Перейти до змісту

Assassins Creed 2

Plum

Рекомендовані повідомлення

Застряв на 12-тому блоці пам"яті, всі 30 кодексів є на руках і розшивровані, але не можу зайти у зал де стіна кодексів - біле світло недає і піше "відсутній фрагмент па"яті". Всі карти облазив, без результатно: може хтось щось підскаже??? Може емулятор криво робить чи щось подібне???

в папці "server" що знаходиться в установленій грі є файл "values.db" скільки він в тебе займає?

13.3 KБ

А що треба зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

есть эта игра на фтп? (имею ввиду - хорошая без всяких проблем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є реліз від механіків,залитий Mr. Ves ,Assassin's Creed 2 (2010) | RUS от cdman я ще не заливав.

Якщо хтось матиме бажання-можу закинути,хоча,люди кажуть, що й з репаком від механіків проблем немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть эта игра на фтп? (имею ввиду - хорошая без всяких проблем)

Сміливо можеш качати той файлик, що я закинув. Запуск гри в 3 кліка (перевірено, що працює, бо сам вже допрохожу гру :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Застряв на 12-тому блоці пам"яті, всі 30 кодексів є на руках і розшивровані, але не можу зайти у зал де стіна кодексів - біле світло недає і піше "відсутній фрагмент па"яті". Всі карти облазив, без результатно: може хтось щось підскаже??? Може емулятор криво робить чи щось подібне???

в папці "server" що знаходиться в установленій грі є файл "values.db" скільки він в тебе займає?

13.3 KБ

А що треба зробити?

напиши свій e-mail, я тобі кину файлик заміниш його в цій папці, можливо і запрацює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех :(

Нажаль дуже швидко закінчилась.

Остання місія - емуляція цунамі у вузькому проходу.

Море позитиву і задоволення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникла проблемка!

Млжливо хтось стикнувся з нею...

Пам'ятаєте місію там де треба було пройти 4 випробування щоб отримати золоту маску як пропуск на бал до когось-там.

так-от, випробування "захват флага", коли в третій раз прибігаю з прапором на точку, пише: Вы выиграли.Захваченые флаги:3/3.і все!нічого далі не стається..просто позначки на картізалишаються і все, не мімія пройдена нічого ((

в когось було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникла проблемка!

Пам'ятаєте місію там де треба було пройти 4 випробування щоб отримати золоту маску як пропуск на бал до когось-там.

так-от, випробування "захват флага", коли в третій раз прибігаю з прапором на точку, пише: Вы выиграли.Захваченые флаги:3/3.і все!нічого далі не стається..просто позначки на картізалишаються і все, не мімія пройдена нічого ((

в когось було?

Треба 2 раза виграти, 2 програти, и на третій виграти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробую!

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм...,дивно,у мене нічого подібного не було,пройшло без жодних проблем!

Може, обнови values, я вище писав де саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникла проблемка!

в когось було?

Потрібно піти здати завдання до того ж НПС, що його давав. Далі береш наступне завдання (НПС позначений на карті).

Треба 2 раза виграти, 2 програти, и на третій виграти.

Виграв всі завдання, але оголосили переможцем не мене - прийшлося вкрасти маску і закірдикати таргет, никаючись в натовпі, поки власник маски з солдатами шукав того, хто її поцупив (тобто мене) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройшов так як писав Wayner, 2 забіги виграв, потім 2 рази дам мене обігнати, і на 5 раз забрав прапор сам.все спрацювало.

Виграв всі завдання, але оголосили переможцем не мене - прийшлося вкрасти маску і закірдикати таргет, никаючись в натовпі, поки власник маски з солдатами шукав того, хто її поцупив (тобто мене)

І в мене аналогічно було! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вийшов нормальний репак без емуляції сервера від "R.G.Механики", забрати можна ТУТ.

Опробувано, 100% робоча версія, просто запускаєш і ніяких "танців з бубном" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Народ хто підкаже як розшифрувати сторінкі кодекса що потрібно робити.Я так поняв там карта яку треба скласти але щось невиходить:( які дії потрібно робити з тими сторінками? Буду вдячний за підказку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто склади мозаїку(пазл) з тих сторінок,щоб вийла мапа світу.

Там пробуй логічно дивитись:лінії будуть співпадати,пробуй...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склав вроді все правильно но результату немає.А складається лише краї чи і середина карти? До перепробував паро варіантів ніц не допомогло :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

склади спочатку краї,потім в середині переставляй,там кілька фрагментів мають значки ассасінів,орієнтуйся по ним,має вийти карта світу ніби в рамці якійсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склав вроді все правильно но результату немає.А складається лише краї чи і середина карти? До перепробував паро варіантів ніц не допомогло :(

При складанні мозаїки потрібно включити "скритий зір". Тоді з'являться підказки (карта землі). Складати простіше всього починаючи з якогось кута, а решта підігнати під зображення. В мене був такий глюк, що мозаїка не активувалась. Боровся наступним чином - поперевертав кожен з елементів мозаїки. Відійшов від картинки, а потім за другий присіст виставив все як має бути (таке враження, що кожну картинку потрібно хоча б раз перевернути).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(таке враження, що кожну картинку потрібно хоча б раз перевернути).

Теж саме. Mr. Ves, bidzyura, дякую за допомогу вже розібрався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройшов два два дня назад але тільки все купив зразу кінець гри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройшов два два дня назад але тільки все купив зразу кінець гри

Брррр.... 22 дня назад? :)

Що означає "тільки все купив зразу кінець гри"? :D

С етого момєнта поподробнєє )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

всім дароф! а в мене інша пробема, ну їх дві :closedeyes:

ніяк не зупущу гру, або просить в кінці код або вибиває такє вікно

post-3383-1274169688,56_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім дароф! а в мене інша пробема, ну їх дві :closedeyes:

ніяк не зупущу гру, або просить в кінці код або вибиває такє вікно

Потрібно скачати новий кряк.

Старий пофіксили гади :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно скачати новий кряк.

Старий пофіксили гади :(

де його нормальний найти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...