Перейти до змісту

Як добратися з Варшави

Lukas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання. Можливо хтось знає як можна добратися з Варшави в Луцьк або Рівне або Ківерці або Ковель або на крайняк Львів.

День тижня 6.

Родичі прилітають в аеропорт 17.00 та ше годину-другу на те шоб вийти з аеропорта і добратися чи на вокзал чи на а/с.

Буду вдячний якщо хтось підкаже щось толкове.

Опубліковано
Питання. Можливо хтось знає як можна добратися з Варшави в Луцьк або Рівне або Ківерці або Ковель або на крайняк Львів.

День тижня 6.

Родичі прилітають в аеропорт 17.00 та ше годину-другу на те шоб вийти з аеропорта і добратися чи на вокзал чи на а/с.

Буду вдячний якщо хтось підкаже щось толкове.

http://www.uz.gov.ua/index.php?m=services....4270&lng=uk

Опубліковано

поїздом дуже дорого, автобусом дешевше, але він може бути тільки на наступний день (бо після 18-19 їх в сторону України нема), самий оптимальний варіант поїхати машиною і не паритись з поїздами і автобусами, буде дешевше як поїзд і можливо трохи дорожче як автобус

Опубліковано
Хай сідають на польску маршрутку до Хелма, а там хоть автостопом без проблем добратись на РОДІНУ ;)

і успішно переночувати перед шлагбаумом на кордоні :) (люди ж будуть повертатись практично вночі)

Опубліковано
поїздом дуже дорого, автобусом дешевше, але він може бути тільки на наступний день (бо після 18-19 їх в сторону України нема), самий оптимальний варіант поїхати машиною і не паритись з поїздами і автобусами, буде дешевше як поїзд і можливо трохи дорожче як автобус

Поїхати машиною звичайно краще, тільки мені що спеціально візу відкривати щоб їх забарати? Чи може знаєш з ким можна домовитись?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Магаричь шоферам автобусу і він забере твоїх родичів десь...

Я так зрозумів що У Варшаву З Луцька?

Опубліковано
Магаричь шоферам автобусу і він забере твоїх родичів десь...

Я так зрозумів що У Варшаву З Луцька?

Навпаки, там же написано

Опубліковано

Хм... не пам"ятаю чи є після 18ти :(

Але в 12+ є...

Я б на твоєму місці, вийшов би до автобусу який відправляється кожного дня в 18.00 на Варшаву, та роспитав водіїв або пасажирів!

Опубліковано
Хм... не пам"ятаю чи є після 18ти :(

Але в 12+ є...

Я б на твоєму місці, вийшов би до автобусу який відправляється кожного дня в 18.00 на Варшаву, та роспитав водіїв або пасажирів!

для тих, хто в танку, всі способи описані вище мною, інших не існує

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...