kudrom Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:19 #1 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:19 Неприємна штука - в моєму під’їзді вже з тиждень не забирають сміття. Результат - забитий сміттєпровід, кульочки зі сміттям на кожному поверсі + величезна гора біля смітника знизу.Ну це все звичайна ситуація, що тут дивного? Але.Просто хочу дізнатися, як той весь механізм працює? Хтось знає це з типу юридичної точки зору? Хто відповідає за вивіз? ЖЕК? Якщо так, з якою частотою вони мають вивозити, десь це написано? І яким чином можна вигнати з роботи того бовдура, що тим ЖЕКеом керує?
Zevs_Isver Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:41 #2 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:41 у меня вороже №2 (точно непомню, какой на ГПЗ жек) но ситуация с мусором точна такая же и если вывозят - та около трети бака вываливается при загрузке (думал както фотки сделать, но всё нечем) и запарашок... историческое отступление ON а вот интересно, какой частью жопы(да, да, именно ЖОПЫ!!!) думал тот архитектор-комунист когда делал парадный вход и мусторукамеру рядом.... историческое отступление OFF я думаю просто жекам нет смысла вывозить мусор - директор-гл.инженер-бухгатер получают зарплату? получают. А то что разок невывезли - им от этого ни холодно ни жарко.....
Zevs_Isver Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:47 #3 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:47 ну у меня ситуация в основном получшеящик обычно стоит в мусорокамере, прям под трубой, но если "пропустить" один вывоз, ящик перепоняется, и мусор падает наземлю, где и лежит пару недель
difoto Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:55 #4 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 16:55 объявление на дверях подъезда у родителей(пр. Соборности) "Уважаемые жильцы! В связи с систематическим невывозом мусора из вашего дома в связи с нехваткой персонала и машин , в вашем дворе установлен евроконтейнер для бытового мусора, а мусоропровод очищен, дезинфицирован и закрыт. Пожалуйста, не выбрасывайте в контейнер строительный мусор!"
Ukrod Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 17:01 #5 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 17:01 у меня вороже №2 (точно непомню, какой на ГПЗ жек) но ситуация с мусором точна такая же и если вывозят - та около трети бака вываливается при загрузке (думал както фотки сделать, но всё нечем) и запарашок... У нас вивозять щонеділі. Але достає способ. Двірник висовує ті контейнери з самого рання, а інколи і звечора, і вони стоять півдня поки машина не приїде. Вітер розносить всяке легке сміття. При висипанні в машину багато сміття падає на землю. Двірник був повадився прибирати аж через день. І оте все літало по дворі. Але мешканці зібрались, пішли в жек дали 3,14зди кому треба і тепер він прибирає в той же день або максимум зранку на другий.
Zevs_Isver Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 17:02 #6 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 17:02 в вашем дворе установлен евроконтейнер для бытового мусора, а мусоропровод очищен, дезинфицирован и закрыт.Пожалуйста, не выбрасывайте в контейнер строительный мусор!" о, самое оно я и так не пользуюсь мусоропроводом, а выношу мусор прямо в ящик, а пройтись 20-50 метров к большому ящику - совсем необлом я бы и пластик в отдельный мусорник выкидывал (на 33-м вроде поставили ящики для пластика отдельные)
Гість Andrey_ Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 17:20 #7 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 17:20 А это в тему - Украина\Луцк - полный п.........ц 1 - 2 - 3 -
Skaarj Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 18:07 #8 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 18:07 Мы теперь платим 10 гривень (собрали в подъезде спец. фонд) каким-то левым сборщикам - вывозят каждый день (правда неизвестно куда, может на 100 метров от дома , а може под военную часть, где-то видел фотографии на форуме )Ну, а легально, только я плачу в месяц 70 гривень "за обслуживание будынка", куда идет это бабло? Ну тогда всем домом идите в отказ по оплате за ,,обслуживание будынка,,
Shkoder Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 18:22 #9 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 18:22 у меня ситуация похожая, но есть отличие в худшую, имхо, сторону.. дом находится в низине и раньше мусорники стояли прямо во дворе. кому-то это очень сильно мешало, он долго жаловался и мусорники убрали во двор выше, куда ведет длинная лестница. многие на вид культурные люди вроде старушек часто мусор не доносят, а бросают прямо на лестнице или вообще под подьезд но это еще пол-беды. в мусорниках в любое время суток роются животные типа крыс, ворон, кошек, собак и бомжей в поисках сьестного и разбрасывая отбросы вокруг баков. при первом же дожде вся эта отжимка превращается в речку-вонючку текущую вниз по двору. вывозится мусор раза в три реже, чем это было бы надо, да и не собираются работнички подчищать вокруг баков
Songoku Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 18:27 #10 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 18:27 Неприємна штука - в моєму під’їзді вже з тиждень не забирають сміття. Результат - забитий сміттєпровід, кульочки зі сміттям на кожному поверсі + величезна гора біля смітника знизу.Ну це все звичайна ситуація, що тут дивного? Але. Просто хочу дізнатися, як той весь механізм працює? Хтось знає це з типу юридичної точки зору? Хто відповідає за вивіз? ЖЕК? Якщо так, з якою частотою вони мають вивозити, десь це написано? І яким чином можна вигнати з роботи того бовдура, що тим ЖЕКеом керує? Стань директором ЖКП. Хто заважає?? Народ ви не січете проблеми. Будь-яка влада з 1991 року як писав Ванус тут не сприяє розвитку того самого комунального господарства, а тільки все більше затягує на шиї мотузку. І це не тільки в житлово-комунальному господарстві, а всюди!! Ніби як сліпі коменята - кого вигнати щоб ЖКП краще працював?? А ВИ замислювалися що ті самі мусорки вже давно зогнили і тримаються на чесному слові, і закупити нові при заборгованості перед ЖКП немає можливості. А думаєте при зарплаті в 1200грн МАХ хтось піде на мусорку?? А більше з тарифів не вижмеш Інша проблема - існуючі тарифи тільки покривали всі витрати на момент їх прийняття, а зараз просто не відповідають мінімуму, я вже не кажу про борги перед ЖКП. Коротше кажучи люди майте голову на плечах і розумійте що зараз немає чим замінити ЖКП, що ЖКП в таку яму загнали ми з Вами + Влада яка "чхала" на експлуатаційні підприємства і працює по сфемі - а ЖКП до нових виборів якось дотяне, а далі вже не ми будемо і це проблема інших....... 3.ЬІ. Тема стара як світ, повторювати її не буду. А вище написане для тих хто просто не бачить суть проблеми
Songoku Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 19:56 #11 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 19:56 SongokuТы, как видно, в курсе проблемы... (Хотя я не верю, что люди, убирающие мусор, получают 1200 гривень, я думая, что наверняка меньше, но утверждать не могу). Как ты видишь выход из неё? Змушегі платити 1200, бо ніхто на водія не йде. А вихід один - відладка системи, гнучкі тарифи, які б виводили на необхідний рівень. Також не завадило б владі трошки приділяти увагу і фінансування ЖКП. А взагалі це нормальні тарифи і відсутність заборгованості перед ЖКП - тоді і кадри вернуться і основні засоби обновляться
noven Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 20:15 #12 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 20:15 просто я так розумію що гроші які ми платимо за КОНКРЕТНІ ПОСЛУГИ ідуть зовсім не на їх надання )) дєньгі дєньгі дрєбєдєньгі )) доречі в нас теж поставили контейнер.. заварили сміттєпровід.хоча я думаюю що тєма з сміттєпроводом має шанси на життя. якщо вчасно вивозити.!!побачимо як контейнер будуть вивозити те саме по суті..
kudrom Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 21:05 Автор #13 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 21:05 SongokuНе бачу в твоїх постах, що конкретно робити, крім того, що стати директором ЖЕКу. Це типу ти мені пропонуєш змиритися, бо така влада наша нехороша і ми тіпа не тих обрали і вони нас кинули і т.д. і я маю щодня із-за цього дивитися на ту купу сміття??novenДесь я читав, що сміттєпровід - це така суто радянська раціоналізація. Може я не правий, хто був в Німеччині чи десь ще в Європі, є там така штука? Мені, чесно кажучи, не в падло, спуститися вниз і викинути в контейнер. Принаймні буде свинарник на вулиці, а в будинку чисто...
noven Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 22:22 #14 Опубліковано 26 Вересня, 2006 в 22:22 я лише хтів сказати ) що з смітєпровідом теж можна уникнути свинарника.. якщо користуватись пакетами . не бути свиньми і вчасно якщо вивозять сміття
TreNeR Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 06:19 #15 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 06:19 Во во, у меня соседи иногда вытряхивают пылесос прямо в мусоропровод, а некоторые уникалы даже выливают туда суп. А пакеты это дорого. Целых три гривны в месяц(может и меньше)
Vishenka Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 06:53 #16 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 06:53 Не хочу вас засмучувати, але у нас з вивозом сміття немае проблем завжди вчасно вивозиться і ніякого запаху ніколи ненаблюдалось, було пару раз що мусорка виставлена на вулицю, а машина не приіхала, то тоді двірник зверху накривав мусор поліетеленом чи ще чимось щоб ніхто його не розкидав, і завжди зразу ж після вивозу мусора весь випавший мусор прибираеться будинок кооперативний Що ми робимо не так ???
Ukrod Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 07:00 #17 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 07:00 SongokuНе бачу в твоїх постах, що конкретно робити, крім того, що стати директором ЖЕКу. Це типу ти мені пропонуєш змиритися, бо така влада наша нехороша і ми тіпа не тих обрали і вони нас кинули і т.д. і я маю щодня із-за цього дивитися на ту купу сміття??novenДесь я читав, що сміттєпровід - це така суто радянська раціоналізація. Може я не правий, хто був в Німеччині чи десь ще в Європі, є там така штука? Мені, чесно кажучи, не в падло, спуститися вниз і викинути в контейнер. Принаймні буде свинарник на вулиці, а в будинку чисто...Конкретна порада :Збирай людей яких все це достало і йдіть в контору яка вас обслуговує. Ставте всіх відповідальних на вуха. Не слухають - в місьвиконком, далі - в суд. І так поки свого не доб'єтесь. Тут же все очевидно, платите за обслуговування будинку, значить маєте право на якісну послугу. І головне, - не слухати ніякі сльозні відмазки про недофінансування і т.д. і т.п. Тебе на роботі хтось жаліє коли вчасно роботу не зробиш ? Нє ж, напевно. То їхня робота, включаючи вибивання фінансів і т.п.
imp13 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 08:44 #18 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 08:44 Не хочу вас засмучувати, але у нас з вивозом сміття немае проблем завжди вчасно вивозиться і ніякого запаху ніколи ненаблюдалось, було пару раз що мусорка виставлена на вулицю, а машина не приіхала, то тоді двірник зверху накривав мусор поліетеленом чи ще чимось щоб ніхто його не розкидав, і завжди зразу ж після вивозу мусора весь випавший мусор прибираеться будинок кооперативний Що ми робимо не так ??? Живемо в кооперативному будинку, де за організацію побутових умов відповідає голова кооперативу. /*я теж проживаю на Конякіна 14а*/ гроші, які ми платимо на утримання будинку йдуть саме на утримання будинку. наскільки мені відомо, в кооперативу є р/р, з якого виділяються гроші на дані потреби. Тре буде нагадати про ремонт підїздів .
n_a_p Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 08:56 #19 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 08:56 а в нас машина що мусор забирає проїзжає як шумахер
Vishenka Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 09:01 #20 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 09:01 /*я теж проживаю на Конякіна 14а*/ . О то ми з тобою сусіди, а ти в якому підізді живеш , я в другому
kudrom Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:14 Автор #21 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:14 Visenka, imp13 Постукайте по дереву і контрольно плюньте пару раз через плече, вам шалено пощастило, може ваш дім в місці з позитивною енегретикою І нікому не кажіть, що в вас вчасно вивозять сміття - будуть з інших будинків приходити ) Шкода, що мені з Кравчука трохи довго до вас йти
Songoku Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:30 #22 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:30 просто я так розумію що гроші які ми платимо за КОНКРЕТНІ ПОСЛУГИ ідуть зовсім не на їх надання )) дєньгі дєньгі дрєбєдєньгі )) Новен а як вивезти тільки твоє сміття?? 2kudrom Самі Жекі нічого не зроблять, треба нормативну базу в порядо к привести, бо винні завжди ЖЕКи. 2Ukrod а ти в якій галухі працюєш?? 2всіх Люди зрозумійте, якщо ви накаєте Жеку, міськраді і т.д. Ви проблему вирішите тільки на кілька днів-тижнів. Жеки треба було берегти ще до НЕзалежності А зараз критичний стан і що робити?? Універсального рецепту не знає ніхто
noven Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:47 #23 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:47 гарно пошутив. тихочеш сказати що половина не платить за ці послуги? я знаю тільки одне . що платяться КОШТИ за це щоб ВИВОЗИЛОСЬ СМІТТЯ і інше.. послуги не надаються..що ще треба мені знати?
Songoku Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:55 #24 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 10:55 гарно пошутив. тихочеш сказати що половина не платить за ці послуги? я знаю тільки одне . що платяться КОШТИ за це щоб ВИВОЗИЛОСЬ СМІТТЯ і інше.. послуги не надаються.. що ще треба мені знати? noven тариф не покриває всього спектру послуг. А якщо ти думаєш що платять всі то ти дуже помиляєшся. Проплата рідко була вище 90%, 10 відсотків щомісяця це скільки?? Тим більше що ще платить місто. Висновок - Жеки такими темпами зовсім "здохнуть", а в часніка не думаю що будуть божескі розценки Все вище сказане є чисто моїм ИМХО (колись займався статистикою). А цікаво як тільки платникам надавати послуги?? Придумай схему дам прянік 3.ЬІ. Більше я на цю тему дискусії не підтримую. Ви дорослі і якщо не бачите проблеми, то значить не хочете бачити. Такі проблеми всюду не тільки в ЖКП. Просто не помічаєм ми того.
n_a_p Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 11:14 #25 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 11:14 гарно пошутив. тихочеш сказати що половина не платить за ці послуги? я знаю тільки одне . що платяться КОШТИ за це щоб ВИВОЗИЛОСЬ СМІТТЯ і інше.. послуги не надаються.. що ще треба мені знати? я не плачу так як послуг не надається (приватний будинок). хоча в плату щомісяця включають 1,74 грн з кожної особи
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.