Перейти до змісту

Хто ремонтує відеокарти

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені здається що це свинячий грип вбиває відеокарти ;) За цей місяць у мене і ще в одного форумчанина з'явилися такі ж самі проблеми з 8800GTS 320Mb/320Bit. Через приблизно 2.5 років після покупки. Відпишіться будь ласка в цьому топіку у кого теж накрилася 8800GTS.

Опубліковано

В мене не 8800GTS, але судячи з вищевказаних симптомів йде перегрів, спробуйте поміняти термопасту, а краще поставити інше, ефективніше охолодження. Хоча в мене після подібних симптомів карта пішла в смітник

Опубліковано

Термопаста мінялася. Відеокарта пропрацювала кілька годин, після чого знову з'явилися проблеми- червоні полоси, після чого ребут, "синій екран" з червоними полосами ;) У той момент датчик температури показував всього 52 градуси.

Опубліковано

расскажу что мне удалось выяснить за три недели. очень сильно греются мосфеты с которых идет питание на память и еще пару чипов. дополнительное охлаждение помогло незначительно. далее, прозвонка осциллографом показала довольно сильные пульсации по питанию памяти (около 50-60 милливольт), причем они возрастают со временем. причина такого явления мне пока неясна, возможно бракованные конденсаторы в фильтре, хотя на вид они весьма качественные. с паяльником я пока в карту не лез, все забываю спросить у Luka разрешения :smile3:

еще можно покурить тут и здесь. но опять же, способ требует рискованного физического вмешательства в чужую карту, чего я делать пока не стал

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Колись мав схожу проблему, теж грішив на память відахи. Після заміни відеокарти на зовсім іншу модель, все повторилось. Спалив память в обох, і як виявилось причина збою була в БЖ (БП) :)

P.S. в магазині "комп'ютерний всесвіт" сказали що в їх сервісному центрі можуть подивитись. (через дорогу від магазину, 3й поверх, це напевно над колишнім "Охотником").

• 1 місяць потому...
Опубліковано

такая же фигня, только на ASUS EN7600GS SILENT 256 Mb. после 2ух лет безупречной работы полосы по экрану и "нет сигнала" при загрузке винды. пробовал на другом компе - та же фигня. чё делать?

Опубліковано

Така сама шняга. Відяха 8600 ГТ 512, почув я одни раз довгиииий звук тіпа піііііііііік, монік виключився, перезагрузив все працює, проходить пару годин, вже просто монік виключився, перезагрузив не помагає, заніс на роботу попрацювало пів дня і все... Це було в жовтні десь залишалось два дні до закінчення гарантії, заніс на "МЕДІА" там мені сказали ви вже третій, і сказав можу послати на Київ але скоріше всього вернуть (як він пояснив шо із-за грози поламалась) прям форс-мажор, ну ось і все можу віддати на розпайку або ремонт, мож через кілька років поремонтується сама.

Опубліковано
Така сама шняга. Відяха 8600 ГТ 512, почув я одни раз довгиииий звук тіпа піііііііііік, монік виключився, перезагрузив все працює, проходить пару годин, вже просто монік виключився, перезагрузив не помагає, заніс на роботу попрацювало пів дня і все... Це було в жовтні десь залишалось два дні до закінчення гарантії, заніс на "МЕДІА" там мені сказали ви вже третій, і сказав можу послати на Київ але скоріше всього вернуть (як він пояснив шо із-за грози поламалась) прям форс-мажор, ну ось і все можу віддати на розпайку або ремонт, мож через кілька років поремонтується сама.

Скільки хочеш за карту?

Хочу спробувати відремонтувати може щось вийде.

Опубліковано

Мены splutsk1973 написав в приват що теж попробуэ выдремонтувати якщо ні то дам тобі.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

І я дам свої два гроші на мило. Маю таку ж проблему як у пана топікстартера (артефакти із наслідками). Nvidia GeForce 8500 GT. Поможіть/заберіть

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Мені здається що це свинячий грип вбиває відеокарти ;) За цей місяць у мене і ще в одного форумчанина з'явилися такі ж самі проблеми з 8800GTS 320Mb/320Bit. Через приблизно 2.5 років після покупки. Відпишіться будь ласка в цьому топіку у кого теж накрилася 8800GTS.

сьогодні і мою 8800GTS, 320Mb/320Bit раптово накрили ці самі симптоми :(... вертикальні полоси при емблемі біоса.. вінда стандартом не грузиться, лише через "безопасный режим".

Відпишіться чи вилікували свої відашки?

p.s. Можливо одна із Ваших потрапила в мої руки :(

Опубліковано

"пропрасував" на максимумі 20 хв, по всій кімнаті стоїть запах паляного... думав пісєц карточці, але встановив, включив і артефакти повністю пропали :g05:

Опубліковано

Через пару днів\тижнів - жди назад )

Хоч хтось з вас троха головою думати пробував??? Чи начитались - і вперед, жарити?

Ну да ладно. Хочете гробити свою техніку - діло ваше.

З.І. Є така штука, як термопрофіль... а ше є флюс... а ше є нормальне обладнання... але ж нахрена? Як мона задьошево пожарити в духовці, чи праскою... Тьху. Хохляцький менталітет.

Опубліковано

Через пару днів\тижнів - жди назад )

Хоч хтось з вас троха головою думати пробував??? Чи начитались - і вперед, жарити?

Ну да ладно. Хочете гробити свою техніку - діло ваше.

З.І. Є така штука, як термопрофіль... а ше є флюс... а ше є нормальне обладнання... але ж нахрена? Як мона задьошево пожарити в духовці, чи праскою... Тьху. Хохляцький менталітет.

знайомі з сервісного центру сказали, що ремонт буде коштувати від 40 зелених і гарантій ніяких не дають. Який смисл викідати на ремонт таку саму суму, за яку вона куплена??

p.s а ще знайомі розказували як до тебе ноута носили і потім матюкались на такий ремонт, так що ненадо тут розказувать. краще хай в моїх руках загнеться, ніж в чужих та ще й за гроші. :angry:

Опубліковано

не правильно, треба віддати дяді Олегу 500 грн, от тоді буде японський менталітет. А можна пожарити реальну пічку 8800, яку і ремонтувати смислу нема, а на 500 грн харда взяти на терабайт.

Опубліковано

40у.о. ??? То де стіко деруть??? Я за пропай з нормальним флюсом беру до 70грн...

З.І. На правах оффтопу - пора заборонити в технічному розділі постити відверто шкідливі рецепти... Бо то як з самолікуванням... Комусь уринотерапія мо і помагає, але то не значить, шо тре всім нею лікуватись.

З.І.І. Crowhunter, дяді Олегу мона і не давати, а відправити в той же кийов чи Львів і там тобі замінять відеочіп на новий і дадуть пів року гарантії. Но то, як я ТОБІ і казав, обійдеться в 80-100у.о.

Досить тут бризкати жовчю.

А з ноутами, то да... Одним добре, іншим фігово... Благо паяльщиків зара навалом і всі друг друга обсирають :) Несіть туди, де роблять дьошево і кльово. Бо, як справедливо колись сказав Андрюха_ГПЦ - про сервіси починають говорити лише тоді, як тре обісрать. А як всьо тіп-топ, то тіпа так і нада.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...