 4 випробування щоб отримати золоту маску як пропуск на бал до когось-там.

так-от, випробування "захват флага", коли в третій раз прибігаю з прапором на точку, пише: Вы выиграли.Захваченые флаги:3/3.і все!нічого далі не стається..просто позначки на картізалишаються і все, не мімія пройдена нічого ((

в когось було?

Опубліковано

Виникла проблемка!

Пам'ятаєте місію там де треба було пройти 4 випробування щоб отримати золоту маску як пропуск на бал до когось-там.

так-от, випробування "захват флага", коли в третій раз прибігаю з прапором на точку, пише: Вы выиграли.Захваченые флаги:3/3.і все!нічого далі не стається..просто позначки на картізалишаються і все, не мімія пройдена нічого ((

в когось було?

Треба 2 раза виграти, 2 програти, и на третій виграти.

Опубліковано

Хм...,дивно,у мене нічого подібного не було,пройшло без жодних проблем!

Може, обнови values, я вище писав де саме.

Опубліковано

Виникла проблемка!

в когось було?

Потрібно піти здати завдання до того ж НПС, що його давав. Далі береш наступне завдання (НПС позначений на карті).

Треба 2 раза виграти, 2 програти, и на третій виграти.

Виграв всі завдання, але оголосили переможцем не мене - прийшлося вкрасти маску і закірдикати таргет, никаючись в натовпі, поки власник маски з солдатами шукав того, хто її поцупив (тобто мене) :)

Опубліковано

Пройшов так як писав Wayner, 2 забіги виграв, потім 2 рази дам мене обігнати, і на 5 раз забрав прапор сам.все спрацювало.

Виграв всі завдання, але оголосили переможцем не мене - прийшлося вкрасти маску і закірдикати таргет, никаючись в натовпі, поки власник маски з солдатами шукав того, хто її поцупив (тобто мене)

І в мене аналогічно було! :)

Опубліковано

Вийшов нормальний репак без емуляції сервера від "R.G.Механики", забрати можна ТУТ.

Опробувано, 100% робоча версія, просто запускаєш і ніяких "танців з бубном" :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Народ хто підкаже як розшифрувати сторінкі кодекса що потрібно робити.Я так поняв там карта яку треба скласти але щось невиходить:( які дії потрібно робити з тими сторінками? Буду вдячний за підказку.

Опубліковано

Просто склади мозаїку(пазл) з тих сторінок,щоб вийла мапа світу.

Там пробуй логічно дивитись:лінії будуть співпадати,пробуй...

Опубліковано

Склав вроді все правильно но результату немає.А складається лише краї чи і середина карти? До перепробував паро варіантів ніц не допомогло :(

Опубліковано

склади спочатку краї,потім в середині переставляй,там кілька фрагментів мають значки ассасінів,орієнтуйся по ним,має вийти карта світу ніби в рамці якійсь

Опубліковано

Склав вроді все правильно но результату немає.А складається лише краї чи і середина карти? До перепробував паро варіантів ніц не допомогло :(

При складанні мозаїки потрібно включити "скритий зір". Тоді з'являться підказки (карта землі). Складати простіше всього починаючи з якогось кута, а решта підігнати під зображення. В мене був такий глюк, що мозаїка не активувалась. Боровся наступним чином - поперевертав кожен з елементів мозаїки. Відійшов від картинки, а потім за другий присіст виставив все як має бути (таке враження, що кожну картинку потрібно хоча б раз перевернути).

Опубліковано
(таке враження, що кожну картинку потрібно хоча б раз перевернути).

Теж саме. Mr. Ves, bidzyura, дякую за допомогу вже розібрався :)

Опубліковано

Пройшов два два дня назад але тільки все купив зразу кінець гри

Брррр.... 22 дня назад? :)

Що означає "тільки все купив зразу кінець гри"? :D

С етого момєнта поподробнєє )))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

всім дароф! а в мене інша пробема, ну їх дві :closedeyes:

ніяк не зупущу гру, або просить в кінці код або вибиває такє вікно

post-3383-1274169688,56_thumb.jpg

Опубліковано

всім дароф! а в мене інша пробема, ну їх дві :closedeyes:

ніяк не зупущу гру, або просить в кінці код або вибиває такє вікно

Потрібно скачати новий кряк.

Старий пофіксили гади :(

Опубліковано

Потрібно скачати новий кряк.

Старий пофіксили гади :(

де його нормальний найти?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...