Перейти до змісту

очищені кедрові горіхи-отрава

agere

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

поїв у неділю горіхів-в понеділок ввечері гіркота в роті під час їжі. Та ж історія і сьогодні-трохи запереживав за печінку. Запланував завтра іти до лікаря, глянув в інеті про всяк випадок:

http://www.mr-msk.ru/story/14/2007/09/28/s...mp;action=index

http://www.woman.ru/health/medley7/thread/3908713/

отака фігня.... :angry:

Опубліковано

кедрові горіхі -із кедрових шишок (самому лущити) а не в цілофанових пакетах -хз-якої давності..

Сам винен! Голова для чого? Не дитина ж..

Опубліковано
кедрові горіхі -із кедрових шишок (самому лущити) а не в цілофанових пакетах -хз-якої давності..

Сам винен! Голова для чого? Не дитина ж..

До речі, хто в нас в продажу і де бачив неочищені кедрові горіхи? або на гірший кінець в шишках, мені не так бато і треба :)

Опубліковано

Це дефіцит величезний, Крім того в Росії збір шишок суворо обмежений. Треба замовляти звідти.

Або в Криму - там майже все є. :)

Опубліковано
Або в Криму - там майже все є. :)

головне щоб з криму кедрові шишки передали, а не правильні ;)

Опубліковано
Крім того в Росії збір шишок суворо обмежений.

откуда, столь всеобъемлющие сведения? начиная от Новосиба проблем достать орехи нету...

Опубліковано

Я кедрові лущені горішки в Там-Тамі не раз купувала, вагові. Вони там, зарази, дорогущі (десь 500 грн за 1 кг), але смачні і ніяких проблем після споживання не було. Зате ці горішки дуже поживні і корисні , і ситні. А кедрові шишки я бачила на старому базарі продавались. Там же й нелущені горішки були.

Опубліковано

agere Горішки часом не в "Нашому Краї" купувалися?? :)

откуда, столь всеобъемлющие сведения? начиная от Новосиба проблем достать орехи нету...

А ти може з Росії. То просвіти. Бо по моїм останнім даним (сестричка в Красноярску живе) то реально гонять по лісі тих, хто з колотушкою намагається зістукати горіхів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...